.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    хубаво ;д

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от blqqqh Виж мнението
    защото не ми харесва стила на обличане ... също трябва и вътрешно да се променя, а аз не искам...също така ... трудно е да видиш кифла спортистка ... по-скоро са кифли .. шопинг маниачки и дискотенячки ... не мерси .. НО ако наистина исках всички момчета да ме зяпат нон стоп ... щях да стана само че там е въпроса.. не искам всички да ме гледат ... не съм направила тази тема за да разбера каква трябва да съм за да мога да стана такава понеже няма с кой да се еба... се ми е тая .. просто исках да разбера какво толкова харесват в супер клечавите пищящи кифлички.
    E вече разбра.

/thread

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ох ффф... има всякакви хора , както момчета ,така и момичета , които са различни . Докато си на 14-15-19 гледаш по-скоро външен вид и по-точно не обръщаш внимание на всичко от външния вид.Аз харесвам хубави момичета...Комплексно е може и да няма големи гърди , но да са стегнати , да има дълги крака , изпъната стойка , страхотно дупе красиво лице...грим - мразя...грима трябва да се свежда до няква елементарна спирала или там моливи около очите съвсем леко и толкоз. Красотата на едно момиче , също може да се подчертава с маниери , държание , походка и т.н , не знаете колко дребни неща могат да направят едно момиче да не изглежда толкова добре и обратното.Важното е да е естествена ...Толкова за външния вид. Трябва да е интелигента , да знае какво иска , да е целенасочена и да има смисъл и цел в живота , ако притежава само външния вид и не мога си кажа 2 приказки с нея , няма кво др. да правя с нея освен секс , но едва ли.. ако нямате хубави лица , това е нормално , но ако нямате хубави тела , това е защото не правите нищо по въпроса , аз също не съм се родил с хубаво тяло и сега не е това което искам , но работя по въпроса , а той е ти да се харесваш - не да желаеш да те харесват. Трябва да си такава каквато си , да казваш това ,което искаш , а не да се опитваш да приличаш на други .
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    ох ффф... има всякакви хора , както момчета ,така и момичета , които са различни . Докато си на 14-15-19 гледаш по-скоро външен вид и по-точно не обръщаш внимание на всичко от външния вид.Аз харесвам хубави момичета...Комплексно е може и да няма големи гърди , но да са стегнати , да има дълги крака , изпъната стойка , страхотно дупе красиво лице...грим - мразя...грима трябва да се свежда до няква елементарна спирала или там моливи около очите съвсем леко и толкоз. Красотата на едно момиче , също може да се подчертава с маниери , държание , походка и т.н , не знаете колко дребни неща могат да направят едно момиче да не изглежда толкова добре и обратното.Важното е да е естествена ...Толкова за външния вид. Трябва да е интелигента , да знае какво иска , да е целенасочена и да има смисъл и цел в живота , ако притежава само външния вид и не мога си кажа 2 приказки с нея , няма кво др. да правя с нея освен секс , но едва ли.. ако нямате хубави лица , това е нормално , но ако нямате хубави тела , това е защото не правите нищо по въпроса , аз също не съм се родил с хубаво тяло и сега не е това което искам , но работя по въпроса , а той е ти да се харесваш - не да желаеш да те харесват. Трябва да си такава каквато си , да казваш това ,което искаш , а не да се опитваш да приличаш на други .
    благодаря, едно едно мислене, което ми харесва. Такава съм, каквато съм, доста хора са се опитвали да ме променят, но не стаа ;д

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Кифла е непълнолетно момиче,което се снима по бански в огледалото и пуска теми в тийнфорум, за да разбере как да се държи като кифла, за да я харесват момчетата. Няма си гаджИнце в момента ,за разлика от по-развитите й, модерни приятелки и иска да знае какво й куца,за да се хареса на загорелите момченца от махалата. Те туй е кифла.
    хахахахахаа ..

