.
Отговор в тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 340
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз не говорех за модели. Или специално за тези снимки. Аз говорех за подобен род коментари към нормални момичета. Аз съм против KFC, дюнерджийници и прочие, защото тези храни са си вредни. Спортът е меко казано прекрасно нещо. Но тези диети с един тон ограничения и някакви странни периоди на хранене, редувани с пълен глад, въобще не са ми нормални. Поне вече установих, че не са и великото решение. А има хора, които нямат генетична обусловеност да са клечки и ми е много противно като започнат да ги обиждат на дебели. Всеки решава за себе си как се чувства най-добре. За това дадох и толкова примери. Също не мисля, че идеята е да си на кокал и да нямаш нищо по себе си.
    много,ама много си права!и аз съм на същото мнение!

За женско:

За мъжко:

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Те моделките от толко пазене на диети, пиене и наркотици все едно им е останало нещо като апетит.Най-лесно им е да останат слаби като клечки. И това все пак е работа - щом ти плащат да си закачалка толкова пари имаш стимул да бъдеш, но това не значи, че е красиво.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...93335474_n.jpg

примерно...

koshtramba дразниш...не ти отива на хубавата външност

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina Виж мнението

koshtramba дразниш...не ти отива на хубавата външност
    Блаааа
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Аз пък, а и не само аз мисля, че по- скоро си болнааа.
    Големи бузи, ахха, не си добре, официално те признавам...
    Всички ти го казаха, че не е хубаво анорексино телосложение, замисли се малко в кого е проблемът.

Kill yourself!

не го споменах с цел заяждане или да ме използват срещу някого
    кощрамба, осъзнай се момиче
    красива си, ама не красотата ти върши работата после
    като станеш на 40 , кво става
    родиш 3 деца и увиснеш, корема ти се сбръчка и имаш стрии
    и кво, ще те остави ли мъжо ти?!
    ми не, пак ще си си готина
    точно както и пълните момичета имат своите обожатели
    не е много умно да се дървиш на всеки, нито пък да се драпаш с всеки
    the rich bitch,независимо как изглеждаш, дали си кльощава, дебела, ниска,висока,трътлеста или не, щото не се сещам в момента, а и не ме грее особено имаш много инфантилно държане
    дай си ми куклите, на си ти парцалките
    разбирам че всеки си има лично мнение,виждане,разбиране относно красота,обаче не може да ми кажете че нездравото тяло ви привлича физически
    а тези момичета са болни или са на прага
    наркотиците и шампанското не ти решават проблемите
    извода какъв е:не ставайте модели

все тая,повече няма да пиша в такива теми, че винаги вихърът е един и същ:кощрамба с малко от нейната категория срещу другият лагер и накрая става мазало

чао.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    http://195.149.248.189:8080/2012-08-...b2_900x600.jpg

Още една анорексиика от мен.
    На мен ми изглежда идеално!

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не го споменах с цел заяждане или да ме използват срещу някого
    кощрамба, осъзнай се момиче
    красива си, ама не красотата ти върши работата после
    като станеш на 40 , кво става
    родиш 3 деца и увиснеш, корема ти се сбръчка и имаш стрии
    и кво, ще те остави ли мъжо ти?!
    ми не, пак ще си си готина
    точно както и пълните момичета имат своите обожатели
    не е много умно да се дървиш на всеки, нито пък да се драпаш с всеки
    the rich bitch,независимо как изглеждаш, дали си кльощава, дебела, ниска,висока,трътлеста или не, щото не се сещам в момента, а и не ме грее особено имаш много инфантилно държане
    дай си ми куклите, на си ти парцалките
    разбирам че всеки си има лично мнение,виждане,разбиране относно красота,обаче не може да ми кажете че нездравото тяло ви привлича физически
    а тези момичета са болни или са на прага
    наркотиците и шампанското не ти решават проблемите
    извода какъв е:не ставайте модели

все тая,повече няма да пиша в такива теми, че винаги вихърът е един и същ:кощрамба с малко от нейната категория срещу другият лагер и накрая става мазало

чао.
    във всеки аспект си права..не направих темата с цел да направите някфа война тука и да се скубете и драштите едвали не..просто исках да споделите мнението си!а при всеки то е различно!!!вие направихте темата "кажи нещо,аз ще ти отговоря,че си тъп"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Дори да са с наднормено тегло някои хора се чувстват удобно в кожата си. Теглото понякога няма връзка с душевното състояние..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    Дори да са с наднормено тегло някои хора се чувстват удобно в кожата си. Теглото понякога няма връзка с душевното състояние..
    Абсолютно малоумно е да говорите повечето "който е слаб той е красив и щастлив..."
    Не понякога, никаква връзка няма даже. На някои им се подиграват, защото са дебели - това е кофти, да.
    Аз пък съм 115 килограма, 1.90, и смея да твърдя, че се чувствам щастлив. Спортувам и се поддържам във форма ( малко бях поизоставил, но сега пак се връщам ) защото всеки който е ходил да спортува нещо, да се измори, и после да седне и да почне да прави нещо друго, знае колко е приятно всъщност. Хубаво е да спортуваш, хубаво е да пазиш някаква форма. Не е нужно да си слаб като клечка и за да си здрав - това пък кой ви го насажда ? оО

