.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, писна ми да слушам за тия дрехи. Не разбрахте ли, че можеш да се облечеш от горе до долу и с 20 лева, стига да си съобразителен и да имаш вкус? И аз не съм богата, далеч съм от това положение. Имаме финансови затруднения, но като ме видиш на улицата няма да можеш да познаеш, че нося тениска за пет лева, ПРИМЕРНО. 'Айде, моля ви се! Дали ще е дреха от мола или от прилично магазинче с хубави дрехи от задната улица НЯМА значение. Всичко е до вкус и въображение!

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Ох, писна ми да слушам за тия дрехи. Не разбрахте ли, че можеш да се облечеш от горе до долу и с 20 лева, стига да си съобразителен и да имаш вкус? И аз не съм богата, далеч съм от това положение. Имаме финансови затруднения, но като ме видиш на улицата няма да можеш да познаеш, че нося тениска за пет лева, ПРИМЕРНО. 'Айде, моля ви се! Дали ще е дреха от мола или от прилично магазинче с хубави дрехи от задната улица НЯМА значение. Всичко е до вкус и въображение!
    споделям ти мнението. всичките ми приятели на пръв поглед са ме помислили за супер богатата и след като се опознаваме повече и повече разбират, че изобщо не е така. всичко е до вкус {{:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си