.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от likefire Виж мнението
    Не съм продавал аз дрога на никой .. хората за тези неща си бяха други .. просто посадихме доста голяма площ с канабис от който моя дял е доста висок , но няма значение ..
    С тези пари исках да купя кола с която с нея да ходим кадето ни се ходи .. тази година едва завърших , не съм ходил на работа , пък и не ми се работише поне една година без да харча за да купя колата не заради пестенето а заради времето, избрах по лесния и глупав начин признавам .

Другото което е , да прав си те не биха желали дъщеря им да е с такъв като мен , но пък и не разбират , че съм го направил за нас и че съм готов да се откажа от всичко заради нея и че не бих я наранил никога .. и че това че съм се занимавал с тези хора не е било защото ми е било приятно с тях , ми напротив защото бях много глупав да допусна възможност която може да застраши връзката ни .
    Хубаво поне че си осъзнал, че си сбъркал. Само това "не ми се работеше" не ми харесва. Това, че си го направил за да си пътувате не е оправдание, това ми е мисълта. Следващия път ако хванеш и изтрепеш една камара хора на някой площад, защото едно време не са се отнесли добре с нея надали ще ги накара да те заобичат много. Не знам, сложна ти е ситуацията, признавам, пожелавам ти успех, дано се оправят някак нещата...

Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    Хубаво поне че си осъзнал, че си сбъркал. Само това "не ми се работеше" не ми харесва. Това, че си го направил за да си пътувате не е оправдание, това ми е мисълта. Следващия път ако хванеш и изтрепеш една камара хора на някой площад, защото едно време не са се отнесли добре с нея надали ще ги накара да те заобичат много. Не знам, сложна ти е ситуацията, признавам, пожелавам ти успех, дано се оправят някак нещата...
    Благодаря ти .. и основната причина беше че много време щеше да мине , не че немога да поработя малко .. да осъзнах си грешките , но дано и те разберат че ще я пазя , и няма да повторя момента в който не помислих какво може да се случи с нас .
    Последно редактирано от likefire : 08-23-2012 на 17:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си