.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на akibaki

Парфюм с аромат на чисто и свежо

Може и да прозвучи странно,но си търся парфюм,с аромат на чисто,нали знаете като се изкъпете и косата ви как мирише на свежо,на чисто,на шампоан. Някой сеща ли се за такъв аромат?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Дезодорантите на Dove миришат на чисто и свежо, както се изрази ти, според мен.
    Погледни ги и виж дали ти допада аромата.

DKNY зелена ябълка. Мирише на зелена ябълка по пътя на логиката... то всеки парфюм си има определен аромат,да ти мирише само на чисто... нз.
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Са ше се направя на PullMeClouser, понеже знам какво ще напише и препоръча :

"Обожавам го! Най-прекрасния парфюм! Дори мозъкът на костите ми го обожава! Мирише на най-чистото чисто, което може да съществува! Толкова е як, като нежно галене на сетивата, някак те омайва, кара те да се пренесеш в един друг свят, всеки път ми иде да се изкъпя с него!!! За съжаление ми свършва, ама сърце не ми дава да изцъкам последната капка!"
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Търся си парфюм,не дезодорант. Благодаря koshtramba,но като че ли не съм виждала точно този на Булвари по големите козметични магазини : ? Други предложения има ли? Сега се сетих как една приятелка описваше мечтаният от нея парфюм-да мирише все едно току-що съм излезнала от банята. Ей такъв аромат искам и аз <3 ;д

Откъде си ?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Coфия

Има го! И аз преди не го бях забелязвала, ма можеш да го намериш почти навсякъде - Douglas, Sephora и други магазини от тоя род, но да знаеш, че цената му не е ниска!
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Са ше се направя на PullMeClouser, понеже знам какво ще напише и препоръча :

"Обожавам го! Най-прекрасния парфюм! Дори мозъкът на костите ми го обожава! Мирише на най-чистото чисто, което може да съществува! Толкова е як, като нежно галене на сетивата, някак те омайва, кара те да се пренесеш в един друг свят, всеки път ми иде да се изкъпя с него!!! За съжаление ми свършва, ама сърце не ми дава да изцъкам последната капка!"
    Абсолютно. Само дето си купих преди месец нов, така че... :Д (който вече никак не е пълен :Д)
    Everything changes, but beauty remains ...

Окей,ще отида при първа възможност. А за други парфюми сещате ли се?

Dolce & Gabbana - light blue ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ми, аз не знам за парфюм, който мирияе на мръсно и не-свежо... ахааахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми