.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 340
    Beyonce

Gato

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А това да обикаляш и да обиждаш хората на дебели, затлъстели, безволеви и прочие, няма да казвам какво е.
    Аха, значи да обиждаш затлъстели и дебели е безочие, а това да казваш на друг "анорексик" не е, така ли, защото therichbitch първа ме нарече така. Обясни ми разликата между "Ти си дебела" и "Ти си анорексичка" ?! Преди това за килограми не е и ставало на дума. Така че не се правете на много отворени, щото теоритично дебеланите са за съжаление точно толкова, колкото и анорексичките. (Съжалявам и двете състояния, но първото повече, защото едва 10% при тях е болестно състояние, докато при анорексичките е 100% болест. Отречете, ако не ви е срам.)
    Последно редактирано от koshtramba : 08-08-2012 на 16:19
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Аха, значи да обиждаш затлъстели и дебели е безочие, а това да казваш на друг "анорексик" не е, така ли, защото therichbitch първа ме нарече така.Обясни ми разликата между "Ти си дебела" и "Ти си анорексичка" ?! Преди това за килограми не е и ставало на дума. Така че не се правете на много отворени, щото теоритично дебеланите са за съжаление точно толкова, колкото и анорексичките. (Съжалявам и двете състояния, но първото повече, защото едва 10% при тях е болестно състояние, докато при анорексичките е 100% болест. Отречете, ако не ви е срам.)
    Аз ще изчакам до утре да си редактираш поста още 100 пъти и ще ти отговоря. Че явно мисълта ти тече бавничко, ама не се притеснявай, нали си слаба, това е важното.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на DeHu
    Аха, значи да обиждаш затлъстели и дебели е безочие, а това да казваш на друг "анорексик" не е, така ли, защото therichbitch първа ме нарече така. Обясни ми разликата между "Ти си дебела" и "Ти си анорексичка" ?! Преди това за килограми не е и ставало на дума. Така че не се правете на много отворени, щото теоритично дебеланите са за съжаление точно толкова, колкото и анорексичките. (Съжалявам и двете състояния, но първото повече, защото едва 10% при тях е болестно състояние, докато при анорексичките е 100% болест. Отречете, ако не ви е срам.)
    Ахаа,а случайно да ти е хрумвало,че анорексичките не са родени с тази болест и се превръщат в такива,вседствие непостижимите идеали като например снимките,които се пускат тук.Има анорексички,защото някой е решил,че по телевизията не трябва да се показват нормалните жени.Включително тук видях няколко снимки,които меко казано ми се струват ненормални.Процентите никак не ми е ясно как ги определяш,но за мен 10 процента от дебелите хора наистина имат вродена болест,докато болните от анорексия я придобиват от снимки като тези тук.И от видяното тук,ти най-често определяш хората като "тлъсти и мазни" (изключваме факта,че в половината от случаите дори не е така).Може би имаш някакви комплекси,за да обиждаш толкова много,наистина.Може би трябва да си намериш по-сериозна работа,но щом съм стигнала дотам да напиша подобно мнение,значи има нещо твърде нередно

^
    ^
    Още една зафатна ше се заяжда. Ега ти дебелия форум!

Аахаххахаха, DeHu, страшно си умна. Сигурно и СПИН-а и хепатита не са болести, щото не са вродени. IQ-то ти е като на кокиче, не се занимавай.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Сакън верно Ама как са се събрали тука всички и ти завиждат.Тука хората са тлъсти и гнусни.Всъщност целият свят е тлъст и гнусен,с изключение на теб и още няколко богоизбрани,нали?

Не зная кой колко е умен,но препрочитайки поста си,никъде не съм споменала,че анорексията не е болест
    Последно редактирано от DeHu : 08-08-2012 на 16:37

^ Хахаха, тогава в поста ти няма никакъв смисъл. Какво като е придобита болест, дреме ми, болест е. И статистиката пак работи в полза на анорексичките, а не на мързеланите.
    Пази моториста !!!

Болест е разбира се,но породена от хора с разбирания като твоите.Тоест хора,които се опитват да втълпят,че най-красиво е кльощавото тяло (и двете можем да се съгласим,че е неестествено,освен в сравнително редки случаи).Поне такъв беше смисълът,който се опитах да придам на мнението си...А може ли ти на свой ред да ми обясниш за статистиката?

Супер фен Аватара на Christinna
    koshtramba Аи спри да се обесняваш вече, щот тая тема се препълни с твойте заядливи коментари. Най-тъпото нещо, което можеш да кажеш на един човек, по-специално жена е, че е дебела и каквито термини там използваш ти. Ай ти като си се родила кльощава си стой у вас пред огледалото и си се кефи, недей да пишеш тука по форумите кой бил дебел и не знам си къв. Еее щи са не знае злобарската история..
    Последно редактирано от Christinna : 08-08-2012 на 17:45

^ Хахаха, тогава в поста ти няма никакъв смисъл. Какво като е придобита болест, дреме ми, болест е. И статистиката пак работи в полза на анорексичките, а не на мързеланите.
    Спри да се заяждаш!Ти за каква се мислиш,за Богоизбрана ли?И като гледам не ние а ти си тъпата!!!"Ти си най-умната,най-красивата,всички др сме уруди"..пхахах..смешна и жалка ставаш!Само да те светна,че повечето пълни момичета(като мен напр) имат проблем с мн неща и не е така както ти си го мислиш!Защо си мислиш,че всеки над нормата е точно мързелив?Нима по цял ден да гладуваш и да си навън да ходиш е мързел?Мислиш ли,че ни е лесно?
    Ех значи,писна ми от малоумни кранти като теб!Рядкост е някой да ме изкара от нерви..нестига,че си права като дъска,още и се заяждаш!кифла такава..!

