- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекалена еякулация при тийнейджър
На 14 съм и мисля че имам прекалена еякулация.Какво да правя и нормално ли е това?
Дефинирай " прекалена еякулация"
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Пускам много сперма,а на скоро разбрах,че количеството сперма,което тестисите могат до произведат е 17,5 литра и за това ми се стори добре да питам.. :/
Спокойно бе аз съм минал отдавна лимита..... няма да се плашиш троши му глаъта секи ден сега ти е времето
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Бий камбанарията спокойно, нема да се срути тоя купол, не го жали.
Секрецията зависи от много фактори - здравословно състояние, телесен индекс (съотношение мускул-мазно), как се храниш, колко си възбуден, на каква възраст си. Няма точно определен капацитет, които жлезите ще могат да направят, така че мастурбирай и не се притеснявай.![]()
За човек на 14 мисля, че е нормално. Приятеля ми обаче е на 19 и има същия проблем. Даде сперма за проба, питаха го 100 въпроса и му казаха, че произвежда твърде голямо количество сперм и трябва да сед празни доста често или ще става агресивен и напрегнат. Ако не бях и аз в кабинета щях да си кажа, че това е извинение да си изпроси още секс.
При него причината беше, че има твърде много мъжки хормони, а при теб хормоните бошуват и мисля, че не трябва да се притесняваш.
Записа със килата, после ходиш да прайш дудуци и странни звуци