- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Исках много много много много (...) яд ме е за снощи !!!
Аааа и около седмица ще бъда на село и без интернет, така че "ще си мълча" докато пишете :***
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
тая тема смърди...
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Представете си че тва е вешето гадже ок нараняването едно на ум ама това че като си в нея не знаеш колко още 20 човека са били там ти е гадно ами не мисли ли ползвала ли е капут не е ли болна ли е....
Защо ли ми се струва,че след макс месец ще четем тема "Защо стана така и загубих интерес към него?"...Не знам дали само един ще ти е достатъчен :х
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мисля,че темата не е особено истинска ;д
Ау,ау,не,избягвам да обиждам хората по форума,самоче,самоче,мале нямам думи. Ти мислиш ли че приятеля ти ще ти прости за това?Или ще го лъжеш?От време на време си лягала с някой друг.И смееш да казваш,че обичаш твоя?!Ти наясно ли си кво е да обичаш някой?Ако найстина си влюбена в него,няма да искаш други,мила моя.Или окей,окей,искай,самоче не ти ли става гадно,по дяволите,кото си мислиш колко много си наранила,човека,който твърдиш,че ОБИЧАШ?Приятеля ти е малоумен да е още с теб,а ти,мила не си влюбена в него,вероятно просто си привързана.
Брях,брях
Няма да го нарека мухльо.Жал ми е за човека. Гадно е,предполагам, да си влюбен в курва. Дано се оправиш и преди манастира.Не заради теб.Не заради болестите.А заради него.Той ти дава втори шанс, защото те обича. Затвори си краката следващия път ако и ти го обичаш
Господи, това пък с демокрацията като го чуя редовно падам от стола. Не ползвайте неща на места, където не сте сигурни дали вървят. Демокрация не значи че всеки може да прави каквото си иска. Това последното може би най-много се доближава до анархията...
Прощавайте за "лирическото отклонение". Иначе по темата-абсолютно съм съгласен с казаните от Чачо неща, напълно е прав![]()
Абе аре бягай бе, бисексуална била. По-скоро си някаква позьорка мене ако питаш и се влачиш по актуалното в момента. Ебати майтапа. Все едно някой недорасъл кавал в шести клас да се самообяви за "метросексуален", когато е обикновен позьор, видял че така правят "по телевизора".
Хъх,съжалявам.
Ако така съм прозвучала,моля да бъда извинена.Всеки сам си избира сексуалната ориенатация.Ще ме извиняваш ,но твоето мислене ме уби,ето това е .Освен ,че си "разкрепостена" си и на 15,не те е ли малко срам?Защитаваше авторката,на какво отгоре?За това ,че се пляска с когото и падне?!..Хайде,моля те!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Миличка,защитавам я единствено за това,че разбирам какво е да обичаш един и на момент да си привлечена от друг.От там нататък с кой се пляка си е нейна работа и не съм човека който ще я съди.Както е решила така да си живее живота.А колкото до мен - не не ме е страм.Такава съм и такава ми харесва да съм.Ако ти ме мислиш за разкрепостена,за курва - окей тва слабо ме вълнува.Просто се дразня как всички съдите без да се опитате да разберете и проумеете![]()
^ Или си куха до болка или се правиш много успешно на такава.
Обичала един,пък й се чукало с друг...в такива случаи умните хора прилагат воля и се стискат.
Или се разделят с човека до себе си,защото знаят,че това да се "плякаш" с други зад гърба му е подло и долно.
Я сега си признай честно,как би реагирала ти ако на теб ти скроят подобен номер..?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
^Спокойно,няма смисъл да се палим.Вече разбрах,че такива хора нито имат чест нито изпитват вина.Това са хора без скрупули,такива хора заслужават живота много яко да ги очука,че да разберат какво е.![]()
Последно редактирано от balu4ka : 08-19-2012 на 13:26
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Скрупули не знам дали имат,обаче очевидно си нямат смислени занимания.
Или свободното време им иде в повечко.
Лапешка работа...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лапешка работа друг път.
Авторката е тъпа курва и сама си го знае, няма какво да я наливаме допълнително.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
А към момичета някакъв интерес проявяваш ли![]()