- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво се харесва на момчетата?
ох ффф... има всякакви хора , както момчета ,така и момичета , които са различни . Докато си на 14-15-19 гледаш по-скоро външен вид и по-точно не обръщаш внимание на всичко от външния вид.Аз харесвам хубави момичета...Комплексно е може и да няма големи гърди , но да са стегнати , да има дълги крака , изпъната стойка , страхотно дупе красиво лице...грим - мразя...грима трябва да се свежда до няква елементарна спирала или там моливи около очите съвсем леко и толкоз. Красотата на едно момиче , също може да се подчертава с маниери , държание , походка и т.н , не знаете колко дребни неща могат да направят едно момиче да не изглежда толкова добре и обратното.Важното е да е естествена ...Толкова за външния вид. Трябва да е интелигента , да знае какво иска , да е целенасочена и да има смисъл и цел в живота , ако притежава само външния вид и не мога си кажа 2 приказки с нея , няма кво др. да правя с нея освен секс , но едва ли.. ако нямате хубави лица , това е нормално , но ако нямате хубави тела , това е защото не правите нищо по въпроса , аз също не съм се родил с хубаво тяло и сега не е това което искам , но работя по въпроса , а той е ти да се харесваш - не да желаеш да те харесват. Трябва да си такава каквато си , да казваш това ,което искаш , а не да се опитваш да приличаш на други .
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Много ясно, че ще ти хареса. На повечето кифли им харесва да четат високопарни описания за идеалната жена и да се припознават в тях. Още в самото описание на темата се показа като комплексирано и завистливо момиче. После доста неубедително взе да обясняваш как се харесваш каквато си и си имаш всичко, което искаш. Приеми го - мъжете харесват красиви и уверени жени, а ти не си нито едното, нито другото. Имаш се за спортистка - върви си избий комплексите чрез спорт, тук очевидно няма да ти начешат егото.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Мнооооого си объркана моето момиче,супер много сипротиворечиш и определено сама не знаеш кво да правиш...
maDamn
Не поставяй ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ЗА БОГА!!!Аз не харесвам кифли(твоята дефиниция на думата)и харесвам момичета с нормални гърди,които не носят много грим а умерено,може и въобще да не се гримират,няма проблем,стига да е интелигентно,абе просто да ми е приятно с него,да се чувствам добре като е около мен.
Вива канари...!!
РозАво, ядЪт?!
В*е*рно, че никой няма да си легне с IQто ти, ама поне заради себе си и заради собственото си самочувствие се поограмоти.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Омг , поредната тема ,в която потребителите атакуват автора като разярена глутница вълци
Продължавам да съм на мнение,че този в раздел трябва да се забранят всякакви теми като тази или свързани с личния живот
Предлагам да помолиш да ти заключат темата
Така ще избегнеш и други обиди
Темата е глупава и отново се превърна в спам
Темата щеше да е окей ако бяха писали повече момчета.
Въпреки че аз пак не виждам никакъв смисъл в нея.
just saying
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да, и аз не виждам смисъл в темата,ама вече е създадена,дайте да я оспамимБас държа,че авторката е залитнала по някое момче,което за нейно съжаление залита по кифлите.От там слага всички под един знаменател.Ще кажа едно-един здраво мислещ и стабилен мъж не залита по кифли, а по жени!
уау ;д не мога да повярвам, последните няколко коментара минаха добре.
Аз към първия въпрос от авторката.Аз харесвам по сочни мацкиако мога така да се изкажа и най важно да не се преструват да се превят на такива каквито не са. Да не е кифла с тея смешни коси и грим и най вече да е забавна с чувство за хумор и да мие хубаво с нея
![]()
Nver walk alone Take Glock 17
ох, не питам за да стана еди каква си защото си търся гадже, а никой не ме харесва, спокойно... ПРОСТО за 10 път... странно ми е как НЯКОИ (ето вече не са под общ знаменател) харесват момичета със коси изтощени до толкова, че да приличат на слама... изрусени или почернени ;д повечето .... и със сууупер много грим .... точно тея момичета като станат на 30 ще изглеждат като на 50 защото и кожата ще им е увиснала и ще им се е сбръчкала от тия измишльотини.