- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс без презерватив
Здравейте днес един приятел ме помоли да попитам нещо на негово място.
Разказа ми всичко подробно. Правили са секс с приятелката му , но без презерватив. По едно време докато са го правили на него му омекнал напълно и след това видял бяла капка върху срамните устни на момичето. Обаче нищо не усетил , даже и грам кеф .. и много го е страх от забременяване ... та попита мене ( уж като батко и с повече опит) обаче на мен не ми се е случвало и незнаех какво да му кажа , казах му че довечера ще му пиша по темата и реших да се допитам до вас. Може ли да свърши без да усети нищо , смисъл да се изхвърли без кеф ... защото нали точно като свършиш и ти омеква шишарката ... на него точно така му е омекнала и е видял бяла капка , но НЕ Е УСЕТИЛ НИЩО. Моля за по-човечни и добри мнения , не се изхвърляйте от сорта на "тест за бременност на женската" , теста е купен но ще го ползва утре момичето защото нали трябва да е 24часа след акта ... та помагайте , че човека е приятел и немога да му откажа помощ ...
Да възможно е да свърши без да се усети ( имала съм подобен случай ), но може и това бялото да е било от момичето. Ако е била в овулация и наистина е било сперма, да пие ескапел, ако н е била в овулация или около нея да не прави нищо.
Колкото до теста той се прави 14 дни след акта или на 1ви ден от закъснението. Има и такива след 7мият ден, но те не са много верно в повечетло случай.
правили са секса 2 дена след менструациата на момичето , но все пак ако той е свършил в нея ? смисъл шанса за забременяване си го има нали ?
Шанса винаги си го има, но ако и е редовен цикъла, на 2ри ден след менструация не е възможно оплождане поради липса на зряла яйцеклетка ( която има само в периода на овулацията - 14 дни преди началото на следващото менструално кървене ). Най-добре да не пие Ескапел, а теста 14 дни след акта да го направи, с 1ва сутрешна урина е желателно, защото в нея хормона ( такъв, който го има само при бременната жена ), който отичта уриналният тест за бременност е в най-високи нива. Но не е проблем и ако не е с 1ва сутрешна урина. Лично аз съм го правила късният следобед и пак беше отчел вярно.
Ами нали казват че ескапел трябва да се пие до 72 часа след половия акт (ако е свършил в нея) Как след това ще премахнат бебето ако всъщност има такова и след това разберат на 14тия ден ?
еми има аборти за премахване на бебето,макар че не ми се струва да е оплодена о.О както и да е...ако има бебе,ще си блъскат главите къде им е бил акъла без презерватив,че обеца да им е на ухото...
има шанк да е сперма и да забременее, так нам..така че да вземат мерки за всеки случай
#6 има аборти , ама те са само деца ... тя е 15 и той е на 15 ... как мислиш че ще платят за тия аборти ?
ми незнам , не съм тръгнал да го съдя , приятел ми е все пак .. опитвам се да му помогна , НЕ ДА ГО съдя ...така че ще помоля и вас да не ги съдите а да си кажете мнението
![]()
ми аз викам да стискат палци да няма нищо и следващият път с презерватив
пък и щом е два дни след цикъла па нищо не би трябвало да й има о.О
Ами освен да му кажа да не се плаши , а те са купили и тест за бременност , ще има ли полза от него ? Ако го ползват утре към 6 някаде ?
Чети по-горе кога се прави теста.И да смятат дните.....(не че нещо,ама изгубих датата на акта,за да кажа -.-)
Еее на 15 им е рано да се клецкат без презерватив, едва ли могат да се контолират. Както и да е, това не е от значение пред фактите. Възможно е да е сперма, възможно е и да не е!
По принцип едва ли е била в овулация, но има много редки случай, в които овулацията е скоро след менструацията. Даже бях чела, че си има такъв метод за зачеване при жени с кратък цикъл, на които овулацията им е разместена.
Против Ескапел и други подобни медикаменти съм, но по-добре риска от страничните им ефекти отколкото аборт.
Няма да има полза от него
Тест се прави 14 дни след рисков полов акт или първи ден от закъснението (както горе вече казаха)
Бялата капка може да е била от нея
Ако е бил в а-сексуален период , може да свърши без да усети![]()
аз преди бях така 2-3 седмици , свършвам ама кефа го нямапросто се изпразвам ..
Да се молят да няма бебче , но ако все пак има да го кръстят на мен!![]()
а тя да пие ескапел ако още влиза в рисковите 72 часа!
И защо THE FUCK са го правили без презерватив!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-17-2012 на 18:46
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Какво означава а-сексуален ? Смисъл момчето не се е изпразвало 2 седмици някъде , защото нея я нямаше и не е блъскал ... тоест би трябвало да усети кога свършва ...
а-сексуален значи когато не ти се прави секс(странно , но има и такова явление)
смисъл всичко ти е точно , но накрая удоволствието ти го няма!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами незнам , тяхна си работа но .... незнам какво да му кажа на момчето освен тя да взима ескапел ?
ами по принцип при редовна менструация не е в овулация,но все пак има шанс.. не знам.. по добре да пие ескапел и това не е добър вариант защото прецаква организма,но все пак...
Значи извод:
От тестове за бременност позла - няма . Ескапел и тва е решението ?
Ами да ескапела е решението,но (!) ако още не са минали 72-та часа -.-
Ами днес са се клецали ...
Какъв ескапел бре хора, мацката дори не е била близо до овулация ... Знаете ли колко странични ефекти има и как се отразява на една редовна менструация, как я разбърква тотално и после с месеци не може да си дойде на датите? На най-добрата ми приятелка и се случи точно това след фал в секса и ескапел после.
Незнам какво да му кажа ... кое е най- доброто решение ?