.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Влюбена съм в турчин...

Здравейте.Публикувам моята история не за да получа съвет, а по скоро да изкарам всичко от себе си.Така..аз съм момиче на 20 години и работя в един хотел (сезонно).Още първия ден, когато започнах работа се запознах с едно момче, което ми се стори симпатично.Той е 7 години по- голям от мен, но много добре се разбрахме имаме доста общи вкусове и интереси.В началото не го възприемах като мъж, а само като колега и приятел.Не знам кога разговорите ни прерастнаха в непрестанни флиртове, а моите приятелски симпатии в любов.Но естествено има много пречки.Първо той е турчин, второ и двамата имаме сериозни връзки.Това обаче не го спря и преди няколко дни се целунахме - няколко пъти.Той ми каза че съм много красива, че отдавна е искал да го направи, но се е страхувал, че ще го отблъсна.Каза ми "Не мога без теб" и аз се разтопих...Никой нигога не ме е гледал по този начин, не ме е докосвал по този начин.Между нас има много страст, а от моя страна поне и силни чувства.След тази целувка летях от щастие, бях готова заради него да се разделя с приятеля си и мислех че и той ще направи същото, но не..вчера доведе приятелката си на работа и само дето не се разцелуваха пред мен.Вдигнах му луд скандал и му казах, че аз няма да съм неговата лятна кратка авантюра.
    Благодаря много на тези, които ще изразят мнение, каквото и да е то...Оценявам факта че сте отделили време да прочетете несвързания ми разказ.Най-важното обаче е че на мен ми олекна много, разказвайки това
    Последно редактирано от sLaDyRchEt0 : 08-21-2012 на 18:22
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Еми доказала си, че не заслужаваш никакво уважение! Уж по твои думи имаш сериозна връзка, а ей така междувременно се забиваш и с други. И не е оправдание, че те е гледал влюбено. За какво му е да къса със сериозната си приятелка, за да тръгне с такова момиче като теб, което толкова "сериозно" приема "сериозните" си връзки.

Сама му се навираш в ръцете,че после и скандали му вдигаш?И да,лятна авантюра си,примири се.Показал ти го е,като си е довел гаджето.Стой си на дупето.
    Кога ще се научите,че думата любов не се употребява просто така като "здравей-здрасти"?Може да го харесваш и желаеш,но това НЕ е любов...
    Последно редактирано от BlueGirl : 08-21-2012 на 18:45

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямаш никакво право да му вдигаш скандали, не ти ли е ясно?
    Не сте заедно, а една целувка, не означава непременно, че е скъсал с нея и е с теб. Ти си оставаш колегата и лятната авантюра, примири се.

Banned Голям фен
    Имаш си приятел и правиш така ? нямам думи..не знам ама се чуствам че ти правя един вид малка услуга че не те съдя по това което си написала защото кой знае как щях да започна мнението си.
    Чух и казах достатъчно чао :P

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Какво да ти кажа.Аз съм почти на твоите години и донякъде те разбирам.Най-лесно е всички да те изкритикуваме колко си лесна,курвенска и т.н.Но понякога в дългите връзки настъпва момент на застой и на човек му липсва тръпчицата,която му поддържа самочувствието.Но това НЕ е оправдание,ако искаш да се обвържеш емоционално с някого.Както при теб.Едно е да има само страст,както ти каза,а съвсем друго-да намесваш и чувства,водещи ревност след себе си.Фактът,че му вдигаш скандал и подсъзнателно му държиш сметка за действията с гаджето показва,че доста неща липсват във връзката ти със сегашния приятел.По-добре седни и помисли какво изпитваш към него,кое не ти достига и дали би могла да направиш нещо,за да се промени това и дадете шанс на отношенията си.Защото е подло да залъгваш отсрещния и да стоиш с него,за да не бъдеш сама...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не съм му се навирала в ръцете, дори не съм му намеквала за чувствата си.Всичките ни разговори и закачки бяха като шега, аз самата доскоро не знаех че изпитвам нещо подобно към него.Той беше инициатора на целувката, аз в началото се дърпах, но не можах дълго да му устоя и се предадох на желанието си.А за сериозната ми връзка само аз си знам, какво преживявам с този човек и никой не изневерява ако връзката му върви прекрасно.А ако той държеше толкова на сериозната си приятелка, нямаше да целуне мен...
    АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Чета ти подписа... и ми се губи желанието да отговарям сериозно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

само като видях заглавието и си казах "милата и тя като мен .. " ;дд иначе по темата - това че не е българин не би трябвало да е такава пречка,аз до скоро ходих с едно момче 11 месеца а в момента съм в почти същото положение като теб само дето за скандалите съм съгласна че не е трябвало да го правиш ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sLaDyRchEt0 Виж мнението
    1.А за сериозната ми връзка само аз си знам, какво преживявам с този човек и никой не изневерява ако връзката му върви прекрасно.

