- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Тъкмо приключих с четенето на Хекс Хол от Рейчъл Хокинс и сега започвам Синя кръв от Мелиса Дела Круз![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Сега чета "Преди да се родя и след това" на Ивайло Петров . От списъка със задължителна литература за 8 клас е. Много ми е забавна, на места пада голям смях![]()
![]()
![]()
Дан Браун, "Шестото Клеймо"
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
"Илинден" на Димитър Талев.
''Пир след тайната вечеря'' - сборник с американска поезия.
God must love the common man, he made so many of them. ~ Abraham Lincoln
http://www.last.fm/user/SolemnJudgment - чартовете ми -_-
"Под игото" последно прочетох. Бях доста изненадана от себе си - мислех, че ще ми е голям зор, а я прочетох за минимално време и ми беше интересна. А пък "Бай Ганьо" от кога я влача и не върви..
Трябва да я довърша и после пак нещо от списъка ще да е.
Последният череп на маркиза дьо Сад - Жак Шесекс. Малка книжка, но толкова увличаща, че дори фактът, че ми се спи зверски не ми позволява да я оставя.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
"Първото правило на магьосника" на Тери Гудкайнд - първата от поредицата за Мечът на Истината.
Жан-Пол Сартр - Погнусата .. Принципно не чета такъв тип литература, но пък да видим ..
"Земя за прицел" - част 3
ако не ви е интересна българската история, но ви трябва, добре е да прочетете поредицата - много е достоверна, а и е написана с усет
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Почти прочетох "Шифърът на Леонардо" от Дан Браун, а иначе на лаптопа пък чета "Прeспанските камбани" от Димитър Талев (но нещо бавно се чете) Скоро подхващам още нещо на Дан Браун
![]()
Преди няколко дни прочетох "На ръба на гроба", а сега мисля да започна "Парфюмът" : ]
Последно редактирано от Angelous : 08-12-2012 на 09:19
"Миниапокалипсис" на Вирджини Депант. Много силна книга и много подходяща за всеки, който иска да знае какво точно се случва в семейството му.
Защото като че ли много хора не само че не знаят, но и не искат да научат...![]()
Торба с кости - Стивън Кинг![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Чета от телефона си.
Сега чета "Ангел на смъртта" на Шарлот Лъм. Интересна е книжката.
След нея започвам "Завещание от кръв" на Ричард А. Кнаак.
^^^
Бургас <3
Преди 1 седмица свърших с 4-тата книга от поредицата "Песен за огън и лед" на Дж. Р.Р. Мартин и след 1-2 дни ще започна с последната -"Танц с дракони". Историята ми допадна доста, а и стила на Мартин е много зарибителен. Листиш страница след страница и ХОП изненада, който го е чел знае за какво говоря. Обаче мисля изданията на ИК "Бард" са отвратителни - супер гадна хартия, превода е нескопосан и на всичкото отгоре 20лв., а последната е 25лв. Ето ви една от причините хората да не четат книги.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Lord of the Rings, yaay ;33
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
"Вечната Амбър" - Катлийн Уиндзор и "Дяволът носи Прада" - Лорън Уайзбъргър.
В момента не чета нищо, но утре смятам да почна "Писмо в бутилка" на Никълъс Спаркс. Преди около половин час свърших "Алхимикът" на Паулу Коелю.