.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ти кво очакваш, да тръгна сега да те карам и убеждавам да вярваш в Бог ли....
    Да, това искам. Щом можеш да убедиш себе си, какъв е проблема да убедиш и мен? Пък и така трупаш точки пред шефа....
    Иначе ако не искаш да докажеш нещо или да поспориш, защо изобщо пишеш в този раздел?

Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 12:54

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Да, това искам. Щом можеш да убедиш себе си, какъв е проблема да убедиш и мен?
    всеки трябва да изживее собствения си живот и да премине през собствените си уроци, вразумяването не е лек процес.

Пък и така трупаш точки пред шефа....
    какви точки трупам бре иване, ти познаваш ли изобщо писанието и вникнал ли си в същността му.

ПП: от гледна точка на православието, разбира се.
    Последно редактирано от defender : 08-09-2012 на 12:00

Banned Повече от фен
    всеки трябва да изживее собствения си живот и да премине през собствените си уроци, вразумяването не е лек процес.
    Да, виждането над живота и всичко заобикалящо ни се променя с възрастта и преживяванията. Точно поради тази причина дадох обяснение на науката. Машините, измервателните уреди, цифрите, уравненията и т.н. не могат да се "вразумят", те нямат преживявания, и затова винаги показват едно и също. Например ако през зимата стане 25 градуса в стаята ти, ще викаш "Ебаси жегата", ако през лятото в стаята ти стане 25 градуса ще викаш "Ебаси студа". Но за термометъра си е все 25 градуса. Сега разбираш ли? Науката дава безброй подобни "измервания", които ясно показват че няма Господ. Сега ти ми дай някакви подобни аргументи, непроизлизащи от човека, които да дават сведения за съществуващ Господ? Не можеш, защото няма такива.

какви точки трупам бре иване, ти познаваш ли изобщо писанието и вникнал ли си в същността му.
    Ъъъъ, това беше шега...... Въпреки че за някои като npp си е истина.

Мега фен
    Ъъъъ, това беше шега...... Въпреки че за някои като npp си е истина.
    а аз ще се изряза така - точките на човека са нули, и ако не е Христос да сложи 1-ца пред нулите, нашите точки си остават нули.

Banned Повече от фен
    а аз ще се изряза така - точките на човека са нули, и ако не е Христос да сложи 1-ца пред нулите, нашите точки си остават нули.
    Офффф сега разбирам защо gandalfepi4 вече не пише тук...... Остави го това на мира, това беше просто закачлива шегичка. Под това да трупаш точки пред шефа, имах предвид онези мисионери и "свидетели" които вярват че като те конвертират към тяхната религия, по този начин ще отидат в рая. Ти явно не си от тях, но все пак това беше просто шега. Не се хващай за малките работи, а отговори на другата част от поста ми. Вместо това ти почваш да ми обясняваш за някакви точки. Това да "трупаш точки пред шефа" е просто израз на речта, лаф..... Толкова ли не може да ти го побере главата? Ти си отчайващо тъп. Просто отговори на другата част от постта.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 12:53

Мега фен
    Офффф сега разбирам защо gandalfepi4 вече не пише тук......
    разбираш............. гандалфепосери4, беше едно уникално духовно-надрусано същество, по дефолт.
    Последно редактирано от defender : 08-09-2012 на 12:45

разбираш............. гандалфепосери4, беше едно уникално духовно-надрусано същество, по дефолт.
    Много просташки казано.

Banned Повече от фен

ООООММММГГГг стига си сменял темата и отговори на това което написах в по-предният пост!!!!!!!!!!!!!!!
    То бива да си тъп ама ти прекаляваш....
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-09-2012 на 12:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си