2.А ако той държеше толкова на сериозната си приятелка, нямаше да целуне мен...
    1.Дойдохме си на думата и ти сама потвърди думите ми по-горе.

2.Това,че той прави така,не означава,че и ти трябва да падаш на същото ниво.От написаното смятам,че не те възприема за нещо сериозно,а по-скоро може да прави секс с теб и след това да има за какво да си говорите.Един вид иска да сте приятели с екстри и в същото време да си е и с гаджето,а ти да си за разнообразие.Поне аз така виждам нещата.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Чета ти подписа... и ми се губи желанието да отговарям сериозно.
    Сиси,потребителката е регистрирана 2008 година и вероятно тогава го е писала.Следователно тогава е била на 16 и пак не е най-подходящия за тази възраст,но все пак е лъч светлина в тунела.

Разбрах, че съм нещо временно, но малко късно..От опит знам, че когато мъжете искат секс са готови на всичко дори да се преструват на влюбени, но си мислех че той е различен.Аз го целунах защото имам чувства, а връзката ми е просто съжителство с мъж - без страст, без емоции без секс...Но явно той не е по-различен от другите мъже.А за скандала - ние се скарахме за съвсем друго нещо - свързано с работата ни, но ясно му показах че не ми е приятно, че тя е там и че няма да съм ничия любовница

Подписа е от 2008, но не знам как да го променя

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, тогава защо не се разделиш със сериозната връзка щом вече нямате нищо?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Пловдив
    1. ...а връзката ми е просто съжителство с мъж - без страст, без емоции без секс...

2.Но явно той не е по-различен от другите мъже.
    2.Не слагай всички мъже под общ знаменател.Той е боклук за мен.Знаеш ли защо?Защото и аз имам сериозна връзка,но нещото,от което най-много би ме заболяло е да правят нещо зад гърба ми.Ако нямаш чувства,идваш,говориш с мен и чак тогава се развяваш наляво-надясно.Най-малкото от уважение.Чудиш се защо ти пиша това ли?Много просто,мила.Представи си колко е "отдаден" на връзката си този човек,щом постъпва по този начин към приятелката си.И какъв би бил с теб при една евентуална връзка.След време може и ти да се намираш в същата ситуация.макар,че и ти в случая хич не си света вода ненапита и носиш същия "грях" като него.Сама си прави изводите.

1.Това НЕ е връзка,а съжителство,сама го каза.Защо се самозалъгваш и измъчваш така тогава?Какво правиш с този човек тогава?Защо нямаш смелостта да потърсиш щастието другаде САМА,без да се водиш обвързана пред обществото,при положение,че реално не си?

Налага ни се да живеем заедно за момента, сложно е, но и на двамата ни е ясно, че не върви на никъде и сме към края си.
    Ще се повторя, но аз отвърнах на целувката му, защото колкото и да го отричах имам чувства към него и се заблудих че и с него е същото, но явно съм грешала.А в позицията на приятелката му съм била и знам какво е.Наистина съжалявам че и го причиних, ако знаех че иска да върти двете ни, никога нямаше да го направя

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Липсвало му е нещо, но това не означава, че е искал да върти и двете ви. Доколкото разбирам аз, след тая случка не е станало нищо с него.

И момиче, престани да се сравняваш с този и онзи , и да обвиняваш някой, само за да оправдаеш своите постъпки. Глупаво е. Като нещата с приятеля ти не вървят - просто сложи край, не да тръгваш да изневеряваш наляво и надясно, и после да си измисляш оправдания. Лятно изживяване си за него, само защото си му позволила.

