.
Затворена тема
Страница 104 от 120 ПървиПърви ... 45494100101102103104105106107108114 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 576 до 2 600 от общо 2977
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Абе вие луди ли сте, бе? Валдес и дриймърката толко ли ви бърка в здравето Сиси и Шадоу да си пишат некви неща е така? Пречи ви да дишате ли? Или ви пречи да спите спокойно нощем. Откачате ли всичките или аз нещо не съм наред? Кифленско било Шадоу да напише "Обичам те", а е много яко DisappointedDreamer през 1 пост да пише как иска да я чукат. Изумена съм, чесно.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Dagichka
    толкова обичам да е хладно, мрачно и дъждовно, аах <3
    не мога да я разбера тая жена, до преди ден-два се оплаква колко е жега и как иска да захлади, сега като стана 25гр и валя се оплаква колко вали, колко е студено, да се обличам, че да не настина и тн.. критическата не прощава! после аз съм била странната..
    чувствам се добре, хапвам студена варена царевица, слушам си музика и чета статии за стриите.. ;д

Повече от фен Аватара на antineutral
    Никога не съм обичал достатъчно почивните дни

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от antineutral Виж мнението
    Никога не съм обичал достатъчно почивните дни
    А аз ги, щото почти ги нямам от не помня колко години насам. Може би вече 6.
    Писнало ми е вече....

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Зверски гладна съм. Отивам да нападна хладилника.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Още не е заминал, а вече ми липсва, много мразя като приемам нещо за даденост и после ми го вземат.
    Тоя дъжд доста ми обърка плановете.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ебати смешните драми в тоя форум, размириса се на чесън от вас повсеместно из интернеда.

Понеже все пак аз съм мега важна личност у тоя форум ще се изкажа набързо за ваша радост.

Чета тука някакви мнения, където влюбения принц бива защитаван от своята принцеса сякаш е извършил над 50 убийства и на всяко е оставял фигурка от шах. Пък и то каква защита, достойна за адвокатски сериал. "Всеки е себе си, ако не ви харесва, аз съм си такъв/темата е такава/ебаси каква генерална липса на личностови черти притежаваме." Ако си нямал приятелка цял живот Сенчест (очевидно се казваш радо), разбирам те, ама все пак предполагам си красиво момче и все си закачал разни други в дългия си, изпълнен с изграждащи личността ти събития, живот. Това е абсолютно явно привличане на внимание към твоя "статут" на мъж с приятелка, който е сериозен и обвързан и доказателство, че мъжете не са курвари. Браво.... потрес.

Дисапойнтед нещо си и валдес пък къде отидоха и те, все едно им откраднаха манджата под носа ( в случая на валдес млякото). Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори. Респектът граничи с нулев при такива изказвания. Опозицията ви е толкова комична, че дори и изпечения мозък на екстрийма успя някак да ви накара да замълчите.... потрес.

А другите "дами" на които лигите им текат при любовни изказвания сякаш току що са преминали лоботомия.... просто потрес.
    Последно редактирано от w0sh : 08-11-2012 на 12:50
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Абе вие луди ли сте, бе? Валдес и дриймърката толко ли ви бърка в здравето Сиси и Шадоу да си пишат некви неща е така? Пречи ви да дишате ли? Или ви пречи да спите спокойно нощем. Откачате ли всичките или аз нещо не съм наред? Кифленско било Шадоу да напише "Обичам те", а е много яко DisappointedDreamer през 1 пост да пише как иска да я чукат. Изумена съм, чесно.
    Много точно го каза мацка. Предпочитам да чета как някой си пишат нежни и малко по лигави думички, отколкото да чета просташки изцепки на някой колко му се е*е как е загорял и тн.

по темата: Още ми е притеснено ... И се надявам скоро всичко да се оправи. В понеделник май ще бия една псевдо лекарка, която си мисли, че може да трови хората със свръх доза лекарство. И това ми били хора, които трябва да помагат на населението, да бе да! Виждам ги аз как помагат, направо ще ги убият с помоща си, буквално! Лекари - убиици в бели престилки!!!

