- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте според вас да ходя ли по нея или да я оставя
Здравейте всички ..
Значи ходих с едно момиче много време и нещата бяха супер ( поне за мен .. имало е и моменти в който тя е плакала от мен , но за глупави неща .. ) Та ходехме доста време в началото и показвах че я обичам , но последните два месеца не много .. Работата е там че все едно поставих "приятели" пред нея .. ( прекарвах малко повече време с тях защото имах "работа" нещо като "изгода" от тях за определени неща .. ) Те не са ми "приятели" с който съм бил цял живот , просто да кажем два месеца ..
Ето къде е проблемът .
Тези момчета имаха лоша слава ( незаконни неща .. няма нищо общо с крадене и такива долни неща .. ) И приятелката ми казваше да ги оставя , защото ако родителите и разберат няма да и позволяват да е с мен , на мен не ми се вярваше да е чак толкова зле и и казвах че няма страшно ( тя знаеше защо се занимавам с тях и причините и всичко .. )
Обаче стана така че родителите и наистина разбраха , дори неща който аз не съм правил .. говорили са доста неща на майка и който не са верни ( нещата ги е казала една жена която има някакви дразги с нашите и малко с мен )
Също така и баща и е разбрал нещо , но аз дори не знам какво .. Не и позволявя да излиза с мен , да говори с мен .. нищо ..
дори се опитах да му обясня как са нещата да поговорим , да се видим и той ми каза че тя не искала вече да е с мен и че няма за какво да говорим радвал се е че това което са казали хората не е вярно и такива реплики . С майка и също съм говорил и тя е по разбрана жена , но баща и е "шефа" и трябва да е на неговото ( той е много строг )
Спрял съм да излизам с тези "приятели" защото найстина бях тръгнал по много лош път , пък и приятелката ми е преди всичко и съм готов да се откажа от много неща за нея .. проблемът е че не и позволяват да излиза с мен и като я попитам колко ме обича ми казва че не е като преди но иска да ми чува гласа , да говори с мен ( вечер когато техните спят си говорим )
Дразни ме това че не иска да се видим при положение че може и в парка мога и с кола да я закарам .. просто отказва ( знам че я е много страх от баща и но пък тва ми се гледа прекалено тъпо вече ) снощи я питах дали иска да идем на кафе след като бащта и не си е в българия и тя каза че може .. след това я попитах дали иска да се видим някъде за на другия ден за да ми върне уж една флаш памет ( само оправдание да се видим ) и тя каза че ще ми я прати по някои друг ..
Попитах я дали да я чакам още , тя каза не , ако имам възможност с друга да не се замислям и че знае че някой ден ще съжелява за това ..
Доста и се молих последния месец( от толкова време сме разделени ) и уж има напредък но много лек ( преди не искаше и да говори с мен ) но пък и през това време направи много глупости който преди не би си позволила .. се едно сега ме е забравила и си е напълно свободна ..
Има една "приятелка" която не и е никаква "приятелка" те се бърка между нас и не иска да сме заедно , и глупостите който направи са точно заради тази шматка ..
Сега незнам какво да направя , да продалжа ли да ходя по нея ( така маи правя по зле ) или да се отдръпна и да се правя на безразличен вече и да осети отсъствието ми ..
Според мен нещата са така .. от две години сме заедно и ми е споделяла всичко , бях и най близкия и беше готова на всичко за мен .. до преди месец когато стана това .. моята грешка е там че единствено по дискотеки и кафета не съм ходел с нея а с приятелите ми ( преди в началото не беше така всеки път седеше с мен кадето и да съм .. но последно време се изложих малко в това отношение ) но пък къде и да е имала нужда да отиде съм бил с нея .
Сега сигурно се чуства сигорна след като ходя по нея и си мисли че ще е още доста време така и за това да ми се прави на интересна , но пък ми е тъпо и ако я оставя и така изгубя шанса да се съберем .. тя вече забелязва че съм се променил и съм такъв какъвто искаше да съм преди но дали това е достатъчно ..
Много ще се радвам да ме разберете и да ми пишете в темата , и ако нещо не е ясно ще го допълня ..
