- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос...
Oy7ofCon7roL, пиле, тук съм! Направо съм във възторг, че някой ми чете и осмисля постовете, слънце!
Та така... В менструалната кръв се съдържат жизнеспособни клетки от ендометриума /маточната лигавица/, които при полов акт попадат не където им е мястото- вместо да изтекат навън, те се *връщат* назад в репродуктивната система и се загнездват. В даден момент дават началото на ендометриоза- google it.Ендометриозата влече след себе си шоколадови кисти /понеже когато настъпи менструация, ендометриумът в тези огнища също некротизира, но няма накъде да изтече/, влече и стерилитет и един куп други удоволствия, сред които и лечение, предизвикващо обратима менопауза с всичките му горещи и студени вълни, остеопороза и т. н.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Калпазанке благаодаря, че се отзова на молбата ми![]()
Човек не може да знае всичко, но е добре да взима предвид мненията на хора, които очевидно са чели по дадена тема, а не да са като с коне с капаци.
Та деца, както вече казах, фнимаайте къде и кога си врете/ви врът пишките !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ох бе момиче скрий се ! Кръвта не е чиста,да мръсна е.Посредством цикъла жените отделят замърсената кръв и когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв.Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ?
Секс и кръвища!
Сорка, не се сдържах просто.
По темата-пробвах го,не е особено приятно. После изглежда все едно съм му колела малкия приятел. Цк, една седмица ще съм на поправителен устен изпит (if you know what i mean)
мноЛ сте зле, тук подкрепям калпазанчИто и Oy7ofCon7roL (ти да видиш)
+ т'ва е отвратително да правиш секс в цикъл, макар че съм чела в психо книжки, че кръвта действа възбуждащо на подсъзнателно ниво.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дали нещо е "отвратително" или не може да се спори вечно. Калпазанката никъде не е казала, че е отвратително, тя казва, че от медицинска гледна точка би могло да има проблем с което съм съгласен, но шанса е много малък ако не го правят редовно. Oy7ofCon7roL твърдеше нещо без да е съвсем запознат.
Аз казах, че не съм запознат с техническата част, не че съм съвсем бос на тая тема, а калпазнака изобщо не спомена за инфекцииките, които също са често срещани при този тип секс
Законът е закон,
но той врата в полето е
Както и да е...
Не мога да си представя, че докато имам кървав теч между крачетата, ще ми влиза в същото време нещо там. :о
Едно че ще ми е неудобно (психически най-вече) и второ, че ще е мазало илл :о
4XCOKИ
Прочетете пак от началото темата да видите кой какво е казал !!!
Законът е закон,
но той врата в полето е
По-добре замълчи, сериозно. Изразяваш се по най-балъшкия начин, наистина."когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв. Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ? " Погледни се кво пишеш само.
![]()
![]()
![]()
![]()
Неприятна миризма винаги има, макар и да е минимална, при всяка една жена. Появява се в следствие на супер много причини, дори и да не си в цикъл. Вземи малко попрочети някоя и друга книжка - има достатъчно за женското тяло.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Точно мръсна кръв се нарича...
1.Ако беше чиста ,както я описвате вие защо според вас се изхвърля от организма? Освен факта с яйцеклетката.Организма изхвърля от себе си всичко,което не му трябва,а във въпросната кръв се съдържат и доста бактерии.
2.Защо се казва,че не трябва да носиш превръзка повече от 3-4 часа? Защото ще получиш и н ф е к ц и я. Ако беше обикновена кръв,която тече във вените ви и тн ,нямаше да има нужда чак от такива смени на превръзката.
3.Казвате 'кръв като всяка друга нормална,няма нищо мръсно в нея' -защо тогава не я наливат в банките с кръв за нуждаещите се,а я изхвърляме чрез превръзките? Този довод може да ви се струва смешен,но е точно така.
Плюс тва като гледам не обърнахте голямо внимание по коментара на kalpazanka ,а тя си го каза много ясно.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...86%D0%B8%D1%8F
SuNsEt, заповядай мила, че пишеш пълни глупости
nigga stole my bike
1. Ще кандидатствам с Биология и тези неща са ми до болка познати. Самият начин, по който се изказа госпожицата е просто смехотворен.
2. И да, обърнах внимание на коментара на kalpazankа. Абсолютно винаги обръщам внимание на коментарите й когато я засека.![]()
3. Ами да, не е чиста кръвта при менструация, по простата причина, че се прочиства организма.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
lol
Законът е закон,
но той врата в полето е
awww сигурно имаш удивително забавна физиономия докато пишеш/изговаряш тези неща. Агресивните/ядосани/злобни/негативни хора имат толкова забавни физиономии. ^ Трябва да отбележа и че си доста У-у-уригинален. <3
А ако трябва да ти отговоря сериозно, макар че не заслужаваш - мисля, че беше 'психология на сексуалността' от Фройд, но може и да бъркам. На 70% си мисля, че е тя, защото се разрових за нея, след като гледах филма "Опасен метод".
4XCOKИ