- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
На колко ти беше за пръв път ? Той на колко беше ? Колко време бяхте заедно преди и след като го направихте ?( ако сте били заедно )
Малко снимки на ЛС. Малко въпросчета относно какво харесват момичета как да се държя с тях и т.н ??? ;д;д
Бях на 14,а той на 18.Не сме били заедно нито преди,нито след това.Всичко беше от чисто любопитство от моя страна.Бяхме близки,така че решихме това да не се повтаря повече и да го запазим в тайна.Не съжалявам,беше хубаво и се радвам,че и до ден днешен когато имаме възможност поддържаме контакт,все едно това никога не се е случвало.![]()
нали ще избереш някои интересен потребител да седне после на стола за да го разнищим наистина
![]()
Това за снимките не е въпрос.По-добре да го беше формулирал "Ще ми пратиш ли снимки на ЛС",за да ти кажа "Не".Нищо лично,на никой не бих пратила,има си отделни теми за снимки.
Що се отнася до това как да се държиш с момичетата.. Ами не знам,не всички сме еднакви и не всички харесваме едно и също,така че няма да говоря в множествено число,а ще съдя по мен.Аз например винаги се вглеждам първо във външния вид (почти всички го правят),след това идва ред на характера,обноските,начинъ т по който се държи.Няма смисъл да ти казвам,че ако се правиш на лошо момче,но в същото време се държиш лошо и с момичето,за да се докажеш,няма да постигнеш целта си.Ние обичаме лошите момчета,но искаме когато са с нас да ги виждаме в друга светлина.Просто бъди такъв,какъвто си,не се прави на някой друг,само за да я спечелиш и още нещо важно (поне за мен) - не бъди прекалено досаден,това в повечето случаи само отблъсква![]()
Под „лоши момчета“ какво имаш предвид?
И по-точно ТИ обичаш така наречените „лоши момчета“. Доста момичета не си падат по този тип момчета.
Още ли си на противозачатъчни?Страничн ефекти от тях?
Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Какво разбираш под кифла? Ти като такава ли се определяш? Дефинирай "кучка". Какво според теб е нужно за успешна връзка? Твоята такава ли е? Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? К'во ше кажеш за математиката? Точните науки като цяло? Колко запетайки изпуснах в този пост?
Айде стига ти толкова за сега.
въх...
Превод:
Разпитвайте ме = Интересувайте се от мен, искам внимание.
Но за да се придържам към темата, а и видях отговора ти на въпроса: "Какво е кучка?"
Можеш ли да се определиш като кучка?
О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-11-2012 на 00:01
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1. Не,просто убивам време,защото днес така се получи,че цял ден съм вкъщи,поне да имам някакво развлечение и без това съм във форума.
2.По-нагоре описах какво значи думата "кучка" за мен и не,не се определям като такава,изобщо не съм от този тип момичета,може би при мен се вписва само това,че когато реша да постигна нещо,задължително трябва да успея и се боря до край.![]()
А какъв тип момиче си?
Коя зодия си?
От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа)
Той коя зодия е? ^^
Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс?
Обичаш ли го?
А той обича ли те?
С какво е повече от бившите ти гаджета?
(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.