.
Затворена тема
Страница 44 от 119 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2974
    Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз съм ползвала молива на Есенс за вежди..много бях доволна!Препоръчвам!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Голям фен Аватара на cheburashka
    и аз!

Голям фен Аватара на Colombia
    Благодаря ви!
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Искам да попитам с какво могa да съчетая ето тези дънки http://prikachi.com/images.php?images/493/5157493l.jpg ???? Имам ги от доста време, но не ги нося, защото не знам как да ги съчетая. Пробвала съм с бели блузи, но седи много едноцветно, а с по-цветни блузи не ми харесва ;ддд
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    ъпп !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Вярвай в мечтите си !

С тъмни блузи? Според мен ще стои добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на strawberry88
    И със светли блузи ще е добре.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    jghgh, точех лиги по тях и аз, но една, която загледах беше 20лв+. Скоро ако минавам покрай Старбъкс, ще спра и ще погледна и ще ти ги напиша, само да не забравя.
    Ще съм ти благодарна!
    Нямам скоро път към София да погледна лично.

Аз по принцип си търся читава термочаша, която по възможност да е от метал, а не от пластмаса (за да не ми се разваля вкуса на напитката, а и за да държи по-дълго хладно)
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

От известно време се чудя дали бебешките мокри кърпи вършат същата работа, като интимните кърпички? Понеже нали е за бебета, и нали бебешките интимни части се чистят с такива ? Ии, чудя се още дали бебешките душ-гелове стават за интимен гел ? :Д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Искам да попитам с какво могa да съчетая ето тези дънки http://prikachi.com/images.php?images/493/5157493l.jpg ???? Имам ги от доста време, но не ги нося, защото не знам как да ги съчетая. Пробвала съм с бели блузи, но седи много едноцветно, а с по-цветни блузи не ми харесва ;ддд
    Имам подобен цвят дънки и ги нося с черни блузи, голям е контраста, но стои добре. Ако искаш ще проверя дали имам снимка в това облекло.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    От известно време се чудя дали бебешките мокри кърпи вършат същата работа, като интимните кърпички? Понеже нали е за бебета, и нали бебешките интимни части се чистят с такива ? Ии, чудя се още дали бебешките душ-гелове стават за интимен гел ? :Д
    Да, можеш преспокойно да си ползваш бебешки кърпички вместо интимни. не съдържат алкохол и ph-то им е балансирано. А и излизат доста по на сметка. От няколко месеца насам използвам бебешки вместо интимни и нямам проблеми. за душ геловете вече не знам.

Аз лично си нося светлите дънки с тъмно нагоре, обичам контрастите : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Оф, хора, много се притеснявам ... Значи, не ми е дошло още. От известно време, може би половин-една година някъде, имам някакво течение. Не знам дали е нормалната течност, която се отделя от влагалището (нещо с ц беше) или бяло течение. Малко е, прозрачно-към бяло, няма миризма, съвсем лека. Мноого рядко ме сърби, не пари, не е зачервено, не е подуто. Чудя се какво ми е.. Преди време ползвах интимния гел на Билка, първите дни нямах течение, но после пак се появи... Какво да правя? Девствена съм, ако това има значение. Какво трябва да ползвам ? Бебешки сапун, който е по-щадящ, или интимен гел? Какво да правя .. ;(

Град
    Варна
    По принцип това течение, което ти описваш, се появява преди идването на първата менструация. Така че не мисля, че ти има нещо, колкото до интимният сапун, този на билка е доста добър.

Трябва да отидеш на преглед,като за начало.

Оф, много ме е страх от такива прегледи, попринцип ме е страх от лекари Като ходя на зъболекар за профилактичен преглед, например, съм пребледняла и едвам се държа на краката си ;д А и майка ми казва, че е нормално, но незнам... Лекарите в града ми попринцип са много некадърни, да не би да ми лепнат някоя инфекция, де да знам... Мога ли по някакъв начин сама да определя какъв вид е течението?

Град
    Варна
    Никакъв лекар не ти трябва. Майка ти ти го е казала - нормално е!

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Никакъв лекар не ти трябва. Майка ти ти го е казала - нормално е!
    Благодаря ти, успокояваш ме. А, да те питам още нещо. Мисля да си купя пак интимния гел на Билка с лайка. Всеки ден, сутрин и вечер ли да се мия с него, или веднъж на ден, после само с вода, или през ден.. ? И само на Билка с лайка ли е хубав, има ли още някакъв на Билка?

Град
    Варна
    Благодаря ти, успокояваш ме. А, да те питам още нещо. Мисля да си купя пак интимния гел на Билка с лайка. Всеки ден, сутрин и вечер ли да се мия с него, или веднъж на ден, после само с вода, или през ден.. ? И само на Билка с лайка ли е хубав, има ли още някакъв на Билка?
    Недей да прекаляваш с подмиването за да не си докараш неприятености. При условие, че не водиш сексуален живот най-добре ползвай гела един път на ден, през останалото време с вода само. Иначе щом си доволна от този интимен гел купи си го пак ( и аз го ползвам него и съм много доволна ). Друга разновидност интимен гел на Билка май няма, или поне аз не съм виждала.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Недей да прекаляваш с подмиването за да не си докараш неприятености. При условие, че не водиш сексуален живот най-добре ползвай гела един път на ден, през останалото време с вода само. Иначе щом си доволна от този интимен гел купи си го пак ( и аз го ползвам него и съм много доволна ). Друга разновидност интимен гел на Билка май няма, или поне аз не съм виждала.
    МНОГО ти благодаря ! :*

Град
    Варна
    МНОГО ти благодаря ! :*
    За нищо, радвам се, че съм ти помогнала

Здравейте, пак съм аз. Искам да ви попитам дали сте доволни от Oriflame. Гел за околоочния контур Essentials, Кода е 23749 ? И дали ще ми свърши работа за сенки под очите, понеже имам много ;дд

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На колко си?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    На колко си?!
    На 14, но този специално не е от тези Q10+, ако това имаш предвид. Той е успокояващ и т.н., пише, че става и за такива като мен т.е. 15г. пишеше.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацки, тези http://www.estilno.com/categories.php?CategoryID=22 струват ли си според вас?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Каква е гаранцията, че миришат като оригиналните?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си