.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    Еми..подобно на The House of Wax.И да е с духове др. претенции нямам!
    Еми House of wax и филми с духове са два доста различни, ноооо.. подобни на House of wax гледай Friday 13th, Freddy vs Jason, Scream (класика), Wrong turn (май го споменах по-горе), Shrooms също е доста готин, I know what you did last summer, за духове ако ти се гледа гледай The devil inside, Paranormal activity или The last exorcism (могат малко да те понаплашат ), The messengers е пак с духове и не е чак толкова страшен, The haunting in Connecticut го гледах на скоро и също е хубав.
    И отново да не пропусна да си кажа едни от любимите с духове The Grudge и Тhe ring. (Ако не си ги гледала, тях нах-много ти ги препоръчвам) (:

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    Значи по цял ден ги гледам тези филми дето ми казвате .. всички са хубави без „Жената в Черно“ а някой да ми разкаже накратко за „То“ моля Ви..
    Toку що гледах То, адски интересен и добър е, но то си е ясно, все пак говориме за Стивън Кинг. Не е толкова страшен, колкото очаквах. Има си няколко психарски сценки, но то нормално. И си е доста дългичък, 3 часа и нещо, но като се загледаш и няма да го усетиш. Заслужава!
    Само края нещо не ми допадна особенно.
    Гледай го. (:
    Последно редактирано от bijou : 08-09-2012 на 00:46

„То“ - най-накрая един филм да ме сплаши леко.

По HBO бях гледала The Fourth Kind и си спомням,че бая се изплаших А иначе ако искаш някакъв интересен, с обрати и т.н. -SAW,The Final Destination,One missed call. Ако искаш извратени и кървави-The Hills Run Red,Friday 13th,Texas Chainsaw Massacre,Wrong Turn.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен Аватара на Christinna
    Wolf Creek е хубав и е по истински случай.. малко в началото ми беше скучен обаче после става интересно. Лично на мен ми хареса..

Мега фен Аватара на FunkyPie
    "То"-един клоун който отвлича и яде деца,има гадни зъби (всичките остри) и е гадничък късмет ако го гледаш после с отиването до кенефа щото той излизаше от тоалетната и мивката

Ако искаш нещо ужасно гадна гледай freddy vs jason .. Човече не си намерих място след него , а съм гледала над 50 ужаса .. Това е психарски филм .. И други .. Demons 2 , мъртви птици , Хелрейзър .. See no evil .. Но ако искаш наистина нещо страшно първия ! : )
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

"Гумата"

Супер фен Аватара на Incadeptus
    няма такива

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    "То"-един клоун който отвлича и яде деца,има гадни зъби (всичките остри) и е гадничък късмет ако го гледаш после с отиването до кенефа щото той излизаше от тоалетната и мивката
    Излизаше от пода на банята май.
    Иначе аз ти препоръчвам Saw,A nightmare on Elm Street,The hills have eyes,Wrong turn,Orphan,Halloween...
    slivergold,прочети и книгите ако искаш.Много по-интересни са от филма.

SAW не е кой знае колко страшен ,но сцените в него са наистина брутални
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    няма такива
    ъъ?за Гумата ли говорим?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си