- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
казваш, пооформила си още![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
bathory колко си висока на тези килограми?
PS Нека и г-н Вируса да качи някоя друга снимка.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Е ко, няма само вие да се оформяте аааааdd
163 см./57кг/ 17% подк. мазнини.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
все едно за културист да са много 100кг
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не са много и не изглеждат много, казвам, че тя може да е повече, ама е мускули, не е мазно и вода
sapphire5![]()
Не изглеждат много ако си торба с лайна ,само мазно и вода..Стани ти 5% подкожни 100 кг тогава ще ти питам дали не са многоНе се хаби ,не се мъчи ,едва ли някога в живота си ще го постигнеш и едва ли и аз ще го постигна .. Но..
![]()
тва е нещо нереално, говорим за културист, не за теб и мен
sapphire5![]()
То културист в Б-я такъв няма,освен ако не броим големите дето са по 2 метра..За тях е нормално.. За 1.75-1.80 културисти няма такива![]()
джей кътлър
sapphire5![]()
Аз до към 60-63 кг.трябва да кача, разбира се, само функционална маса.. (:
Milen1112, добре изглеждаш, но тези смешни татуировки...
http://prikachi.com/images.php?images/382/5119382A.jpg
Айдеее от утре съм в отпуска, време е да си почина мъничко от работа, режими и тн, лято е все пак, а аз само работя и тренирам, но няма начин, щом имам толкова високи цели и тн..
Shines, интересно ми е как ще изглежда коремната ти преса, без да гълташ корема като го стягаш. Смисъл направо си го стягаш, без да гълташ и стягаш. Иначе, както и преди съм казвал блазя ти..Много усилия се искат за нея, а и въобще и другото, а мен толкова ме мързи да работя за корем.. ;D
Btw колко тежиш?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Тази преса много тъпо стои, тъй като няма гърди..
Гърдите са ми слабо място още от самото начало, от септември месец живот и здраве ще акцентирам здраво върху тях.
Шшшш разбирачката ;DD И аз щях да добавя към ония пост, че гърдите на снимката изглеждат малки, ама беше пост за похвала и не щях (исках) да го развалям.. Иначе на стари снимки беше май с по-големи гърди, нормално ако си обърнал внимание само на тая преса...![]()
http://prikachi.com/images/50/4983050o.jpg
Ето тук ми се виждат по-големи гърдите ти.. Ама я чакай малко.. виж на тази снимка къде ти е бемката ли кво е на корема, виж на другата най-новата дет я коментирахме, че няма гърди, къде ти е? На едната снимка е от лявата страна, на друга от дясната? Що?
Първо снимано е под различен ъгъл, второ на последната снимка явно не виждате, че съм стегнал гърдите както и почти цялото тяло, докато на останалите винаги съм стягал главно пресата.Да се каже чак, че няма гърди според мен е малко неуместно, но всеки с мнението си(благодаря за което на всички именно за това са и форумите, всеки да споделя своят мироглед
).Едно приятелче примерно не ме харесва толкова релефен стоял съм му много цитирам ''грозно''.... всеки си има вкус и предпочитания
.Моята цел и предпочитание е максимална мускулна маса на максимално приличен процент подкожни мазнини (тип Лазар Ангелов, Слави Горанчовски, Зуз т.е като цяло фитнес моделите...)
Последно редактирано от Shines : 08-09-2012 на 20:04
Значи на снимките, на които гърдите ти изглеждат по-големи, си стягал само корема, а на тези, на които плочките се виждат повече, а гърдите не - цялото тяло?![]()
На мен ми харесва релефен, но другите смятат, че такава коремна преса била кирлива, щото била на слаб.. ;д Смисъл повечето с голям релеф нямат маса, щото ако пък имат, няма да е толкова голям релефа смятам ;D Иначе аз в себе си не харесвам, че не ми е равно тялото, смисъл на мястото, където са паласките, нямам паласки ама ми е по-широко отколкото горе?И искам тва да го махна, за да ми е равно, мн грозно така... Представяш си го, предполагам...
Никога не може да се угоди на всички.
Последно редактирано от Shines : 08-09-2012 на 20:10