- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо хората с татус "Only God Can Judge Me"
са хората дето най-най-най-често критикуват другите и ги коментират
това е направо парадокса на епохата
Защото са бътхъртнати, защото някой ги е критикувал някога (основателно) и сега си го изкарват на човечеството.
абе кой има такъв татус?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото да си татуираш това значи да си умствено ограничен,слабо информиран и не в час с нещата.
Такива хора обикновено са диви селяни или нехаещи хора, целящи да са в крак с "модата".Тези хора обикновено се мъкнат в доста неактуален вид, но самите те смятат,че това е върха..на село си №1 ако имаш такъв татус.
Като се замислиш такива хора имат самочувствие до небето, което се е вдигнало допълнително от свещенния надпис,а това им дава правото да са на върха на веригата и да коментират и съдят другите.
Защото е банално, защото дори и да е имало смисъл - вече няма, защото хората, които си го татуират са толкова вярващи, че сигурно никога не са стъпвали в църква. Но пък само Бог може да ги съди.
Единствено съм съгласна, че е банално. Другото са глупости.
Сещам се за османка с такъв татус![]()
n00bs
Мислех, че се ползва само за Бог/Господ. И все пак, с такъв татус дори нямаш право да избираш къде да копаеш - Северна Корея или Сибир.
n00bs
алах е свиня. чал мял.
то густо, то пусто
Сладури, татуировката не се прави за гъзария,защото ще ви писне някой ден и тогава става лошо.Плюс това минаха годините,в които мацките се прехласваха по напомпан идиот с татуировка подобна на тази.
"You can choose to blame your circumstances on fate or bad luck or bad choices. Or you can fight back.
Things aren't always going to be fair in the real world. That's just the way it is.
But for the most part, you get what you give.
The rest of your life is being shaped right now, with the dreams you chase, the choices you make, and the person you decide to be.
The rest of your life is a long time. And the rest of your life starts right now."- Haley James-Scott
да, вече няма значение какъв е татуса, стига да е напомпан
n00bs
ох, значи за някои, ако си направя татус, ще съм като магнит
n00bs
за теб може и без татус... останалото ти стига![]()