Град
    пространството на Дисе
    ^Ще дойде ден да ви лекуват индийци и филипинци, споко.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Нервна,нетърпелива , в очакване за нещо,което май няма да стане.......
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    То си е така. Особено на запад.
    Тц.

Почивам си.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Май по-добре такива, че като ги гледам българските лекари какви са ( има и изключения де ) ... ще те утрепят за едната бройка.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    То си е така. Особено на запад.
    Там говорят английски, нали? А бабата от Елин Пелин кат се оплаче на диалект на индиеца /който сефте се сблъсква с българския по време на следването си!/ къде я пробада, можеш ли да познаеш за колко време ще се снеме анамнезата?

Въх, колко добре се справям. Дано не ми скастрят крилата след малко.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    w0sh още го може. ;]

Наядох се като пуснат на свобода каторжник и се чувствам доволен.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София, България
    Там говорят английски, нали? А бабата от Елин Пелин кат се оплаче на диалект на индиеца /който сефте се сблъсква с българския по време на следването си!/ къде я пробада, можеш ли да познаеш за колко време ще се снеме анамнезата?
    Зависи. В Чехия примерно са направили така, че чуждестранни зъболекари да държат изпитите си на своя роден език, просто защото им липсват наистина много медицински кадри. Така ще почнат да правят и в други страни.
    Та, мисълта ми е че акцентът ще е най-малкия ни проблем.

Град
    пространството на Дисе
    Не е проблем акцентът. Не е и въпросът в това на какъв език ще полагат изпитите, а как ще се справят с всекидневната работа.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори.
    Честно, избухнах в смях тук.

Добре ми е, мързелив ден... Нямам търпение да приключи тоя ремонт и да се връщам в нас най-накрая. Туткав майстор.

Град
    пространството на Дисе
    Тва с под ягодите не е ли културния начин да кажеш По дяволите?

Да видиииим... или аз съм сгафила, или има проблем отсреща.

Супер фен Аватара на Irti
    400 грама течен шоколад и един хляб.

Не мога.

Ще пукна.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.

Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
    "Тютюн" ми става все по-интересен.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    София, България
    Не е проблем акцентът. Не е и въпросът в това на какъв език ще полагат изпитите, а как ще се справят с всекидневната работа.
    Така е. Казах го. Ама като отидеш на лекар и не можеш да обясниш какво ти е, 'щото видиш ли ти си немец, а другия е виетнамец ще възникнат проблеми.

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    [color=green] Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
    Страшно позитивен човек съм!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Така е. Казах го. Ама като отидеш на лекар и не можеш да обясниш какво ти е, 'щото видиш ли ти си немец, а другия е виетнамец ще възникнат проблеми.
    Именнно! Затва некадърните тук и убийците в бели престилки си намират работа в чужбина, щото, не стига, че докато учат шест години, милата държавичка смъква кожите на родителите им, не стига, че 4 или 5 години се мъчат да свързват двата края /щото специализант няма право да взима пътеки, да работи със здравна каса, а има право да фотосинтезира/, та не стига, че животът им е минал в учене и са се лишавали от удоволствията, които са имали техните връстници от други специалности, ми накрая биват заплашени с бой, биват обиждани и прочие.
    Затва- само виетнамци и индийци трябва да ви лекуват в милата България!

По темата
    Хм, не била в мен грешката. Нищо, поне имах малко време за себе си.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нещо нямам желание за нищо. А трябва да се стегна, в понеделник е много важно да съм се стегнала.
    Сега да си оправя косата и 8 и 30 излизам ..
    Супер просто.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хубав ден, макар и накрая малко тъжен. Филмът беше средна хубост, но с приятни ефекти като за екшън. А и пуканките в киното някак са по-вкусни от тези в супера. XD

Тия дни голямо вглъбяване ме е обзело и прекалено много мисля точно над нещата, над които е най-хубаво да не задълбавам. Малко съм... разочарована по наивен начин от неща, които не зависят от мен.

Както и да е. Сега ме чакат дъъълги дни на висша математика, които ще избият много объркващи мисли. Няма да е лошо утре да започна с тичане... Като едно време. На такъв хлад мисля, че мога да направя 8км.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Едно средно ми е....не знам.Ем флУбено ем...никакво и умрело o.O

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми