.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3520

Hybrid View

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ee,убеди ме!
    Но първо искам да си купя коректор.Този покривен ли е?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Ee,убеди ме!
    Но първо искам да си купя коректор.Този покривен ли е?
    Гледах скоро с него един клип,но а сега да помня дали беше покривен или и друг в/у него е бил използван.. Ако се сетя кое видео беше ще пиша да го видиш.

А за пудрата съм пред голяма дилема-тази на Римел или Крем Пуф на МФ. Защото като ми трябва по-голямо покритие,крем пуф би ми свършила работа и без да мацам фдт,гледах ревю на нея-издръжлива,матира и има покритие,което също можа да се наслагва да е по-покривна.
    Тази на Римел също матира,издръжлива и още много плюсове,но като искам добро покритие няма да ми свърши работа,макар че мноооого рядко си търся покритие аз..

Коя да си взема?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Гледах скоро с него един клип,но а сега да помня дали беше покривен или и друг в/у него е бил използван.. Ако се сетя кое видео беше ще пиша да го видиш.

А за пудрата съм пред голяма дилема-тази на Римел или Крем Пуф на МФ. Защото като ми трябва по-голямо покритие,крем пуф би ми свършила работа и без да мацам фдт,гледах ревю на нея-издръжлива,матира и има покритие,което също можа да се наслагва да е по-покривна.
    Тази на Римел също матира,издръжлива и още много плюсове,но като искам добро покритие няма да ми свърши работа,макар че мноооого рядко си търся покритие аз..

Коя да си взема?
    Според мен на Римел,защото май има повече положителни отзиви за нея.А и щом не ти трябва покритие е идеална.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Според мен на Римел,защото май има повече положителни отзиви за нея.А и щом не ти трябва покритие е идеална.
    И аз май нещо такова си мисля
    Edit: Ягодке,намерих видеото с коректора на Лореал! :Д http://www.youtube.com/watch?v=HSccgm0Di_A&feature=plcp
    Гледай към минута и 40сек.
    Последно редактирано от fizzyg : 08-24-2012 на 10:44

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз май нещо такова си мисля
    Edit: Ягодке,намерих видеото с коректора на Лореал! :Д http://www.youtube.com/watch?v=HSccgm0Di_A&feature=plcp
    Гледай към минута и 40сек.
    А,да.Гледала съм го.Мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си