- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Парфюм с аромат на чисто и свежо
Може и да прозвучи странно,но си търся парфюм,с аромат на чисто,нали знаете като се изкъпете и косата ви как мирише на свежо,на чисто,на шампоан. Някой сеща ли се за такъв аромат?
Дезодорантите на Dove миришат на чисто и свежо, както се изрази ти, според мен.
Погледни ги и виж дали ти допада аромата.
DKNY зелена ябълка. Мирише на зелена ябълка по пътя на логиката... то всеки парфюм си има определен аромат,да ти мирише само на чисто... нз.
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Са ше се направя на PullMeClouser, понеже знам какво ще напише и препоръча :
"Обожавам го! Най-прекрасния парфюм! Дори мозъкът на костите ми го обожава! Мирише на най-чистото чисто, което може да съществува! Толкова е як, като нежно галене на сетивата, някак те омайва, кара те да се пренесеш в един друг свят, всеки път ми иде да се изкъпя с него!!! За съжаление ми свършва, ама сърце не ми дава да изцъкам последната капка!"![]()
Търся си парфюм,не дезодорант. Благодаря koshtramba,но като че ли не съм виждала точно този на Булвари по големите козметични магазини : ? Други предложения има ли? Сега се сетих как една приятелка описваше мечтаният от нея парфюм-да мирише все едно току-що съм излезнала от банята. Ей такъв аромат искам и аз <3 ;д
Има го! И аз преди не го бях забелязвала, ма можеш да го намериш почти навсякъде - Douglas, Sephora и други магазини от тоя род, но да знаеш, че цената му не е ниска!![]()
Окей,ще отида при първа възможност. А за други парфюми сещате ли се?
Dolce & Gabbana - light blue ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми, аз не знам за парфюм, който мирияе на мръсно и не-свежо... ахааахах