http://prikachi.com/images/969/5170969A.gif
Каквоооо!? Чакай че не мога да възприема каква огромна глупост написа току-що......
http://prikachi.com/images/960/5170960w.gif
Това че сравняваш нещо написано за Господ с човек, който яде спагети и пица, няма и изобщо да го коментирам.
Ще се опитам да бъда възможно най-кратък в обяснението си, защо си напълно малоумен:
1. "Всеки ден живееше добре" няма нищо общо със "В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог. То в начало беше у Бога. Всичко това чрез Него стана; и без Него не е ставало нищо от това, което е станало. В Него бе животът и животът бе светлина на човеците. И светлината свети в тъмнината; а тъмнината я не схвана." Йоан 1: 1-5,"
Трябва да си кръгъл идиот за да смяташ че цял пасаж, от книга, която претендира за една и абсолютна истина, може да бъде двусмислен.
2. Това че нещо може да бъде двусмислено не значи че е. Ако примерно ти кажа " Събудих се рано сутринта, тръгнах на разходка и се наслаждавах на мириса на тревата", очевидно е какво съм искал да кажа, въпреки че може и да съм си свивал джойнт рано сутринта и да съм се радвал на мириса на тревата

ти няма откъде да знаеш.
И най-важното 3 : Това че нещо е двусмислено, не значи че е валидно и в двата смисъла. Напълно лишено от логика е да смяташ в конкретният ми пример, че като съм излязъл сутринта , то значи съм се наслаждавал едновременно и на мириса на тревата, и на мириса на марихуаната. Това е напълно възможно, може да съм ги правил и двете, но ти от изречението което съм написал НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ. Няма как да разбереш че изобщо изречението е двусмислено, а ако е такова - няма как да разбереш в кой смисъл съм го казал, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЪК ДАЛИ СЪМ ИСКАЛ ДА КАЖА ЧЕ ГИ ПРАВЯ И ДВЕТЕ ЕДНОВРЕМЕННО. Изобщо това е крайно невероятно да кажеш нещо двусмислено, което да е валидно и в двата смисъла. Но дори и да Е ВАЛИДНО, ти все пак няма как да разбереш дали е така, още повече пък да го даваш като аргумент и доказателство, подкрепящо такива гръмки тези и претенции за истина каквито има християнството. То по тая логика ако ти кажа "Запали колата и ела до у нас", ти сигурно ще врътнеш ключа, ще запалиш двигателя, после ще полееш колата с бензин и ще я запалиш. И това което съм дал е много просто изречение, а това в Библията..... Изобщо не знам как успя да я съчиниш тази глупост, сега поне ясно виждам колко надеждни са ти тълкуванията. Сбърках че си психопат, ти си просто уникално малоумен.