.
Отговор в тема
Страница 75 от 96 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от MoulinRouge Виж мнението
    Криско , сериозно . Аре млъкни и се зарови някъде .. Тя не ти е майка , баба , леля или въобще няква , че да и говориш на "ма" . Разкарай се
    значи, не можеш да ме накараш да се разкарам

Мммм как ще си осми клас като не можеш правилно да пишеш ???

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Не му обръщайте внимание - впрочем няколко пъти го докладвах, но нещо модераторите не реагират.
    За книгите- прочетох няколко, но не съм пипвал нито една от списъка и не мисля да го правя. Миналите години винаги съм прочитал всичко, ама сега ... нътц

Голям фен
    Ммм .. аз прочетох още една книжка (не е от списъка) . Колко бързо и лесно ги чета като не е задължително . Почнах и още една ,но нещо не ми е интересна . Смятам да прочета за кражбата на кайсиите до края на месеца и да си взема на Агата Кристи нещо . Пък ,ако ми се чете може и някой друга от списъка ..

Междудругото остават 27 дни до у-ще

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Имам един въпрос към вас. За първия учебен ден ще купувате ли букет за класния/класната? Защото майка ми казва, че можело и да не се носи букет, тъй като не познаваме класния/класната, а пък аз мисля за редно да се занесе.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Криско май бая са те е***и та да знаеш толкова за товааааа и,ся не сме длъжни да ти гледаме простотиите и да ги четем,бая си прост,ама аз не споря много много с нисши същества

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Имам един въпрос към вас. За първия учебен ден ще купувате ли букет за класния/класната? Защото майка ми казва, че можело и да не се носи букет, тъй като не познаваме класния/класната, а пък аз мисля за редно да се занесе.
    Аз ще купувам .. Ако не за друго поне да се подмажа А и е първия учебен ден в ново у-ще . Как купуваш примерно на даскалката в 1-ви клас ? Дали е "редно", или не , не знам Аз пък се притеснявах дали трябва да взимам и на другите учители ,които ще ми преподават .. Питах няколко човека , те няма да взимат , и аз няма да взимам тогава за другите

Аз ще взимам букет :д

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    По-добре е да се вземе един букет за класния р., особено като си в ново училище, просто си е форма на уважение.

някак ми е притеснено за 15ти.. само аз ли съм?

Ноуп, и аз съм така.

не си сам

Голям фен
    Ха-ха .. 5-ма човека от стария ми клас (вкл. и мен) ще сме в новото у-ще Дано да се паднем в 1-на паралелка .
    А и някой беше писал в по-задните странички , че хората ,които са били в един клас преди имат по-голяма вероятност да са заедно в новия клас . Така ли е ?

Бтв - Утре ще си поръчвам униформа -_- .. Оказа се ,че тези в наличност са свършили и не се знаело дали щели да станат до 15.09 .. Трагедия ..

И още нещо
    Има ли някой в 108 , 123 , 119 , 23 ? Имате ли мнения за у-щата ?

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    не си сам
    Момиче съм -.-

бту може ли някой от даскало с униформа да ми каже кога ще ходи да си я взима, демек, някъв краен срок има ли или нещо такова, защото аз нищо не открих

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Ха-ха .. 5-ма човека от стария ми клас (вкл. и мен) ще сме в новото у-ще Дано да се паднем в 1-на паралелка .
    А и някой беше писал в по-задните странички , че хората ,които са били в един клас преди имат по-голяма вероятност да са заедно в новия клас . Така ли е ?
    Това аз го писах и поне така са ми казвали - не знам до колко е вярно

Здравейте! Искам да попитам дали е редно да отида на родителската среща с мама,защото не познавам почти никой от бъдещия си клас.Питам за да не се окажа единственото дете там.

Голям фен
    Родителските са БЕЗ деца

без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d
    ненененне, нямаш никакви проблеми, наистина си е тегава снимката с момчето и тряа да я сменя ама не ми се занимава

:l

В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????

продавам: 1. Български език за 8 клас на Просвета, Милена Васева, Весела Михаилова-3,50лв.
    2. Литература за 8 клас на Анубис, К. Протохристова, С. Черпокова... -6,00лв.
    3. Литература за 8 клас на Булвест 2000, Мария Гержикова, Олга Попова... -5,00лв.
    4. Opportunities for Bulgaria за 8 клас по англиски език това е първата част- 6,00лв.
    5. Инф. технологии за 8 клас на Нова Звезда с диск, а и чесно казано не сам го пипвал
    защото го бях загубил в нас- 5,50лв.
    6. Математика за 8 клас на Архимед, Здравка Паскалева, Георги Паскалев... -6,50лв.
    също към този учебник продавам втората част учебна тетрадка чисто нова-2,30лв е, а
    ако купиш учебника и 2-ра част на уч. тетрадка подарявам първата част
    на уч.тетрадка в нея са писани само първите 2 или 3 урока
    за връзка skype: dian_970 а и съм от Пловдив email:did1000@mail.bg

Цитирай Първоначално написано от N1K17Y123 Виж мнението
    В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.

Каква родителска ???????
    Между другото униформата от училището е бяла риза и черен панталон, аз имам къса риза с леко синьо по ръкавите и къс черен панталон и мисля, че става :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си