.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    А дано да види. Да ти свети маслото.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Силно се надявам мацката да види и собственоръчно да ти набие конска доза приспивателно за разгонени слоници, после да не ти казвам къде да си ги набуташ тези 14,9 сантиметра.
    И много ми е интересен въпроса,като не те кефи, какво си търсил при нея? И защо си спал с нея?

сега нарочно ми гледат сеира и не я трият....

ами да ми лапа , а пък и тяхните са богати имат и постоянно ядене в хладилника.

Град
    Пръски мозък се сивеят

не пипайте темата, тука ще пада майтап, усещам го :Д :Д :Д :Д :Д Най-обичам да гледам сеира на разни малоумници!!! :Д :Д

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми що ти не лапа на баща и ?Може да му е по-голям от твоя и да ти хареса.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от WesSneijder Виж мнението
    не пипайте темата, тука ще пада майтап, усещам го :Д :Д :Д :Д :Д Най-обичам да гледам сеира на разни малоумници!!! :Д :Д
    Да, да, да, да!
    ^^^
    Бургас <3

баща е дебел арменец и много ме харесва, каза че била щаслива отгодини насам , има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
    баща е дебел арменец и много ме харесва, каза че била щаслива отгодини насам , има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.
    баси колко си тъп....
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Бургас
    Ох, тролчо.
    ^^^
    Бургас <3

аре триите я бе , неща да псувам. бързо триите я това е мое мнение на афтора ало модератори.

еми има модератори на линия обаче ме базикат защо ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mx1 Виж мнението
    има редбули сокове коли , салами ,шоколади милка всичко е много скъпо само идиот би отказал да чука буркан за тиа работи , те ходят и на рестурант а нашето семеиство и пари за училище не ми даваха а сме стар български род.
    Ай хафтеееее

Манго, така и така си свикнал да "шибаш буркани", що не оправиш и дебелия арменец? Така може да ти купи и кола един ден. Кой нормален човек не би шибал дебели арменци срещу скромни подаръци?

от рода на петко колоянов войвода съм, петко войвода го знаят , место да плащат на нас че са е бил за България тъпите чужеденци имат повече пари от нас.

Aз дотука почти не съм чул някой, който не е от рода на Левски/Раковски/Ботев или на когото ви се спре пръста в учебника по история. Аман от наследници. И като си от рода на Петко Войвода и си тъп като гьон, какво? Защо пък някой трябва да ти плаща каквото и да било?! Това не мога да стопля.

защото се е пролял за България и Гърция а сега новини на турски има ? да питам защо циганите не си плащат тока а на нас ни го спират , защо ??????? хора който са трепали българи сега ни уптравляват аз те питам ?
    аз трябва да управлявам България не доган и някакви мангали аз съм с сини очи аз съм хаидутин ама защо заспивам гладен ????

отговори де защо аз а доган ни управлява ???

Град
    Бургас
    Ама защо говориш банални неща. Това всеки го казва. Защити си мнението както трябва. Изтърканите работи не работят при повечето хора. Ама как винаги намесвате циганите, дето не си плащат тока. Ми така ги е уредила шибаната държавица. Е затва младите бягат на запад, щото там ще имат някви права. Ама тва е дълга тема и няма кво да се обсъжда тук.
    И аз не мога да проумея защо трябва да ти плащат, че си от нечии си род. Ми то както каза WesSneijder и аз ся ще отворя учебника по история и ще си харесам някое име, и хоп аз съм му наследница. Абе мозък. Пък ако си мислиш, че си единствения, на когото не му достигат парите... жестоко се лъжеш. Не си център на вселената. Праскай дебеланата за шоколади и безалкохолни, щото като ти гледам писането няма кво да излезе от теб. Ще си останеш мишка зад кулисите.
    ^^^
    Бургас <3

Повече от фен Аватара на embraceme
    хахахаххаах уникален индивид :Д

Град
    Като си 'знатен' наследник защо пишеш неграмотно на родния си език,а българино? Или ще кажеш,че едно време в твоя 'знатен' род не са знаели азбуката на Кирил и Методий ,та за това и ти днес .за да ги подкрепиш не си я научил?
    Как може един простак като теб да се оправдава с имената на хората умрели за родината?
    Ти си на същото ниво като циганите,които презираш щом дори си позволяваш да правиш такава дебелашка тема.Всички знаем,че в момента само спамиш и нищо от написаното ти не е вярно ,обаче ,за да се занимаваш с такива простащини и да използваш такива думи не си по-различен от чистачите по улиците.

трябва да имам привилегии ,трябва да имам сега обезщетение , ама в България оцеляват само вълците ,
    така е биеш мангал , веднага досие в детска педалогическа стая , мангал те бие нищо ?
    каква мотивация да имам като нямам връзки ? а ? как да не станеш мутра като нямаш избор , или мишка или вълк няма средно положение ? ? ?

Град
    Бургас
    Прост човек, прост. Замисли се в/у написаното от SuNsEt. И спри да спамиш глупости. Изглеждаш жалко.
    ^^^
    Бургас <3

защо мен ме деляха в училище и ме описваха детска пед. стая като експлозивно разстройство, характерно с неконтролируеми пристъпи на гняв ?
    а ? а защо никой не опита да ми помогне а само ядове ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си