- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли истинска любов в тинейджърските години? Какво ви кара да вярвате или не в това
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Sisi, според мен не е точно така. Има хора които се запознават в ученическите си години, и връзката им продължава с десетилетия. Аз лично познавам такива хора. Те са вече на възраст но любовта и привързаността им е факт. Без съмнение тези случай са много редки и може би света в който живеем в момента е доста по-сложен от това което е било преди години, но все пак за мен има такава любов.![]()
Има ,разбира се...Всеки има първа любов в тийн годините си,а друг е въпросът дали ще е споделена или не .
Съгласна съм и с това.Според мен не е точно до възраст. Различните хора израстват различно. За да поддържаш една връзка исински красива, жива и да е толкова стабилна, че да преминава през всички възможни проблеми и трудности без да се разклаща, трябва да си осъзнал и да си приел нещата от поста на JagAlskarDig. Кога ще стигнеш дотам зависи от много неща. Нищо не пречи и да се случи по-рано. Също нищо не пречи и да се случи вече след като си намерил човека и си в процес на изграждане на връзка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()