- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сгъстяване на коса и витамини,нужни за косата.
Здравейте!Някой може ли да ми предложи лесни домашни (е,може и ефикасни "купешки") маски за сгъстяване на косата.Четох някакви,ама в едната трябва да си миеш всеки ден косата с не знам си какво,а за другата трябва някакъв мозък![]()
Знам за Тривитаминола,от него само ми расте бързо.Хининовата вода съм забелязала-не ми действа много добре на косата.Преси,маши и така нататък съм ги спряла.Само за официални случаи.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Косата ти оредяла ли е, или просто ти е тънка и рядка по природа и искаш да си я сгъстиш? Ако е 2рото - отсега ти казвам, никакъв начин няма, до ген си е всичко.. Ако ти е оредяла, виж да не би да имаш липса на витамини, или не усвояваш нещо като хората, или пък не се храниш здравословно?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ако косата ти си е по рождение рядка НЯМА как да я сгъстиш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Изтъня от пресите и от някои проблеми със здравето.
Diamonds,Mexico,Tequila
Оох, а мойта е много гъста и всички и се кефят, а мен ме дразни .. много грижи изисква, затва са ми е по-къса от преди, че ми писна.. O.o Иначе нз кво точно би помогнало за сгъстяване, хининовата вода е за растеж, а разните ампулки не знам дали помогат.. :S
Постъпи грешно... с правилното момиче.
за тривитаминола има добри мнения, но не съм го пробвала лично![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Полови хормони изследвала ли си? А щитовидни?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Гладуваш ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Маска Миозотис с костен мозък и планцета - около 10лв
Ампули Урти Комплекс - 10бр 10лв, може и единични бройки. Аз със една се мажа около 4-5 дена. Ползвам ги всеки ден. Ефекта е много добър - за месец повече от 4 пръста дължинаи е постоянно бухнала, имам страшен обем, иначе не мога да преценя дали е само обем или е и сгъстена, защото моята по принцип си е нормална.
Имах проблеми преди една опеция,та ми дадоха някакви хапчета,за да могат да ме оперират.Не съм много убедена дали и те са оказли ефект,и пресите.Първоначално написано от kalpazanka
Както и да е,четох за ампули прогсестерон.Ако не се лъжа това е вид хормон?Някой ползвал ли е?
А какви странични витамими бих могла да приемам.Гледах онзи ден в аптеката някакви за кожа,коса и нокти.Бяха към 40 лв,няма ли по-евтин и ефикасен вариант?
Diamonds,Mexico,Tequila
Здравеййте .. имам проблеми с косата значи преди 2 години косата ми беше гъста , но няколко пъти фризьорката ми направи филиране и след това страшно се истъня, помислих си, че отново ще се възтанови,и пак ще си е гъста, обаче няма никаква промяна : ( .. също така и от косопада стана така , много ще се зарадвам ако, някой знае, нещо за сгъстяване и удебеляване на косъма .. надявам се някой да ми помогне.
^ Прави си маски за укрепване. В тях може да се сложи жълтък, зехтин, различни масла - бадемово, пшеничен зародиш, кокосово , рициново и др. , стимулант за коса на Икаров, тривитаминол, мед , кисело мляко, оцет .. За друго не се сещам.
Може след къпани да си слагаш някакъв спрей без отмиване. Не я гори. За повече информация виж в темата за косите.
Многоо ви благодаряя, но всички тези неша ги пробвах, свърших 3 бутилки зехтиново масло по 250 мл., тривитаминол, стимуланта на икаров, направих маски от хума, от мед, рициново масло, бадемово масло,чесън цели 3 пътии използвам кристали ... ползвам хининова вода, но нямаа промяна, не знам защо косата ми не се връща в старото си състояние ... мисля да си направя маска от урина , то това остана само вече за пробване .. ;xx
^ бре ти акъл имаш ли, да не мислиш, че като си "напикаеш" главата ще ти стане по-гъста косата. Ефектът ще е същия като от другите чудеса, с които си се клепала. Гъстотата и не се е променила от филирането - същия брой косми ти растат от главата както и преди това. Явно ти я е филирала заради някакъв обем по дължините, което трябва да се махне с израстването на косата. Ама ако от тогава всеки път като те подстригват пак ти я филират няма да се оправи - казваш ли на фризьора да не го прави? По-добре ходи при някой друг да ти оправи формата.
Нали знаеш, че коса се възстановява с времето (2-3 години). Аз сега с каквото и да се наклепам косата ми няма да стане дълга до кръста за 2 месеца при положение, че я отрязах къса преди 2 години.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
s1shti kosmi rastat , obace ne sa debeli kakto predi .....Sled kato se izt1ni, kazah da sprat s filiraneto, a prodiljavah samo s podstrijka 2 - 3 piti v godinata. dolu gore kosata mi e filirana sigurno 8 pitii .. ne poveche. Edna frizorka me posivetna, da izpolzvam Anastim losion i shampoan protiv kosopad, nqmam kosopad,imax predii no pik kaza che tova shte mi se otrazi mnogo dobre, a i kaza che po dobre da ne se podstrigvam izobshto, da q pusna dilga, za da se viztanovi napilno, i da polzvam arganovo maslo... ami shte opitam tezi neshtavse pak otnovo vi blagodarq che se interesuvate za problema mi ..
![]()
Не прави грешката да не се подстригваш... ще ти нацъфти косата,големи бели ще станат,ще ти изтънее още повече... Подстригвай си само връхчетата всеки месец и гаранция,че след 1 година няма да си познаеш косатаказвам ти го от личен опит...
mimsssssss, може ли и на мен да обясниш на лично за тези ампули?
Към авторката: ходи всеки месец на фризьор и не давай да ти я филират. Храни се здравословно. Прави редовно домашни маски, разгледай темата "всичко за косата".
JuStElly ..права си а и без туй косата ми много цъфти, добре ще е ако ме постригват само връхчетата с гореща ножица : )
Генът си е ген....за съжаление гъстотата на косата няма как да я промениш, сори..И аз не съм с особено гъста коса, какво ли не пробвах - тривитаминоли, домашни маски, бадемово, кокосово масло, ампули, купешки маски, продукти, ама НИЩО от това което съм ползвала не помогна, само ми я заздрави...
Моят съвет е просто да се грижиш за нея постоянно - за да е здрава, да има блясък и да не е изтощена, защото всяка поддържана коса изглежда добре, независимо от гъстотата.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Аз знам че генът си е ген, но моята коса беше с мого косми, и дебели , но сега космите са тънки от филиране, иначе, не е тънка по рождение .![]()