.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Фермани мога да напиша, ама пак ще тръгнат едни спорове за моите претенции...

Не понасям злобата у жените и празните приказки при мъжете.
    Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи. А винаги съм... презирала някой от мъжки пол да ми обяснява какъв е, какво би направил в дадена ситуация, а после да го гледам отстрани и да установявам, че е пълна смешка. Един мъж трябва да си тежи на мястото. (Не в буквалния смисъл, разбира се :д)

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи. А винаги съм... презирала някой от мъжки пол да ми обяснява какъв е, какво би направил в дадена ситуация, а после да го гледам отстрани и да установявам, че е пълна смешка. Един мъж трябва да си тежи на мястото. (Не в буквалния смисъл, разбира се :д)
    Това!
    + прекалееено високо самочувствие. Хигиената няма какво да я коментирам.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не понасям злобата у жените..Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи.
    Бих добавила към разяснението на злобата и липсата на елементарна култура и възпитание,придружени с простащина в най-незавидните и форми.

Иначе и у двата пола не мога да понасям несериозността, неосъзнатата липса на интелигентност,заменена от парадиране с простащината, свръхсамочувствие без покритие или завист и злоба.И най-вече мразя лъжата и прилагането на двойни стандарти за едно и също нещо.

Хигиената мисля,че е нещо,което се подразбира,че е необходимо за всеки човек и няма смисъл да го коментираме.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-21-2012 на 21:56
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си