- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Коя партия трябва да управлява България
както казах за това вота е таен за да няма хора като теб
ОДИН!!!
Честно казано не ми пука кой ще управлява кочината бг. Едни Сърбия и Румъния са много по-добре социално, икономически и всякак, пък Сърбия дори не е в ЕС, да не говорим за Хърватска и Словения.
Сега по телевизията дават един сериал, сниман в град Самобор (Хърватска) - 35 000 жители и градчето е като кътче от рая, като градина. А българските градове от тази големина приличат на западнали гета, прашни, мръсни, неподдържани. Но това който и да управява не може да го оправи - въпрос на манталитет. Просто там кретеноидите са малцинство, докато у нас - мнозинство. Нашият народ си заслужава съдбата!
БеСПе ще спечели изборите, или поне се надявам да се създаде една нова, модерна лява партия, която да промени мнението ни за властта. Само забележете Европа. Скоро и Меркел ще падне.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
истината е че който и да е на власт той ще продължи проектите на другото правителство
няма да се промени начина на управление а са муцуните
като за пример ще ви дам че от 3 правителства няма нови идеи все Ес все АЕЦ Белене все магистрали все метро това чувам от години
келепира е там че като има консесия я дават на братчеда киро а не на честния гражданин
това ми го каза политик мислите си че нещата ще се променят оптимизма е хубаво нещо
иначе хубаво е млади сте ще има викате ура ама после ще им ядете ... също като предните поколения които викаха така при падането на Тодор Живков
ОДИН!!!
не е точно така, но съм донякъде съгласна с теб;
това, от което се нуждаят хората, са нови и надъхани политици
умни и с истински идеи
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
При нашите политици работата е много зле. Няма да направят нещо хубаво за тая държава! За това и учениците не искат да учат в България...
ХАЙЛ ХИТЛЕЕЕЕЕЕЕР !
Само той ше ни оправи !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Вас никой и нещо не може да ви оправи , но и не заслужавате.Ако сте можещи , ще сте добре при всички.Ако се намеся в политиката , би било единствено за лична изгода
Които и да изберем все ще сме недоволни... http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B.../16578/72.aspx
Няма какво да кажа вижте долу какво е казал amk933
Първоначално написано от amk933
Българският език е велик с това, че за почти всяка ситуация си има поговорка - в политиката важи "Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава". Масово се гласува за този, който прави най-големи обещания. Хората се връзват толкова лесно. Аз не мога да разбера - от 1989 година насам народът не се ли научи да избира РАЗЛИЧНОТО, НОВОТО, по-доброто? Не се ли научи да търси истината в нейните недра, а не в масмедията. Това е жива подигравка! Отделно, всеки втори ми говори за честност, но на изборите и за 20 лева си продава гласа. Не осъзнавате, че 70% от гласовете са купени и колкото и да обвинявате циганите, не поглеждате, че гредата е във вас.
Друг е въпросът, че в целия свят се регресира здраво, а с тези премествания на големи компании в Азия с цел по-големи печалби ще се изядe хляба на всички европейци и американци, а шефовете на корпорациите ще продължават да си правят мангизите. Уви, ние решихме, че ще се качим на потъващ кораб вместо да погледнем в перспектива. От 1989г. си търсим Голям Брат, който да "мисли за нас, да ни подкрепя" и прочие. Не се намериха достатъчно патриоти, които да обвържат България с българите, а не с чуждия интерес. Защото е ясно всекиму - големите страни имат собствени интереси и ние ще имаме полза само докато техните се покриват с нашите.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Кое е различното, новото и по-доброто? Да, и аз не харесвам тия масови гласувания от типа на сдс/царя/бсп/герб, но изобщо не гласувам.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
notlike, мога да кажа 2 неща:
-Всеки път народът избира "различното, новото и доброто". Само дето в последствие то се оказва даже по-зле от старото - например СДС, НДСВ, БСП...
-За 20 лв. си продават гласа простите хора. Ако един човек е умен и вземе 20 лв., за да гласува за партия Х него не го бърка да гласува за която и да е друга партия Y. Стаята е тъмна, вотът е анонимен, но балъците - виж, те са друго нещо.
От както се помня все възрастните гласуват за някой новопоявил се на хоризонта. Но за съжаление нещата не са мръднали особено. Ако майка ми не се трепеше в калта от сутрин до вечер нямаше да ме изучи. В България цари партията на олигарсите. Който и да дойде все тая. Поне докато нашето поколение е живо!
Всички нормални хора на следващите избори ще гласуваме за Волен Сидоров и АТАКА. Стига вече комунисти, турци и мутри са ни управлявали!
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Атомна бомба в Парламента би улеснила отговора ми. В момента тъна в блажено неведение.
Който и да дойде е така ще е -> http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater