.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Защо се получава така - тема за размисъл

И така,от известно време мисля по една тема,защо се влюбваме в хора,който не ни отвръщат,но все пак ние продължаваме да имаме същите силни чувства към него/нея.Как е възможно чувствата да не умират при факта,че нямате шанс и въпреки че ти се убеждаваш че няма как,сърцето ти продължава да желае само едно...това което не може да има.Защо според вас се получава това,предполагам че не един от тук е имал подобен случай.
    Та,според вас защо се получава така?Кое ни подтиква да продължаваме да изпитваме ненужни чувства?
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи от случая. Ако иде реч за хубава връзка, която се е провалила и другия вече няма чувства, просто раздялата се преживява трудно. С много усилия и търпение, нещата се нареждат.

Другият вариант аз лично съм неспособна да го разбера. Когато видя, че някой не ме харесва, както аз него, и моя интерес се убива.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Това си е чист мазохизъм.От тази гледна точка и аз съм такава.Има известна слабост човека да иска онова,което не може да има.И това засилва още повече чувствата.Тъпо е,като омагьосан кръг е.Зависи как ще се измъкнеш от него.Каквото и да е,губене на време е.Ама това се осъзнава,след като си загубил време.Иначе най-боли,когато другият също има чувства,ама не към теб.Тогава боли още повече.

Повече от фен Аватара на mechone
    Защото любовта не пита.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз не бих ги нарекла чувства. В 99% изпитваме симпатии, но не и чувства. Няма как просто. Лично мнение. Природно правило: желаеш най - силно това, което не можеш да притежаваш. До момента, в който не се появи човека, с който взаимно ще се обичате. Ама в истинския смисъл на думата.

Голям фен
    Доста е дълго за обяснение и не ми се занимава , затова ще го оставя на Валентин или някой друг да ти го обясни в детайли.

Истината , казано накратко , е , че жените харесват мъже , които се срещат с много жени - заради генетика ( инстинкт за алфа мъжкаря ) и социални парадокси ( популярни момчета и фитнес маняци ) , а точно те не държат на никое момиче , за да се борят за нея.По мои наблюдение , това има желаният ефект - жените ни преследват , а не ние тях.Дано си разбрал какво искам да кажа.

П.с. АЙДЕ ,ЮСЕИНЕ , ТИ СИ !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    И така,от известно време мисля по една тема,защо се влюбваме в хора,който не ни отвръщат,но все пак ние продължаваме да имаме същите силни чувства към него/нея.Как е възможно чувствата да не умират при факта,че нямате шанс и въпреки че ти се убеждаваш че няма как,сърцето ти продължава да желае само едно...това което не може да има.Защо според вас се получава това,предполагам че не един от тук е имал подобен случай.
    Та,според вас защо се получава така?Кое ни подтиква да продължаваме да изпитваме ненужни чувства?
    Аз си го обяснявам така: когато изпитваш чувства към някой, в твоите очи той е идеален, неповторим .. след като не те допуска до себе си (за да го опознаеш по - добре), продължаваш да мислиш, че е перфектен и така чувствата не ти се губят. Те се подклаждат от една илюзия и голяма доза надежда за промяна (с времето), което за мен си е чисто губене на време.
    И въпреки това хората продължават да пренебрегват себе си, за сметка на някой сульо.
    Друг е въпросът, че има вярващи си, които преследват някой, защото си мислят, че подлежи на промяна .. още по - загубена кауза.
    Последно редактирано от Hilary_ : 08-10-2012 на 07:12

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

Другият вариант аз лично съм неспособна да го разбера. Когато видя, че някой не ме харесва, както аз него, и моя интерес се убива.
    Ъхъ.
    И аз съм така. Осъзнала съм, че ако видя нещо подобно, няма смисъл да пикая срещу вятъря и да роня сълзи/сополи, при положение че мога да живея живота си и да се впусна в търсенето на друг интересен и стойностен човечец, който да харесва и мен.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото в представите ни този човек не е пълният боклук, който е в реалност. Това поддържа чувствата.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Blab
    //нивото на раздела/форума не е достатъчно за осъществяване на смислен диалог.

по темата: аз лично трудно харесвам хора(та). всъщност, изобщо не ги. това е.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Защото в представите ни този човек не е пълният боклук, който е в реалност. Това поддържа чувствата.
    Мхм, точно. Само че и това минава бързо.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Доста е дълго за обяснение и не ми се занимава , затова ще го оставя на Валентин или някой друг да ти го обясни в детайли.

Истината , казано накратко , е , че жените харесват мъже , които се срещат с много жени - заради генетика ( инстинкт за алфа мъжкаря ) и социални парадокси ( популярни момчета и фитнес маняци ) , а точно те не държат на никое момиче , за да се борят за нея.По мои наблюдение , това има желаният ефект - жените ни преследват , а не ние тях.Дано си разбрал какво искам да кажа.

П.с. АЙДЕ ,ЮСЕИНЕ , ТИ СИ !
    Косвено се фукаш на всяка крачка. На всичко отгоре, това дори не е вярно.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Съгласна съм.
    Но само докато не осъзнаем какъв е. Не че и тогава отминават чувствата, но все пак.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Просто в днешно време изглежда,че искаме повече това,което не можем да имаме и не оценяваме това,което имаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си