значи сигурно има доста кифли тук, но аз не съм една от тях

Мега фен Аватара на Chacho
    значи сигурно има доста кифли тук, но аз не съм една от тях
    Себеопознаването продължава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Харесвам жени, които са себе си и не се опитват да влязат в някакъв шаблон. Приятелката ми дори и много грим не слага.
    Подкрепям те

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    благодаря, едно едно мислене, което ми харесва.
    Много ясно, че ще ти хареса. На повечето кифли им харесва да четат високопарни описания за идеалната жена и да се припознават в тях. Още в самото описание на темата се показа като комплексирано и завистливо момиче. После доста неубедително взе да обясняваш как се харесваш каквато си и си имаш всичко, което искаш. Приеми го - мъжете харесват красиви и уверени жени, а ти не си нито едното, нито другото. Имаш се за спортистка - върви си избий комплексите чрез спорт, тук очевидно няма да ти начешат егото.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

моля ви, стига глупости...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мнооооого си объркана моето момиче,супер много сипротиворечиш и определено сама не знаеш кво да правиш...
    maDamn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Кифла е непълнолетно момиче,което се снима по бански в огледалото и пуска теми в тийнфорум, за да разбере как да се държи като кифла, за да я харесват момчетата. Няма си гаджИнце в момента ,за разлика от по-развитите й, модерни приятелки и иска да знае какво й куца,за да се хареса на загорелите момченца от махалата. Те туй е кифла.

за мен ли говориш?

Разбира се, че не!
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Не поставяй ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ЗА БОГА!!!Аз не харесвам кифли(твоята дефиниция на думата)и харесвам момичета с нормални гърди,които не носят много грим а умерено,може и въобще да не се гримират,няма проблем,стига да е интелигентно,абе просто да ми е приятно с него,да се чувствам добре като е около мен.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Разбира се, че не!
    не се снимам пред огледалото по бански, нито някога съм искала да бъда като другите момичета или пък да ме харесват супер много момчета... не знам изобщо защо говорите за мен като нищо не знаете.... имам си гаджИнце, спокойно

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    мм.. търсих тема, но не намерих такава в която пише това, което аз искам да попитам момчетата... ЗНАЧИ :Д искам да разбера... защо толкова много момчетата харесват по-скоро кифли със изправени топирани коси със вафлички в корените... да ходят на токчета като са на по 13-14-15 години... да се обличат само в черно и бяло и розаво.. да си слагат по 5 тона грим и т.н ... също бих искала да знам дали момчетата харесват повече ... отпуснати скелети, които не ядът изобщо за да бъдат слаби и не правят никакви упражнения, което просто им топи мускулите и след това приличат на желета или момиче, което не е чак толкова слабо но пък е стегнато и не се клати по 100 пъти като стъпне... повечето момчета казват "трябва да има къде да пипнеш и какво да хванеш" ама ;д само го говорят иначе все по клечовците се заглеждат. Защо момчетата обичат големи цици? разбирам, не е яко да са супер малки ама чак с някфи гигантини да ходиш.. не е яко.. нормални цици е ок... хем на момичето не и пречат хем можеш да си ги мачкаш. А за дупетата? големи сочни дупета или малки кокалести дупенца, да не можеш да стиснеш нито да хванеш? ;д Ох, стига съм се разпростирала в подробности, просто МОМЧЕТА, КАЖЕТЕ МИ КАКВО ХАРЕСВАТЕ.
    Само ще ти кажа нещо,че за всеки влак си има пътници.То е като да харесваш БМВ,Мерцедес,Фолксваген,Ал а Ромео.Има различни момичета както и различни коли за всеки вкус.
    Аз съм от тези дето не обичат цицорести,но обичам с голям задник - нещо от сорта на бразилските
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    РозАво, ядЪт?!
    В*е*рно, че никой няма да си легне с IQто ти, ама поне заради себе си и заради собственото си самочувствие се поограмоти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Омг , поредната тема ,в която потребителите атакуват автора като разярена глутница вълци
    Продължавам да съм на мнение,че този в раздел трябва да се забранят всякакви теми като тази или свързани с личния живот
    Предлагам да помолиш да ти заключат темата
    Така ще избегнеш и други обиди
    Темата е глупава и отново се превърна в спам

