- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
"Тютюн" ми става все по-интересен.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Именнно!Затва некадърните тук и убийците в бели престилки си намират работа в чужбина, щото, не стига, че докато учат шест години, милата държавичка смъква кожите на родителите им, не стига, че 4 или 5 години се мъчат да свързват двата края /щото специализант няма право да взима пътеки, да работи със здравна каса, а има право да фотосинтезира/, та не стига, че животът им е минал в учене и са се лишавали от удоволствията, които са имали техните връстници от други специалности, ми накрая биват заплашени с бой, биват обиждани и прочие.
Затва- само виетнамци и индийци трябва да ви лекуват в милата България!
По темата
Хм, не била в мен грешката. Нищо, поне имах малко време за себе си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!