.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Аз имам брекети от 1 година и половина и стуваха 2500.

Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    Искам да попитам някой знае ли резултата долу горе кога се появява ? След 2рия 3тия месец или още на 3тата седмица някъде? Моя проблем не е някакъв голям.
    Здравей,

От скоро в България има брекети изправящи зъбите за не повече от 6 месеца - напълно. Това са брекетите Six Month Smiles, единствено предлагани от Д-р Радева - София. ..ето и сайта http://breketibg.com/breketi-six-month-smiles/

Поздрави

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Към kitty02: Олеле как ги мразя тези скоби! Преди години майка ми ме беше подложила на такова мъчение. Не случих на зъболекарка и скобите ми бяха направени така, че не да ми изправят няколкото криви зъба, а да ги изкривя още повече. Плюс това не знам от къде й беше хрумнало на тая шматка да ги направи така, че да ми изправят и долната челюст. Резултатът: не можех да преглъщам, фъфлех като не знам какво и в крайна сметка ги хвърлих, защото нямаше да има никаква полза.
    И ако може да попитам тук, за да не правя нова тема. Все още имам мерак да си изправя няколкото криви зъба, но предните ми два са счупени и съответно облечени с някакъв материал, докато ми спре растежа и не ми сложат коронки. Според вас има ли шанс да се изправят по някакъв начин с двата изкуствени зъба?
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    А аз не мога да разбера как хората дават по няколко хиляди лева за това. В смисъл - с какво няколко криви зъба могат да попречат на нормалното развитие на човек? Разбира се, има хора, които да бая зле и е нужно, но за 3 зъба да давате по 2000лв... Хората преди 200-300 години как са си живяли с кривите зъби?
    Kaжи ми, че се е*аваш...

Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!

Град
    -----------
    Аз съм от Враца и от 9 месеца нося брекети на 2те челюсти. Наложи се да ми извадят 4 постоянни зъба. Самите брекети ми излязоха 1200 общо и за 2те челюсти.
    ----------------------

[QUOTE=ivett_felton;10373483]Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!

аз ходя при една зъболекарка в Люлин казва се Д-р Мария Богданова-Нотова аз съм със шини, но познавам хора които ходят при нея и за брекити ако искаш пиши ми на лично ще ти дам номер

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    И ето ги и моите брекети 3,600 лева (2 челюсти). На вноски ще ги изплащаме и въобще...

П.С.: Знам че е малко тъп въпроса, но не се сдържах харесват ли се момчетата с брекети?

П.С.2: Нещо съм се подтиснал, че още по-грозен съм станал с тия тенекии!
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-01-2012 на 22:38

Въобще да не ти пука за чуждото мнение .. нали след това ще имаш перфектна усмивка ;р

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Всеки си мисли, че с брекети ще е по-малко атрактивен, същото мислят и останалите. Но знаете ли какво? Хората се кефят не на перфекции, а на начина, по който всеки се справя с несъвършенствата си. Запомнете го и не го забравяйте докато си носите брекетите! Не си крийте усмивката!
    Ако си с настроение, с излъчване и харизма, миришеш добре, обличаш се добре, държиш се добре, брекетите са наистина само едни "железца", които по никакъв начин не биха могли да стоят като определение за самия теб. Главите горе, хора!!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от duckster Виж мнението
    Здравей,

От скоро в България има брекети изправящи зъбите за не повече от 6 месеца - напълно. Това са брекетите Six Month Smiles, единствено предлагани от Д-р Радева - София. ..ето и сайта http://breketibg.com/breketi-six-month-smiles/

Поздрави
    Страхотна рекламка им правиш на брекетите или на докторката (извинявай, не мога да преценя), ама в темата говорим за ЦЕНИ, не за различни начини. Благодаря.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

На мен ми сложиха преди седмица за 1200 евро

Цитирай Първоначално написано от ivett_felton Виж мнението
    Здравейте Трябва да слагам брекети и искам да помоля някой да ми препоръча добри и работещи на нормални цени зъболекари в София, МОЛЯ! Бях при един зъболекар и той ми обяви цена от 5000лв. за горни и долни брекети ... искам да подчертая, че проблемът ми в горната челюст се равнява на два зъба, а в долната на един и това че трябва да ми се разшири захапка. Благодаря предварително!!!
    Здравей , с брекети съм от 7 месеца и ти препоръчвам д-р Ирена Хасара много съм доволна от нея и цените са нормални . Ето и адреса специализиран кабинет в София, бул. Патриатх Евтимий 67, ет. 1
    тел. 02 954 30 71
    GSM 0898 622 315
    Значи аз съм с горни и долни брекети всичко ми струва 3500 като това включва всички прегледи при нея , ластиците ми , след като ми свалят брекетите избелване и някакво апаратче с което ще спя . И бях със същия проблем като теб трябваще да ми се оправи захапката и също така ми вадиха постоянен зъб . Успехх

3500 си е солена сумичка

ami po-dobre ot kolkoto 5000

Искам да задам един въпрос
    От Бургас съм и искам да си сложа брекети.Ако знаете от кой зъболекар мога да ги взема?Според мен ми трябват само на горната челюст,но не знам точно , той ще ми каже.И каква цена може да се очаква .

Аз нося брекети от юни и моите струваха 3000 и нещо и съм много доволна,защото вече почти ми се оправиха зъбите ,а трябва да ги нося година и нещо.За това дали се харесват момчета с брекети, ами да . Най-харесваното момче от нашия клас носи брекети.Не се притеснявайте за това .

Аа тва брекетите са голям ужас. Страшно много боли.. По принцип се носят около 2 години.. И когато ходиш на преглед и ти ги стяга след това от болка ти иде да се застреляш, на мен лично след 2 години носене - не бях доволна :/ Прибягнах до друг метод,и съм доволна вече ))))))

Повече от фен Аватара на mlf
    Ще ходя да ми слагат брекети след 1-2 седмици при д-р Алагьозова (Мездра и София) с цени 1200 общо. Като 600 лв се плащат при слагането и 50 лв при всяко сменяне на дъгите

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Споделете за София как вървят цените ,може и мнения да дадете за някое конкретно място

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Споделете за София как вървят цените ,може и мнения да дадете за някое конкретно място

http://orthodont-bg.org/

Голям фен Аватара на mey_si
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    Ще ходя да ми слагат брекети след 1-2 седмици при д-р Алагьозова (Мездра и София) с цени 1200 общо. Като 600 лв се плащат при слагането и 50 лв при всяко сменяне на дъгите
    Колко струва прегледа при тази ортодонтка?

Голям фен Аватара на mey_si
    Някоййй?

Цитирай Първоначално написано от IvetoIvanova Виж мнението
    Здравей , с брекети съм от 7 месеца и ти препоръчвам д-р Ирена Хасара много съм доволна от нея и цените са нормални . Ето и адреса специализиран кабинет в София, бул. Патриатх Евтимий 67, ет. 1
    тел. 02 954 30 71
    GSM 0898 622 315
    Значи аз съм с горни и долни брекети всичко ми струва 3500 като това включва всички прегледи при нея , ластиците ми , след като ми свалят брекетите избелване и някакво апаратче с което ще спя . И бях със същия проблем като теб трябваще да ми се оправи захапката и също така ми вадиха постоянен зъб . Успехх
    Благодаря ти много!!!

Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    1200 евро ?? до колкото знам тия дъги при всеки разлияно се сменят .. приятелят ми носеше брекети и на него 2 пъти са му сменяни, единия с кръгли и втория с квадратни

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си