.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Разбрах, че съм нещо временно, но малко късно..От опит знам, че когато мъжете искат секс са готови на всичко дори да се преструват на влюбени, но си мислех че той е различен.Аз го целунах защото имам чувства, а връзката ми е просто съжителство с мъж - без страст, без емоции без секс...Но явно той не е по-различен от другите мъже.А за скандала - ние се скарахме за съвсем друго нещо - свързано с работата ни, но ясно му показах че не ми е приятно, че тя е там и че няма да съм ничия любовница

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sLaDyRchEt0 Виж мнението
    1. ...а връзката ми е просто съжителство с мъж - без страст, без емоции без секс...

2.Но явно той не е по-различен от другите мъже.
    2.Не слагай всички мъже под общ знаменател.Той е боклук за мен.Знаеш ли защо?Защото и аз имам сериозна връзка,но нещото,от което най-много би ме заболяло е да правят нещо зад гърба ми.Ако нямаш чувства,идваш,говориш с мен и чак тогава се развяваш наляво-надясно.Най-малкото от уважение.Чудиш се защо ти пиша това ли?Много просто,мила.Представи си колко е "отдаден" на връзката си този човек,щом постъпва по този начин към приятелката си.И какъв би бил с теб при една евентуална връзка.След време може и ти да се намираш в същата ситуация.макар,че и ти в случая хич не си света вода ненапита и носиш същия "грях" като него.Сама си прави изводите.

1.Това НЕ е връзка,а съжителство,сама го каза.Защо се самозалъгваш и измъчваш така тогава?Какво правиш с този човек тогава?Защо нямаш смелостта да потърсиш щастието другаде САМА,без да се водиш обвързана пред обществото,при положение,че реално не си?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си