Благодаря на всеки който ми даде съвет
Остави я, дай и време и простанство, спри да я търсиш, очевидно си я наранил като не си я послушал , пък и баща и може едно да ти казва на теб а на нея друго, и тя след като живее с него, трябва да го слуша. Пък и нараняваш себе си като отказваш да продължиш на пред и само и звъниш, остави я временно, ако все още има някакъв шанс да сте заедно тя ще те потърси, ако ли не , нищо не можеш да направиш.
бтв: това "и" и "й" за нищо ги нямаш направо
Тези незаконни неща са наркотици май,тъй че момичето я разбирам.Техните след като са разбрали със сигурност са й направили проблем и със сигурност си мислят,че ще я развалиш и ще тръгне по твоя път.Нормално е да й забранят и да се опитат да ви разделят,за да я защитят-такива са родителите просто.Няма какво да направиш в случая-след като са научили тези работи,те никога няма да те приемат като гадже на дъщеря им.Тя ако реши ще те потърси,ти просто й покажи,че искаш да си с нея,но не й тичай по гъза.
Няма смисъл. Като те видят, винаги ще им настръхват косите и винаги ще имат едно наум и едно предвид за теб.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да позна .. Но разликата е там , че аз не съм взимал такива глупости , просто имах цел , да изкарам пари и да си купим колата която искахме и да ни добре заедно ..
Накрая постигнах тази цел , но се отказах от всичко защото смисълът беше заради нея , но сега след всичко това дори не искам дялът който ми се полага ..
Проблемът е в това че техните си мислят че сигурно съм вземал , но нещата са далеч по различни .
Така е , но работата е там , че това което знаят са лъжи , а не истината .. майка и знае , говорих с нея и горе доло разбра .. но баща и .. не го интересува как е тя , само ги мъчи .. само майка си слуша която е светица за него , както и брат си и баща си ..
Не се занимавам с тези хора вече и рано или късно ще разберат , че тези неща не са били верни за мен и че съм си взел урока и много я обичам .. но ме притеснява това , че ще е късно за нас ..
Последно редактирано от likefire : 08-23-2012 на 15:19
Аз се поставям на мястото на родителите и. Определено не бих се радвал дъщеря ми да излиза с някакъв наркопласьор или изобщо какъвто и да било престъпник. Принципно съм против намесата на родители в такива неща, но всяко нещо си има граници. Хората са прави да не искат да се забъркваш с детето им. Постави се на тяхно място. Нормално е да ги е страх. Искал си да си купиш кола...добре, тва ли е единственият начин? И струва ли си той? Как куп други хора, включително и аз имаме коли, без да сме се занимавали с простотии?
Не съм продавал аз дрога на никой .. хората за тези неща си бяха други .. просто посадихме доста голяма площ с канабис от който моя дял е доста висок , но няма значение ..
С тези пари исках да купя кола с която с нея да ходим кадето ни се ходи .. тази година едва завърших , не съм ходил на работа , пък и не ми се работише поне една година без да харча за да купя колата не заради пестенето а заради времето, избрах по лесния и глупав начин признавам .
Другото което е , да прав си те не биха желали дъщеря им да е с такъв като мен , но пък и не разбират , че съм го направил за нас и че съм готов да се откажа от всичко заради нея и че не бих я наранил никога .. и че това че съм се занимавал с тези хора не е било защото ми е било приятно с тях , ми напротив защото бях много глупав да допусна възможност която може да застраши връзката ни .
Хм...това с канабиса ме заинтригува лесно ли се гледа и колко се изкарва ?![]()
Хубаво поне че си осъзнал, че си сбъркал. Само това "не ми се работеше" не ми харесва. Това, че си го направил за да си пътувате не е оправдание, това ми е мисълта. Следващия път ако хванеш и изтрепеш една камара хора на някой площад, защото едно време не са се отнесли добре с нея надали ще ги накара да те заобичат много. Не знам, сложна ти е ситуацията, признавам, пожелавам ти успех, дано се оправят някак нещата...
