За какво да се извинява ??? Ти имаш ли достойнство ?? Знаеш ли после колко жалка ще изглеждаш и ще се чувстваш ??? Явно си имала някакви причини да се скарате с него, а той щом не взима твоята страна и да те защити, явно въобще не го е грижа !!! Говори утре с баща му, но според мен не трябва да се извиняваш. Все пак и приятелят ти е имал някаква вина ! Аз поне никога не бих се извинила нито стъпила в къщата, от която веднъж са ме изритали то по доста долен начин. Аз щях да се заровя под земята от срам, ако някой ми беше унизил така ! А онзи пикльо, който наричаш гадже е една мишка, която не може да се противопостави на родителите си. !!!И да добавя, че майка му няма никакво право да крещи на теб, след като не знае дали сина й също има вина в спора Ви.
ДАже според мен те трябва те да ти се извиняват, за унижението, а не ти на тях. Може да звучи нагло, но така би постъпил един горд човек !!! А и не виждам смисъл да се извиняваш, че просто си спорила със сина им, тъй като тези спорове са напълно нормални между двойките !