А, да, забравих! Готин ник, явно напълно те описва..

Цитирай Първоначално написано от eve_angel Виж мнението
    Спри да се заяждаш!Ти за каква се мислиш,за Богоизбрана ли?И като гледам не ние а ти си тъпата!!!"Ти си най-умната,най-красивата,всички др сме уруди"..пхахах..смешна и жалка ставаш!Само да те светна,че повечето пълни момичета(като мен напр) имат проблем с мн неща и не е така както ти си го мислиш!Защо си мислиш,че всеки над нормата е точно мързелив?Нима по цял ден да гладуваш и да си навън да ходиш е мързел?Мислиш ли,че ни е лесно?
    Ех значи,писна ми от малоумни кранти като теб!Рядкост е някой да ме изкара от нерви..нестига,че си права като дъска,още и се заяждаш!кифла такава..!
    С теб май се разбрахме много спешно да посетиш часовете по БЕЛ. И да, не просто съм Богоизбрана, ами и съм похлупена под свещен похлупак, хаха.
    Пази моториста !!!

хахаха..как пиша си е мой проблем..ясно?и да,никът и мн ясно я обобщава...

С теб май се разбрахме много спешно да посетиш часовете по БЕЛ. И да, не просто съм Богоизбрана, ами и съм похлупена под свещен похлупак, хаха.

^ Не знам за какво изобщо се занимаваш, с хора като тва не можеш да се разбереш. Как па са е родила такава перфектна не знам.

^
    ^ Така ше кажеш. После другите наричаш "тъпи". Хлевоуста си като слугиня, затва не пиши повече, че ше станеш неграмотен "уруд".
    Пази моториста !!!

^
    ^ Така ше кажеш. После другите наричаш "тъпи". Хлевоуста си като слугиня, затва не пиши повече, че ше станеш неграмотен "уруд".
    Хлевоуста ?! Вече се убедих, че снимките ти са фейк, а ти си някоя дебела лелка, избиваща комплекси във форум за тийнейджъри.
    СЕРИОЗНО, КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ИЗПОЛЗВА ТАЗИ ДУМА ?!

Вече наспамихме достатъчно темата,но кощрамба,моля те,обясни ми за тая статистика.Като гледам никой няма просто ей така да си промени представите за идеалното тяло,така че тия спорове са пълна идиотщина,но появи ли се такава тема обикновено ти нападаш

^
    OMG сериозно,ти за каква се мислиш?ти си просто човек(даже така немога да те нарека)..не си нищо усобено..чесно,ако приятелят ми те види..сиг ще се изсмее..ние си имаме нещо като наша си подигравка за останалите като теб-"0 номер сутиен,0 IQ"

^
    ^
    ^ Готини. Ииии, спирам да пиша в тая тема, щото разбрах с хора от какъв ранг се занимавам, не знаят елементарни български думи.

Добре, аз се заяждам. Спете спокойно. Готиносапиенс се задава, ако не аз, децата ми ше пишат на дебелите ви деца по форумите. Хаха, хохо, хехе!
    Пази моториста !!!

^
    ^
    ^ Готини. Ииии, спирам да пиша в тая тема, щото разбрах с хора от какъв ранг се занимавам, не знаят елементарни български думи.

Добре, аз се заяждам. Спете спокойно. Готиносапиенс се задава, ако не аз, децата ми ше пишат на дебелите ви деца по форумите. Хаха, хохо, хехе!
    никой деца не заслужават такава майка като теб..ще е най-добре да нямаш деца..пожелавам ти го злоба

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    никой деца не заслужават такава майка като теб..ще е най-добре да нямаш деца..пожелавам ти го злоба
    А ти в момент какво, по дяволите, показваш? Как можеш да пожелаеш такова нещо на човек? Не показваш ли също злоба?

Има една поговорка - глупакът се убива с мълчание. Набийте си го в тъпите глави, особено авторката на горецитирания от мен цитат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    А ти в момент какво, по дяволите, показваш? Как можеш да пожелаеш такова нещо на човек? Не показваш ли също злоба?

Има една поговорка - глупакът се убива с мълчание. Набийте си го в тъпите глави, особено авторката на горецитирания от мен цитат.

Супер фен Аватара на Jaune
    http://prikachi.com/images/445/5104445Q.jpg bathory да ме извинява, ако не иска снимката си в тази тема, ама мноооооооого ме кефи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си