- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Абе вие луди ли сте, бе? Валдес и дриймърката толко ли ви бърка в здравето Сиси и Шадоу да си пишат некви неща е така? Пречи ви да дишате ли? Или ви пречи да спите спокойно нощем. Откачате ли всичките или аз нещо не съм наред? Кифленско било Шадоу да напише "Обичам те", а е много яко DisappointedDreamer през 1 пост да пише как иска да я чукат. Изумена съм, чесно.
nigga stole my bike
толкова обичам да е хладно, мрачно и дъждовно, аах <3
не мога да я разбера тая жена, до преди ден-два се оплаква колко е жега и как иска да захлади, сега като стана 25гр и валя се оплаква колко вали, колко е студено, да се обличам, че да не настина и тн.. критическата не прощава! после аз съм била странната..
чувствам се добре, хапвам студена варена царевица, слушам си музика и чета статии за стриите.. ;д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Зверски гладна съм. Отивам да нападна хладилника.
You are broken, I can fix you...
Още не е заминал, а вече ми липсва, много мразя като приемам нещо за даденост и после ми го вземат.
Тоя дъжд доста ми обърка плановете.
Ебати смешните драми в тоя форум, размириса се на чесън от вас повсеместно из интернеда.
Понеже все пак аз съм мега важна личност у тоя форум ще се изкажа набързо за ваша радост.
Чета тука някакви мнения, където влюбения принц бива защитаван от своята принцеса сякаш е извършил над 50 убийства и на всяко е оставял фигурка от шах. Пък и то каква защита, достойна за адвокатски сериал. "Всеки е себе си, ако не ви харесва, аз съм си такъв/темата е такава/ебаси каква генерална липса на личностови черти притежаваме." Ако си нямал приятелка цял живот Сенчест (очевидно се казваш радо), разбирам те, ама все пак предполагам си красиво момче и все си закачал разни други в дългия си, изпълнен с изграждащи личността ти събития, живот. Това е абсолютно явно привличане на внимание към твоя "статут" на мъж с приятелка, който е сериозен и обвързан и доказателство, че мъжете не са курвари. Браво.... потрес.
Дисапойнтед нещо си и валдес пък къде отидоха и те, все едно им откраднаха манджата под носа ( в случая на валдес млякото). Едната вулгарна като лагерник в Сибир, пък другия бере някакви ягоди все едно пред отчето говори. Респектът граничи с нулев при такива изказвания. Опозицията ви е толкова комична, че дори и изпечения мозък на екстрийма успя някак да ви накара да замълчите.... потрес.
А другите "дами" на които лигите им текат при любовни изказвания сякаш току що са преминали лоботомия.... просто потрес.
Последно редактирано от w0sh : 08-11-2012 на 12:50
Много точно го каза мацка. Предпочитам да чета как някой си пишат нежни и малко по лигави думички, отколкото да чета просташки изцепки на някой колко му се е*е как е загорял и тн.
по темата: Още ми е притеснено ... И се надявам скоро всичко да се оправи. В понеделник май ще бия една псевдо лекарка, която си мисли, че може да трови хората със свръх доза лекарство. И това ми били хора, които трябва да помагат на населението, да бе да! Виждам ги аз как помагат, направо ще ги убият с помоща си, буквално! Лекари - убиици в бели престилки!!!
^Ще дойде ден да ви лекуват индийци и филипинци, споко.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Нервна,нетърпелива , в очакване за нещо,което май няма да стане.......
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Там говорят английски, нали? А бабата от Елин Пелин кат се оплаче на диалект на индиеца /който сефте се сблъсква с българския по време на следването си!/ къде я пробада, можеш ли да познаеш за колко време ще се снеме анамнезата?
Въх, колко добре се справям.Дано не ми скастрят крилата след малко.
![]()
w0sh още го може. ;]
Наядох се като пуснат на свобода каторжник и се чувствам доволен.
Welcome to the Jungle...
Зависи. В Чехия примерно са направили така, че чуждестранни зъболекари да държат изпитите си на своя роден език, просто защото им липсват наистина много медицински кадри. Така ще почнат да правят и в други страни.
Та, мисълта ми е че акцентът ще е най-малкия ни проблем.
Не е проблем акцентът.Не е и въпросът в това на какъв език ще полагат изпитите, а как ще се справят с всекидневната работа.
Тва с под ягодите не е ли културния начин да кажеш По дяволите?
Да видиииим... или аз съм сгафила, или има проблем отсреща.
400 грама течен шоколад и един хляб.
Не мога.
Ще пукна.
Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.
Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
"Тютюн" ми става все по-интересен.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Именнно!Затва некадърните тук и убийците в бели престилки си намират работа в чужбина, щото, не стига, че докато учат шест години, милата държавичка смъква кожите на родителите им, не стига, че 4 или 5 години се мъчат да свързват двата края /щото специализант няма право да взима пътеки, да работи със здравна каса, а има право да фотосинтезира/, та не стига, че животът им е минал в учене и са се лишавали от удоволствията, които са имали техните връстници от други специалности, ми накрая биват заплашени с бой, биват обиждани и прочие.
Затва- само виетнамци и индийци трябва да ви лекуват в милата България!
По темата
Хм, не била в мен грешката. Нищо, поне имах малко време за себе си.
Нещо нямам желание за нищо. А трябва да се стегна, в понеделник е много важно да съм се стегнала.
Сега да си оправя косата и 8 и 30 излизам ..
Супер просто.
Хубав ден, макар и накрая малко тъжен. Филмът беше средна хубост, но с приятни ефекти като за екшън. А и пуканките в киното някак са по-вкусни от тези в супера. XD
Тия дни голямо вглъбяване ме е обзело и прекалено много мисля точно над нещата, над които е най-хубаво да не задълбавам. Малко съм... разочарована по наивен начин от неща, които не зависят от мен.
Както и да е. Сега ме чакат дъъълги дни на висша математика, които ще избият много объркващи мисли. Няма да е лошо утре да започна с тичане... Като едно време. На такъв хлад мисля, че мога да направя 8км.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Едно средно ми е....не знам.Ем флУбено ем...никакво и умрело o.O