- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бедни и Богати
Спокойно, нито се обиждам, нито нищо. И кой е казал, че всички хора нямат тази възможност? Не мисля, че този, които може да си купи яке за 500 лв ТРЯБВА да си купи яке за 500 лв. Това не опира до финановите възможности, а до мисленето на човек.
Общо взето. Преди години ми беше хрумнало да пробвам все пак да се оръся 1 път качествено, за да видя разликата. Ем, дънките ми за 65лв се разтегнаха и спряха да ми вършат работа след 2 месеца. Имам дънки за 22 лв от китайски магазин, който се скъсаха някъде след 3тата година носене. До магазин и до късмет е. Знам си местенцата.
ПП. Майка ми има едни китайски ботуши, които купи преди 5 години и все още ги носи в най-студените дни, защото са и единствените, които не пускат вода и не се хлъзгат прекалено много. Нито краката и миришат (лол?), нито са се разпаднали. В годината, в която ги купи, аз смених 3 чифта средно скъпи от обикновен магазин. Имам чувството, че просто не знаете къде да гледате. Сега над нас са отворили един голям магазин за китайски стоки. Почти цял етаж е. Цените са съвсем прилични, а много от нещата са същите, които срещате по големите магазини за 3 пъти повече пари. В това съм се убедила отдавна. В такъв магазин си взех веднъж рокля за 13лв. Абсолютно същата 1 към 1 я видях малко по-късно в търговския център за 45лв. Иии? Какъв е смисълът да купувам дрехи с 30 лева над реалната им стойност? В това има смисъл само, ако наистина имаш много пари и можеш да си позволиш да пазаруваш в най-скъпите магазини, където дрехите наистина са маркови.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()