Последно редактирано от likefire : 08-23-2012 на 17:45
Според мен трябвало е да я послушаш и да се откажеш.Разбира се,че родителите й ще са против не искат да забъркват момичето си с такива неща.Опитай се да я разубедиш,но без да се натрапваш много да я търсиш или да вървиш след нея.![]()
Макар една дългогодишна връзка не бива да се захвърля с лека ръка, ми се струва, че при вас всичко отдавна е приключило. Не е било нужно да тръгваш по лош път и да си в такова обкръжение, като цяло. Сега, дори и да не си с въпросната компания, дори да си все доброто момче, е късно, за каквото и да е. Извиненията не мисля, че биха помогнали. Остави я просто. Нужно й е време и пространство, в което сама да обмисли нещата. Как ще се развият нещата обаче никой не може да ти твърди, но те съветвам да не си даваш надежди и да оставиш нещата на съдбата. Но всичкото това ти си решаваш. Все пак съм страничен човек, не знам проблемите от какво са били породени, как е била връзката ви. Но определено липсата на внимание, е изиграло лоша шега. Събирането с пропаднали хора - също. Неща, които са убили тръпката, може би. О'кей, била е готова за теб, а ти за нея? А оценявал ли си това, което е правила за теб? Предупредила те е какво ще стане, ако родителите й разберат, защо не си я послушал? Не те обвинявам, но просто е нужно да седнеш, да помислиш и сам да разбереш защо нещата са стигнали до тук.
Заглавието на темата ти мирише на гордост, излята като мастило върху чувства, което и Персил пауър пърл не може да изчисти.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да готов съм бил за нея .. оценявал съм и това което е правила но не всеки път съм го показвал ..
Знам че аз съм виновен затова и търса съвет как да постъпя .. снощи си говорих с нея по телефона и и казах че и аз немога вече така и че я оставям да реши сама .. тя гледа че съм се променил но мисла че трябва да се дръпна малко за да доиде тя .
Последно редактирано от likefire : 08-24-2012 на 15:11
И как според вас е по добре да постъпя .. да и покажа че не съм като преди , променил съм се , или да спра да се занимавам и да осети липсата ми ..
Ако наистина искаш да си с нея... остави я намира 1 седмица примерно и ако не те потърси я потърси ти и поговорете какво мисли да става иска ли да се събирате и ако каже отново не, не се занимавай повече. А, относно родителите, ако наистина искате да сте заедно ще трябва много да се потрудиш пред тях да си възвърнат доверието дори малко. Няма нищо непоправимо (освен смъртта ест.) според мен не си съгрешил чак толкова много. Щом можеш да се "бориш" за една кола и да стигаш чак дотам, значи може да се бориш за момичето, което обичаш и доверието на родителите й.Но ако тя НАИСТИНА не те иска (не да се инати и т.н.) ще е по-добре да я оставиш разбира се.
nigga stole my bike
Аз имам един въпрос - ти сигурен ли си, че мацката си заслужава? Защото според мен ако наистина те обичаше нито баща й, нито канабиса, нито римския поп щяха да бъдат в състояние да я спрат да се вижда с теб, да поддържате отношения и т.н.
Хората са го казали - има ли желание, има и начин. Няма ли желание си намираме оправдание.
Моето мнение е, че постъпката ти не е за гордост. Защото по тази логика сега и аз трябва да се занимавам с такъв "бизнес", за да си изкарам парите за нещо по-скъпо. Трябва да умееш да преценяваш кога каква е ситуацията и как да постъпваш. Както в случая.
Постъпката ти може да е глупава, детска или там каквато още може да се нарече, но нейната е още по-глупава. Не мога да понасям такива хора, които с лека ръка могат да захвърлят една такава връзка, продължила толкова време. Направо си плюят на изречените думи.
Остави я. По мое мнение не те заслужава. Заслужаваш някоя, която би направила толкова за теб, колкото ти за нея.
Незнам и аз вече какво си заслужава и какво не .. няколко ни преди да се случи това и техните да разберат , бяхме на вънка с колата на нашите , на едно хубаво и усамотено място и бяхме толкова близки в сексуален и духовен план , колкото не сме били от доста време .. беше много хубаво .. лошото е че сега приятелките и сигурно я настройват срещу мен , и тя наивницата им вярва .. мъкнат я на вънка да не мисли за мен и такива неща .. на моменти се пречупва когато не не излизала да кажем два дни и усеща липсата ми .. но когато онази нейна фълшива приятелка я изведе не вънка се едно и промива мозъка ..
незнам и аз вече какво да правя .. държи се много детински ..
Абе я отивай у тях, говори с майка й и седнете поговорете всички заедно. Какви са тия работи, сядате и говорите като големи хора.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()