Супер фен Аватара на bEbsI
    Темата щеше да е окей ако бяха писали повече момчета.
    Въпреки че аз пак не виждам никакъв смисъл в нея.
    just saying
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Да, и аз не виждам смисъл в темата,ама вече е създадена,дайте да я оспамим Бас държа,че авторката е залитнала по някое момче,което за нейно съжаление залита по кифлите.От там слага всички под един знаменател.Ще кажа едно-един здраво мислещ и стабилен мъж не залита по кифли, а по жени!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прилича ми на историята с киселото грозде, но съчетано със страшно грешно тълкуване на дадени неща от твоя страна.

Първо, свестните момчета не харесват кифли, запомни го. Естествено, зависи какво разбираш под "свестен", но това е прекалено обширна тема, за да се впускам в нея сега.
    +1
    Второ, има момчета, които харесват кльощави момичета, да. Повечето обаче са именно на мнението "трябва да има къде да се хванеш". Ти казваш, че тези, които твърдели това, се заглеждали по клечовци. Какво разбираш под клечовци? Щото ако за теб клечка е момиче 50-55 кг, да речем, мога да предположа колко тежиш.

Трето, има цицомани и винаги ще има. Да, момчетата няма да спрат да се заглеждат по мадамите с чашка Ц/Д по улицата - факт. Вродено им е. Това обаче съвсем не значи, че не харесват други цици (в частност - твоите).

Извод: Момчета всякакви, следователно темата няма особен смисъл.
    Точният отговор на твоя въпрос

уау ;д не мога да повярвам, последните няколко коментара минаха добре.

Аз към първия въпрос от авторката.Аз харесвам по сочни мацки ако мога така да се изкажа и най важно да не се преструват да се превят на такива каквито не са. Да не е кифла с тея смешни коси и грим и най вече да е забавна с чувство за хумор и да мие хубаво с нея
    Nver walk alone Take Glock 17

Banned Голям фен
    не се снимам пред огледалото по бански, нито някога съм искала да бъда като другите момичета или пък да ме харесват супер много момчета... не знам изобщо защо говорите за мен като нищо не знаете.... имам си гаджИнце, спокойно
    Като имаш гадже защо питаш за другите момчета какво харесват ?

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Като имаш гадже защо питаш за другите момчета какво харесват ?
    ох, не питам за да стана еди каква си защото си търся гадже, а никой не ме харесва, спокойно... ПРОСТО за 10 път... странно ми е как НЯКОИ (ето вече не са под общ знаменател) харесват момичета със коси изтощени до толкова, че да приличат на слама... изрусени или почернени ;д повечето .... и със сууупер много грим .... точно тея момичета като станат на 30 ще изглеждат като на 50 защото и кожата ще им е увиснала и ще им се е сбръчкала от тия измишльотини.

Banned Голям фен
    ох, не питам за да стана еди каква си защото си търся гадже, а никой не ме харесва, спокойно... ПРОСТО за 10 път... странно ми е как НЯКОИ (ето вече не са под общ знаменател) харесват момичета със коси изтощени до толкова, че да приличат на слама... изрусени или почернени ;д повечето .... и със сууупер много грим .... точно тея момичета като станат на 30 ще изглеждат като на 50 защото и кожата ще им е увиснала и ще им се е сбръчкала от тия измишльотини.
    МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ми защото нямат никаф вкус,стил..............забога все тая.......повярвай ми неискаш да имаш нищо общо с тея момчета които харесват това сама можеш да си изброиш причините просто да ти припомня...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си