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Сериозно, какво скочихте на koshtramba не мога да разбера ? Едната видя от другата и айде, юруш, като някакво стадо. Ясно е, че не всички могат да изглеждат еднакво, пък и структури - различни. Едни имат тънка талия, другите не. Аз до сега не видях някой от вас да е пуснал/а снимка на анорексичка, така че не виждам за кво се дърлите...Естествено е за един човек да бъде строен и стегнат. Затлъстяването е болест, излишните килограми излишно натоварват костите и органите, така че смятам, че е добре да се стремим да се отървем от тях.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Аз до сега не видях някой от вас да е пуснал/а снимка на анорексичка, така че не виждам за кво се дърлите...
    Всъщност ...

The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Може да звучи супер гейската история, обаче с един приятел си приказвахме, нещо стана въпрос какъв релеф, какво тяло ала бала, и двамата решихме, че ако можеше да избираме, бихме си избрали да изглеждаме ей така :
    http://welovestyles.com/wp-content/u...th-em-thor.jpg

Пък за жена... Хммм... Нещо от типа на
    http://prikachi.com/images/197/5108197y.png
    Супер естествено тяло има, не е анорексичка, нито пък е дебела... Има точно толкова, колкото трябва, там където трябва.
    Съжалявам за спама, но снимката на жената ми напомня за един филм и се чудя дали снимката е от някой филм или просто си я намерил в нета.
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И това да си под нормата е болест. А това да обикаляш и да обиждаш хората на дебели, затлъстели, безволеви и прочие, няма да казвам какво е. Всеки си знае за себе си. Над нормата досега не съм била никога. Тъй че не е мнение на засегнато дундесто момиченце. За Пантерата да не говорим. Никой не е длъжен да се стреми към нищо. Познавам момичета, на които да са слаби не им отива нито на лицата, нито на цялостното излъчване.

Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Съжалявам за спама, но снимката на жената ми напомня за един филм и се чудя дали снимката е от някой филм или просто си я намерил в нета.
    Снимах я така, че да и се вижда тялото - това е Денерис от Game of thrones, десети епизод. Сам я направих снимката, в смисъл, скрийншот от серията е.

Цитирай Първоначално написано от classy Виж мнението
    За женско:

Не, че нещо ама какво перфектно има в това животно ?
    ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Всъщност ...
    Ами не го смятам за перфектно, просто показвах, че това не са криви крака, пък и познавам момичета с толкова слаби крака, но пък ребрата им не са броят + това ядат, не си ограничават храната и калориите. Познавам и такива на които може да им преброиш ребрата, ама си хапват Макдоналдс. А във форума съм срещала постове на момичета които пишат, че вече ги е страх от храна и напълняване, което си е първа крачка към анорексията. Така, че е доста индивидуално.

Неоспоримо си е, че анорексията е болест, ама все пак не е епидемия...и слава богу, че не е.

shaunaa - тази снимка май е от Игра на тронове.
    Последно редактирано от Rebirthing : 08-08-2012 на 14:57

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^ Възможно е,и аз познавам такива...просто снимката ми се стори стряскаща от пръв поглед.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Christinna
    Абе общо взето стигнахме до извода, че няма нищо хубаво в една прекалено слаба жена, даже е грозно. Вярно е, че всеки си има свои собствени разбирания, но по-голямата част специално от хората в тая тема май са на това мнение. Жената най-вече трябва да излъчва женственост, а не да стърчат само някви кокали.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Rebirthing, никой не Успорва, че е хубаво да нямаш излишни килограми и да си стегнат. Просто нещата не трябва да се изпращат в крайности.
    Както и да е
    >>

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Абсолютно малоумно е да говорите повечето "който е слаб той е красив и щастлив..."
    Не понякога, никаква връзка няма даже. На някои им се подиграват, защото са дебели - това е кофти, да.
    Аз пък съм 115 килограма, 1.90, и смея да твърдя, че се чувствам щастлив. Спортувам и се поддържам във форма ( малко бях поизоставил, но сега пак се връщам ) защото всеки който е ходил да спортува нещо, да се измори, и после да седне и да почне да прави нещо друго, знае колко е приятно всъщност. Хубаво е да спортуваш, хубаво е да пазиш някаква форма. Не е нужно да си слаб като клечка и за да си здрав - това пък кой ви го насажда ? оО
    Е, аз какво казах.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Моето

Kaley Cuoco... http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...2k7ho1_500.jpg Има стегнато тяло но не супер слабо (което понякога е грозно ако е прекалено слабо) и хубав, но не огромен бюст... просто 10/10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си