- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От първите дни секс?????
Попринцип няма нищо нередно да правите секс от първия ден. Няма нищо нередно и да си иска. Даже няма нищо необичайно в това да иска сериозна връзка, но и секс от самото начало.
Но...
нагло е. Затова и си мисля, че просто иска да те излъже.
Съветът ми е да правиш секс с него. Направи си кефа, пък... ако е тръгнал да те зарязва, махай го. Трябва ли ти такъв?
Пичове не ми се четат всичките ви тъпотии... ако ходите от един ден значи момчето те храесва и иска по някакъв начин да си изкаже чувствата към тееб щом 2 години го е правил така кво очакваш да стане друг човек? А и СЕКСЪТ СБИЛЖАВА ХОРАТА (говори се за връзка а не еднократен) (ПС2 който го опровергае тва му давам 10 лева)....
И кой нормален мъж хванал се с красиво момиче ще я зареже след едното чукане я се осъзнайте всеки иска да има секс другарче НАЛИ? и в последствие казах секса сближава хората ще те заобича и може да искарате (зависи от вас) дълго...![]()
П.С. БАТЕ НЕ МИСЛИТЕ ЛОГИЧНО
ЕДИТ:
Малко се агресирах защото за мене тва е нещо което съм преживял даже и числата са идентични за момент си помислих че постът е написан от бившата ми... тряяше ми половин кутия да изпуша докато прочета коментарите и нерви за две години напред... имах чувства към нея и на първата седмица и казах какво искам защото все пак момче съм и съм свикнал п такъв начин да си изказвам чувствата така че не си мисли че е само заради секса... и ще се повторя но за мене тва е болна тема и доста трудно я прочетох![]()
Последно редактирано от sokol02 : 08-16-2012 на 12:26
Изкарахме го,защото като момиче мога да каже,че ми се е случвало ей така да ми кажат,че ме обичат, искат да са с мен и разбираш ли искат и секс.Получи го. Не го видях повече. Веднъж се засякохме,но той се скри зад дърво! Ей затова така говоря.Щях да си замълча, ама още ми е гадно. НЕ искам и друг да го преживява.което не значи на 100 процента ,че твмърдя,че всички мъже са такива. Знам,че мъжете със секс си показвате чувствата, но neswflash - за нас не е винаги така.
Към авторката- ти си знаеш дали да му се довериш или не най- добре. Дори и месец да те изчака не е гаранция,че после нещо ще стане.Демек -веднъж се живее. Презерватив задължително
Ако съм мъж и няква пикла ми заяви, че няма да ми пусне до петия месец, толкова звучно ще я пратя на майната й, че ще я е срам да ме погледне. А дори и да се осмели, аз няма да я погледна и публично ще се линчувам, че съм харесал няква, дето ми се прави на аз-управлявам-света-с-вагината-си.
лелеле ограничени пикли бол... надявам се някой ден да намеря момиче като теб пантерке <3 май тя е единствената здраво мислещА тук