- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страшен филм!?
Еми House of wax и филми с духове са два доста различни, ноооо.. подобни на House of wax гледай Friday 13th, Freddy vs Jason, Scream (класика), Wrong turn (май го споменах по-горе), Shrooms също е доста готин, I know what you did last summer, за духове ако ти се гледа гледай The devil inside, Paranormal activity или The last exorcism (могат малко да те понаплашат), The messengers е пак с духове и не е чак толкова страшен, The haunting in Connecticut го гледах на скоро и също е хубав.
И отново да не пропусна да си кажа едни от любимите с духове The Grudge и Тhe ring. (Ако не си ги гледала, тях нах-много ти ги препоръчвам) (:
Toку що гледах То, адски интересен и добър е, но то си е ясно, все пак говориме за Стивън Кинг. Не е толкова страшен, колкото очаквах. Има си няколко психарски сценки, но то нормално. И си е доста дългичък, 3 часа и нещо, но като се загледаш и няма да го усетиш. Заслужава!
Само края нещо не ми допадна особенно.
Гледай го. (:
Последно редактирано от bijou : 08-09-2012 на 00:46
По HBO бях гледала The Fourth Kind и си спомням,че бая се изплашихА иначе ако искаш някакъв интересен, с обрати и т.н. -SAW,The Final Destination,One missed call. Ако искаш извратени и кървави-The Hills Run Red,Friday 13th,Texas Chainsaw Massacre,Wrong Turn.
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Wolf Creek е хубав и е по истински случай.. малко в началото ми беше скучен обаче после става интересно. Лично на мен ми хареса..
"То"-един клоун който отвлича и яде деца,има гадни зъби (всичките остри) и е гадничъккъсмет ако го гледаш после с отиването до кенефа щото той излизаше от тоалетната и мивката
![]()
Ако искаш нещо ужасно гадна гледай freddy vs jason .. Човече не си намерих място след него , а съм гледала над 50 ужаса .. Това е психарски филм .. И други .. Demons 2 , мъртви птици , Хелрейзър .. See no evil .. Но ако искаш наистина нещо страшно първия ! : )
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
SAW не е кой знае колко страшен ,но сцените в него са наистина брутални![]()
אויב איך מאַך אַווערטאַד