- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в турчин...
Здравейте.Публикувам моята история не за да получа съвет, а по скоро да изкарам всичко от себе си.Така..аз съм момиче на 20 години и работя в един хотел (сезонно).Още първия ден, когато започнах работа се запознах с едно момче, което ми се стори симпатично.Той е 7 години по- голям от мен, но много добре се разбрахме имаме доста общи вкусове и интереси.В началото не го възприемах като мъж, а само като колега и приятел.Не знам кога разговорите ни прерастнаха в непрестанни флиртове, а моите приятелски симпатии в любов.Но естествено има много пречки.Първо той е турчин, второ и двамата имаме сериозни връзки.Това обаче не го спря и преди няколко дни се целунахме - няколко пъти.Той ми каза че съм много красива, че отдавна е искал да го направи, но се е страхувал, че ще го отблъсна.Каза ми "Не мога без теб" и аз се разтопих...Никой нигога не ме е гледал по този начин, не ме е докосвал по този начин.Между нас има много страст, а от моя страна поне и силни чувства.След тази целувка летях от щастие, бях готова заради него да се разделя с приятеля си и мислех че и той ще направи същото, но не..вчера доведе приятелката си на работа и само дето не се разцелуваха пред мен.Вдигнах му луд скандал и му казах, че аз няма да съм неговата лятна кратка авантюра.
Благодаря много на тези, които ще изразят мнение, каквото и да е то...Оценявам факта че сте отделили време да прочетете несвързания ми разказ.Най-важното обаче е че на мен ми олекна много, разказвайки това![]()
Последно редактирано от sLaDyRchEt0 : 08-21-2012 на 18:22
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!