.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 104

Тема: въпрос...

Hybrid View

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от dami666 Виж мнението
    Ми то си е за теб,като ти е по добре да си стоиш зле информирана-стой си.И аз няма да ровя да ти показвам.Единствения проблем няма нищо общо с кръвта и може да стане от това,че цервикалния канал е по-широко отворен,за излизането на кръвта,което значи,че бактерии могат да влязат по-лесно.Толкоз.Кръвта не е мръсна! :Д
    Ох бе момиче скрий се ! Кръвта не е чиста,да мръсна е.Посредством цикъла жените отделят замърсената кръв и когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв.Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Ох бе момиче скрий се ! Кръвта не е чиста,да мръсна е.Посредством цикъла жените отделят замърсената кръв и когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв.Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ?

Честно, аргументите ти са смехотворни.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението

Честно, аргументите ти са смехотворни.
    Ти цикъл имаш ли ? Или печеш чушки ? Като са смехотворни,моля те,изрази се плачетворно =.=

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ти цикъл имаш ли ? Или печеш чушки ? Като са смехотворни,моля те,изрази се плачетворно =.=
    Защо трябва да имам цикъл, за да знам какво има в него? Както казах, аргументите ти са глупави.
    Вземи прочети какво има в менструалната ти кръв, защото е смешно аз да знам, а ти не.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    По-добре замълчи, сериозно. Изразяваш се по най-балъшкия начин, наистина. "когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв. Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ? " Погледни се кво пишеш само.
    Неприятна миризма винаги има, макар и да е минимална, при всяка една жена. Появява се в следствие на супер много причини, дори и да не си в цикъл. Вземи малко попрочети някоя и друга книжка - има достатъчно за женското тяло.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Неприятна миризма винаги има, макар и да е минимална, при всяка една жена. Появява се в следствие на супер много причини, дори и да не си в цикъл. Вземи малко попрочети някоя и друга книжка - има достатъчно за женското тяло.
    Говорех за миризмата на менструалната кръв.Защо според теб тази кръв се изхвърля от организма ? Защото така женското тяло освен,че изхвърля яйцеклетката се пречиства от замърсената кръв.Както отделяме урина,така и жените веднъж месечно изхвърлят замърсената кръв.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Говорех за миризмата на менструалната кръв.Защо според теб тази кръв се изхвърля от организма ? Защото така женското тяло освен,че изхвърля яйцеклетката се пречиства от замърсената кръв.Както отделяме урина,така и жените веднъж месечно изхвърлят замърсената кръв.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си