- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цени на брекети
Здравей,
От скоро в България има брекети изправящи зъбите за не повече от 6 месеца - напълно. Това са брекетите Six Month Smiles, единствено предлагани от Д-р Радева - София. ..ето и сайта http://breketibg.com/breketi-six-month-smiles/
Поздрави![]()
Към kitty02: Олеле как ги мразя тези скоби! Преди години майка ми ме беше подложила на такова мъчение. Не случих на зъболекарка и скобите ми бяха направени така, че не да ми изправят няколкото криви зъба, а да ги изкривя още повече. Плюс това не знам от къде й беше хрумнало на тая шматка да ги направи така, че да ми изправят и долната челюст. Резултатът: не можех да преглъщам, фъфлех като не знам какво и в крайна сметка ги хвърлих, защото нямаше да има никаква полза.
И ако може да попитам тук, за да не правя нова тема. Все още имам мерак да си изправя няколкото криви зъба, но предните ми два са счупени и съответно облечени с някакъв материал, докато ми спре растежа и не ми сложат коронки. Според вас има ли шанс да се изправят по някакъв начин с двата изкуствени зъба?
^^^
Бургас <3
ЗдравейтеТрябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!
Аз съм от Враца и от 9 месеца нося брекети на 2те челюсти. Наложи се да ми извадят 4 постоянни зъба. Самите брекети ми излязоха 1200 общо и за 2те челюсти.
----------------------
[QUOTE=ivett_felton;10373483]ЗдравейтеТрябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!
аз ходя при една зъболекарка в Люлин казва се Д-р Мария Богданова-Нотова аз съм със шини, но познавам хора които ходят при нея и за брекити ако искаш пиши ми на лично ще ти дам номер![]()
И ето ги и моите брекети 3,600 лева (2 челюсти). На вноски ще ги изплащаме и въобще...
П.С.: Знам че е малко тъп въпроса, но не се сдържах харесват ли се момчетата с брекети?
П.С.2: Нещо съм се подтиснал, че още по-грозен съм станал с тия тенекии!
Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-01-2012 на 22:38
Въобще да не ти пука за чуждото мнение .. нали след това ще имаш перфектна усмивка ;р
Всеки си мисли, че с брекети ще е по-малко атрактивен, същото мислят и останалите. Но знаете ли какво? Хората се кефят не на перфекции, а на начина, по който всеки се справя с несъвършенствата си. Запомнете го и не го забравяйте докато си носите брекетите! Не си крийте усмивката!
Ако си с настроение, с излъчване и харизма, миришеш добре, обличаш се добре, държиш се добре, брекетите са наистина само едни "железца", които по никакъв начин не биха могли да стоят като определение за самия теб. Главите горе, хора!!!
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Здравей , с брекети съм от 7 месеца и ти препоръчвам д-р Ирена Хасара много съм доволна от нея и цените са нормални . Ето и адреса специализиран кабинет в София, бул. Патриатх Евтимий 67, ет. 1
тел. 02 954 30 71
GSM 0898 622 315
Значи аз съм с горни и долни брекети всичко ми струва 3500 като това включва всички прегледи при нея , ластиците ми , след като ми свалят брекетите избелване и някакво апаратче с което ще спя . И бях със същия проблем като теб трябваще да ми се оправи захапката и също така ми вадиха постоянен зъб . Успехх![]()
Искам да задам един въпрос
От Бургас съм и искам да си сложа брекети.Ако знаете от кой зъболекар мога да ги взема?Според мен ми трябват само на горната челюст,но не знам точно , той ще ми каже.И каква цена може да се очаква .![]()
![]()
Аз нося брекети от юни и моите струваха 3000 и нещо и съм много доволна,защото вече почти ми се оправиха зъбите ,а трябва да ги нося година и нещо.За това дали се харесват момчета с брекети, ами да. Най-харесваното момче от нашия клас носи брекети.Не се притеснявайте за това
.
Аа тва брекетите са голям ужас. Страшно много боли.. По принцип се носят около 2 години.. И когато ходиш на преглед и ти ги стяга след това от болка ти иде да се застреляш, на мен лично след 2 години носене - не бях доволна :/ Прибягнах до друг метод,и съм доволна вече))))))
Ще ходя да ми слагат брекети след 1-2 седмици при д-р Алагьозова (Мездра и София) с цени 1200 общо. Като 600 лв се плащат при слагането и 50 лв при всяко сменяне на дъгите
Споделете за София как вървят цените ,може и мнения да дадете за някое конкретно място![]()