.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    пхаха каквото си се затресла, авторке, направо ти ми изглеждаш смешна.
    какво те интересува кой носи лещи, кой има ноктопластика, кой е с удължена коса и етц.? всеки сам си решава за себе си. И преди да ми се нахвърлите всички както в онази тема държа да кажа, че дори и да не бях толкова "изкуствена" /както ме наричате/ пак щях да съм на това мнение, защото, както казах вече, всеки сам си решава за себе си какво да прави и как да го направи. друг е въпроса, че всеки е с различен вкус и ако бяхме всички еднакви, нямаше да е интересно, со...
    пък и аз по-често виждам усмихнати момичета, отколкото намусени, така че твоя въпрос май е клиширан.
    честно казано правиш ми впечатление на поредното момиче, което тайно си мечтае да бъде като тях, ама не е сигурна и иска да си вдигне въшките като няколко непознати и кажат, че те са грозни, ужасни и етц.
    аре сега чакам да ме оборите с 1234567 коментара!!
    Ой,ой,ой,запри се драга!Аргументите ти са убийствено жалки.
    "Всеки сам решава за себе си",но от правилното решение до грешното има ОГРОМНА разлика.
    Ако тайно се надяваш свястно момиче да си мечтае да е като теб,излез от филма и си коригирай самочувствието!
    Толкова си сляпа и заблудена,че дори не можеш да проумееш,че определението "поредно момиче" се отнася за теб.
    Изкуствени очи,бодисана коса,изкуствени нокти и поредица от снимки,преработени с програми-какво по-поредно от това?
    Всяка втора на улицата ги притежава,затова спри да хвърчиш нагоре!
    Да имаш недостатък и да опиташ да го прикриеш -разбираемо,ама да си хубав и сам да се загрозяваш -това вече си е пълна простотия.Пък и днешните родители с толкова деградирало поведение.Вместо да те запишат на уроци по математика , те ти купуват лещи.Да,не е моя ролята да ви разпределям семейния бюджет,но както и да го въртим, е така .
    Последно редактирано от SuzanFletcher : 08-14-2012 на 16:53

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Ой,ой,ой,запри се драга!Аргументите ти са убийствено жалки.
    "Всеки сам решава за себе си",но от правилното решение до грешното има ОГРОМНА разлика.
    Ако тайно се надяваш свястно момиче да си мечтае да е като теб,излез от филма и си коригирай самочувствието!
    Толкова си сляпа и заблудена,че дори не можеш да проумееш,че определението "поредно момиче" се отнася за теб.
    Изкуствени очи,бодисана коса,изкуствени нокти и поредица от снимки,преработени с програми-какво по-поредно от това?
    Всяка втора на улицата ги притежава,затова спри да хвърчиш нагоре!
    Да имаш недостатък и да опиташ да го прикриеш -разбираемо,ама да си хубав и сам да се загрозяваш -това вече си е пълна простотия.Пък и днешните родители с толкова деградирало поведение.Вместо да те запишат на уроци по математика , те ти купуват лещи.Да,не е моя ролята да ви разпределям семейния бюджет,но както и да го въртим, е така .
    хахахаха изказах си мнението и затова съм надута и трябва да спра да "хвърча"
    после моите аргументи били жалки..... ;оооооооо
    и бтв колко пъти да казвам, че си боядисвам косата, за да постигна естествения си цвят и че не съм постоянно с ноктопластика, и че не се гримирам постоянно и че не си нося лещите по 24/7??
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си