.
Отговор в тема
Страница 14 от 16 ПървиПърви ... 410111213141516 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 392
    Мега фен Аватара на draid
    Може, ама тогава ще си слепец.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    както казах за това вота е таен за да няма хора като теб
    ОДИН!!!

Честно казано не ми пука кой ще управлява кочината бг. Едни Сърбия и Румъния са много по-добре социално, икономически и всякак, пък Сърбия дори не е в ЕС, да не говорим за Хърватска и Словения.

Сега по телевизията дават един сериал, сниман в град Самобор (Хърватска) - 35 000 жители и градчето е като кътче от рая, като градина. А българските градове от тази големина приличат на западнали гета, прашни, мръсни, неподдържани. Но това който и да управява не може да го оправи - въпрос на манталитет. Просто там кретеноидите са малцинство, докато у нас - мнозинство. Нашият народ си заслужава съдбата!

БеСПе ще спечели изборите, или поне се надявам да се създаде една нова, модерна лява партия, която да промени мнението ни за властта. Само забележете Европа. Скоро и Меркел ще падне.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    истината е че който и да е на власт той ще продължи проектите на другото правителство
    няма да се промени начина на управление а са муцуните
    като за пример ще ви дам че от 3 правителства няма нови идеи все Ес все АЕЦ Белене все магистрали все метро това чувам от години
    келепира е там че като има консесия я дават на братчеда киро а не на честния гражданин

това ми го каза политик мислите си че нещата ще се променят оптимизма е хубаво нещо
    иначе хубаво е млади сте ще има викате ура ама после ще им ядете ... също като предните поколения които викаха така при падането на Тодор Живков
    ОДИН!!!

не е точно така, но съм донякъде съгласна с теб;
    това, от което се нуждаят хората, са нови и надъхани политици
    умни и с истински идеи
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

При нашите политици работата е много зле. Няма да направят нещо хубаво за тая държава! За това и учениците не искат да учат в България...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    ХАЙЛ ХИТЛЕЕЕЕЕЕЕР !
    Само той ше ни оправи !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    умни и с истински идеи
    Утопия. Такива хора никога не биха се забъркали в политиката.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Вас никой и нещо не може да ви оправи , но и не заслужавате.Ако сте можещи , ще сте добре при всички.Ако се намеся в политиката , би било единствено за лична изгода

Които и да изберем все ще сме недоволни... http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B.../16578/72.aspx

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Няма какво да кажа вижте долу какво е казал amk933
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    То националистите сте почти толкова умни колкото една фолкпевица всъщност.

Голям фен Аватара на notlike
    Българският език е велик с това, че за почти всяка ситуация си има поговорка - в политиката важи "Не е виновен този, който яде баницата, а този, който му я дава". Масово се гласува за този, който прави най-големи обещания. Хората се връзват толкова лесно. Аз не мога да разбера - от 1989 година насам народът не се ли научи да избира РАЗЛИЧНОТО, НОВОТО, по-доброто? Не се ли научи да търси истината в нейните недра, а не в масмедията. Това е жива подигравка! Отделно, всеки втори ми говори за честност, но на изборите и за 20 лева си продава гласа. Не осъзнавате, че 70% от гласовете са купени и колкото и да обвинявате циганите, не поглеждате, че гредата е във вас.
    Друг е въпросът, че в целия свят се регресира здраво, а с тези премествания на големи компании в Азия с цел по-големи печалби ще се изядe хляба на всички европейци и американци, а шефовете на корпорациите ще продължават да си правят мангизите. Уви, ние решихме, че ще се качим на потъващ кораб вместо да погледнем в перспектива. От 1989г. си търсим Голям Брат, който да "мисли за нас, да ни подкрепя" и прочие. Не се намериха достатъчно патриоти, които да обвържат България с българите, а не с чуждия интерес. Защото е ясно всекиму - големите страни имат собствени интереси и ние ще имаме полза само докато техните се покриват с нашите.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Кое е различното, новото и по-доброто? Да, и аз не харесвам тия масови гласувания от типа на сдс/царя/бсп/герб, но изобщо не гласувам.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    Само забележете Европа. Скоро и Меркел ще падне.
    Пълен абсурд. По-вероятно е еврозоната да падне.

Не мисля че има голямо значение за кого се гласува при тази мъртвородена демокрация.
    Иначе ходя да гласувам колкото да не спечели дпс.

Мега фен
    notlike, мога да кажа 2 неща:

-Всеки път народът избира "различното, новото и доброто". Само дето в последствие то се оказва даже по-зле от старото - например СДС, НДСВ, БСП...

-За 20 лв. си продават гласа простите хора. Ако един човек е умен и вземе 20 лв., за да гласува за партия Х него не го бърка да гласува за която и да е друга партия Y. Стаята е тъмна, вотът е анонимен, но балъците - виж, те са друго нещо.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    От както се помня все възрастните гласуват за някой новопоявил се на хоризонта. Но за съжаление нещата не са мръднали особено. Ако майка ми не се трепеше в калта от сутрин до вечер нямаше да ме изучи. В България цари партията на олигарсите. Който и да дойде все тая. Поне докато нашето поколение е живо!

Banned Голям фен
    Всички нормални хора на следващите избори ще гласуваме за Волен Сидоров и АТАКА. Стига вече комунисти, турци и мутри са ни управлявали!

Фен Аватара на luda4et0o
    Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Всички нормални хора на следващите избори ще гласуваме за Волен Сидоров и АТАКА. Стига вече комунисти, турци и мутри са ни управлявали!
    Само ще цитирам amk933:
    Цитирай Първоначално написано от amk933

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Нормалните хора ги боли **** за комунистите, мутрите и затъващия сидеров и атака. Точно за тях едва ли някой нормален гласува, освен роднините им(а и там колко скандали имаше със съпругата му), те никва партия не са вече.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен Аватара на Богиня
    Атомна бомба в Парламента би улеснила отговора ми. В момента тъна в блажено неведение.

Който и да ни управлява, все същият ...

Мега фен Аватара на draid
    Нашата държава е разграден двор от 23 години насам.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нашата държава е разграден двор от 23 години насам.
    Е нали искате демокрация, нали социализъма е бил много лош - няма да се оплаквате - ето ви демокрация - европейски щат на хамерика и весали на турция и европейския съюз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си