Не се оправдавам с никой и напълно признавам и осъзнавам и своята вина.Не изневерявам наляво и надясно това е първият такъв случай.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И момиче, престани да се сравняваш с този и онзи , и да обвиняваш някой, само за да оправдаеш своите постъпки. Глупаво е. Като нещата с приятеля ти не вървят - просто сложи край, не да тръгваш да изневеряваш наляво и надясно, и после да си измисляш оправдания. Лятно изживяване си за него, само защото си му позволила.
    Ец,ец по-полека с критиката,мацка.И аз уж се пиша моралистка,ама случаите,хората и обстоятелствата са различни.Не може да съдиш толкова остро при положение,че авторката каза,че и се НАЛАГА за момента да живеят заедно и двамата си знаят,че връзка реално няма.Това е различно от "приятелят ми е луд по мен и дава всичко за мен,а аз нямам чувства и стоя при него,за да не съм сама и на улицата".Доколкото аз разбирам по финансови причини им се налага да съжителстват,но и двамата ВЗАИМНО отдавна са изгубили интерес към другия и неписано се оглеждат за нещо ново.Това е друго,пак повтарям.В този случай аз поне не виждам нещата като изневяра,а чисто и просто като търсене на лично щастие и едно разочаровано,наивно девойче,което е останало изиграно от хитрия батко,на който една мацка не му стига в леглото.Направила е грешка,за която съжалява.Изгорете я на клада сега,че иска да е щастлива,БЕЗ ДА наранява "приятеля" или по-скоро съквартиранта си!!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Така, в случая етноса на момчето няма никакво значение...
    Това, че си очаквала нещо от него е твоята грешка. Когато ние сме готови да направим много за някого, очакваме, че и той е готов на същото и си мислим, че се чувства като нас - да, ама не!
    Съжалявам те и теб и "сериозната" му приятелка, и кой знае колко още летни забежки.
    Защо очаквате сериозно отношение от някой, който прави подобни неща зад гърба на гаджето си?
    Ти и твоята сериозна връзка също сте много интересни...щом и двамата сте наясно, че края е близо, защо не сложите точка? ОК - налага ви се да живеете заедно, ами ще останете СЪКВАРТИРАНТИ, докато не се устроите поотделно.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ти и твоята сериозна връзка също сте много интересни...щом и двамата сте наясно, че края е близо, защо не сложите точка? ОК - налага ви се да живеете заедно, ами ще останете СЪКВАРТИРАНТИ, докато не се устроите поотделно.
    Невинаги е нужно да си кажете неизказаното директно.По-важна е вътрешната осъзнатост на двамата.Все едно непременно като започваш връзка с някого,да си казвате "Айде,честито,вече ще ходим,ще ми станеш ли гадже?" Искам да кажа,че те и сега са си такива /съквартиранти/ и думите с нищо няма да променят положението.

Мега фен
    Град
    <3
    Здравейте.Публикувам моята история не за да получа съвет, а по скоро да изкарам всичко от себе си.Така..аз съм момиче на 20 години и работя в един хотел (сезонно).Още първия ден, когато започнах работа се запознах с едно момче, което ми се стори симпатично.Той е 7 години по- голям от мен, но много добре се разбрахме имаме доста общи вкусове и интереси.В началото не го възприемах като мъж, а само като колега и приятел.Не знам кога разговорите ни прерастнаха в непрестанни флиртове, а моите приятелски симпатии в любов.Но естествено има много пречки.Първо той е турчин, второ и двамата имаме сериозни връзки.Това обаче не го спря и преди няколко дни се целунахме - няколко пъти.Той ми каза че съм много красива, че отдавна е искал да го направи, но се е страхувал, че ще го отблъсна.Каза ми "Не мога без теб" и аз се разтопих...Никой нигога не ме е гледал по този начин, не ме е докосвал по този начин.Между нас има много страст, а от моя страна поне и силни чувства.След тази целувка летях от щастие, бях готова заради него да се разделя с приятеля си и мислех че и той ще направи същото, но не..вчера доведе приятелката си на работа и само дето не се разцелуваха пред мен.Вдигнах му луд скандал и му казах, че аз няма да съм неговата лятна кратка авантюра.
    Благодаря много на тези, които ще изразят мнение, каквото и да е то...Оценявам факта че сте отделили време да прочетете несвързания ми разказ.Най-важното обаче е че на мен ми олекна много, разказвайки това
    Много си зле.
    Той също.
    Дори и да зарежете половинките си, няма да си подхождате.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Невинаги е нужно да си кажете неизказаното директно.По-важна е вътрешната осъзнатост на двамата.Все едно непременно като започваш връзка с някого,да си казвате "Айде,честито,вече ще ходим,ще ми станеш ли гадже?" Искам да кажа,че те и сега са си такива /съквартиранти/ и думите с нищо няма да променят положението.
    Щом е така и няма смисъл да си изясняват положението с думи, защо според теб би имало смисъл да се раздели с него?
    бях готова заради него да се разделя с приятеля си
    Да приемем, че и двамата им е ясно, че вече нямат връзка, ама тогава, защо за пред хората твърдят, че имат, а не, че са просто съквартиранти вече? Нормално е колегата й да не я приеме на сериозно, щом е знаел, че си ИМА приятел, но въпреки всичко не му е вярна, било то и в края на връзката им...Ние знаем едната гледна точка, но не знаем това дали приятеля/съквартиранта й е наистина наясно, че вече е "необвързан" или просто тя така си мисли? Ако беше всичко ясно, щеше да каже "с бившия ми сме съквартиранти", а не "имаме сериозни връзки"

Може и да не си подхождаме, може и да няма смисъл и начин да сме заедно, но страстта между нас и моите чувства все още ги има, и ще ги има дълго време.Благодаря на тези които ме разбраха и се опитаха да се поставят на мое място.Благодаря и на тези които ме обидиха и разкритикуваха - Благодаря че отделихте от времето си да ми отговорите

Да се разделя с приятеля ми значи, колкото и да ми е трудно финансово да се отделя от него, Петя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си