.
Отговор в тема
Страница 34 от 41 ПървиПърви ... 24303132333435363738 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 1004
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    На центъра има

На центъра има някъв до Халите, ама е смотан, питах за Мания, обясни малко по-точно

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от phoeebe Виж мнението
    Абе в Пловдив къде има Мания и някви други магазини 2ра у-ба(освен Ла Фиеста), че никога не съм ходила, пък като ви гледам снимките започвам да се надъхвам
    Мания има на "Отец Паисий". По-удобно ще ти е да стигнеш до там от главната. Където е големият "Хеликон", има една чешмичка - от нея сечеш нагоре (не на 90 градуса). Вдясно ще ти се падне Манията. Зареждането е в сряда.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    http://i911.photobucket.com/albums/a...3082012694.jpg 1.73 лв
    http://i911.photobucket.com/albums/a...3082012695.jpg 5.00 лв

Много си ги харесвам.Втората ми е по-къса и има пришит ластичен колан и попринцип я нося с някакво клинче,много сладко седи.
    Много ми харесва 1-вата
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мания има на "Отец Паисий". По-удобно ще ти е да стигнеш до там от главната. Където е големият "Хеликон", има една чешмичка - от нея сечеш нагоре (не на 90 градуса). Вдясно ще ти се падне Манията. Зареждането е в сряда.
    Мерси, ще се ходи значи, дано да не е напразно

Абе в Пловдив къде има Мания и някви други магазини 2ра у-ба(освен Ла Фиеста), че никога не съм ходила, пък като ви гледам снимките започвам да се надъхвам
    Аз ти препоръчвам да идеш в зиг-заг на ул.Васил Априлов... Повечето ми неща съм от там и съм мега доволна... Само трябва да хванеш зареждането.. а то май е веднъж в месеца... Но когато отидеш и питаш кога е новото зареждане ще ти кажат.. Успех! Иначе днес бях до зиг-заг и улучих зареждането.. Намерих си едно мега яко гащеризонче на H&M... Една поличка, на която обаче трябва да сложа ластик че ми е малко широка и една блузка на H&M отново.. Сега не мога да публикувам снимки но при първа възможност ще го направя...

Град
    Луната

Хехе, супер добри попадения, даже съм изненадана, че си ги намерила във втора употреба )

Цитирай Първоначално написано от maniachetto Виж мнението
    Аз ти препоръчвам да идеш в зиг-заг на ул.Васил Априлов... Повечето ми неща съм от там и съм мега доволна... Само трябва да хванеш зареждането.. а то май е веднъж в месеца... Но когато отидеш и питаш кога е новото зареждане ще ти кажат.. Успех! Иначе днес бях до зиг-заг и улучих зареждането.. Намерих си едно мега яко гащеризонче на H&M... Една поличка, на която обаче трябва да сложа ластик че ми е малко широка и една блузка на H&M отново.. Сега не мога да публикувам снимки но при първа възможност ще го направя...
    Ама като започнете с това H&M тая марка според мен са пълни парцали, хич не са качествени. Същност имам доста неща от там, не са втора употреба и не са нищо кой знае какво. Дори не са кой знае колко скъпи...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^Аз даже не бях разгледала всичко...ама беше вече късно и с майка ми бяхме по 5-6 неща всяка от тоя магазин ,та нямаше как. Направо си се зарибих Сега чакам вторник ,че има нещо като 'вечер' на марковите дрехи и мацката на касата каза,че има хора,дето чакат от 17:30 Набелязала съм си едни неща от витрината и ще се бутам да си ги взема.

-говоря за магазин 'Мания'

Град
    Луната
    ^ за Пловдив ли става въпрос

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На центъра има някъв до Халите, ама е смотан, питах за Мания, обясни малко по-точно
    В София точно в Халите има Мания. Слизаш с ескалатора на долното ниво.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^елеченцето и якето са супер <3

Хайде и аз да покажа някои дрешки ;д
    http://i49.tinypic.com/2qn33ua.jpg прекрасна е роклята, страхотно стои, но е без цветето (аз си го сложих )
    http://i48.tinypic.com/juae5t.jpg много сладурска туника <3
    Днес смятам да ходя до някой такъв магазин, ако си купя нещо ще го постна
    3MSC

Град
    А знаете ли как се смята цената на грамаж? Примерно за 100 гр =1 лв?

И специално за магазини Мания , там където ходя има 2 раздела - А и Б ,защо е така? Мисля си ,че в единия раздел цените се смятат по-високо,но в кой?

И примерно като има ден за маркови дрехи това означава ли ,че цените на грамаж ще са по-високи?
    Последно редактирано от SuNsEt : 08-28-2012 на 09:12

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Хехе, супер добри попадения, даже съм изненадана, че си ги намерила във втора употреба )

Ама като започнете с това H&M тая марка според мен са пълни парцали, хич не са качествени. Същност имам доста неща от там, не са втора употреба и не са нищо кой знае какво. Дори не са кой знае колко скъпи...
    Това че не харесваш марката си е твое мнение.. На мен лично ми е любима марка и съм доста доволна от дрехите които са от втора ръка както и нови... Аз не разбирам какво значи парцалки.. Парцалки са всички дрехи просто едни са хубави парцалки други не...

Град
    H&M и на мен не ми харесва,но всеки си има предпочитания и стил

Кажете добър магазин в София?

Голям фен Аватара на albi951
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    А знаете ли как се смята цената на грамаж? Примерно за 100 гр =1 лв?

И специално за магазини Мания , там където ходя има 2 раздела - А и Б ,защо е така? Мисля си ,че в единия раздел цените се смятат по-високо,но в кой?

И примерно като има ден за маркови дрехи това означава ли ,че цените на грамаж ще са по-високи?
    Ами в различните втори употреби е различно. Специално за мания зависи от деня в седмицата, принципно зареждат в петък следователно цените тогава са най-високи и се понижават с всеки следващ ден, като в четвъртък е най-евтино.
    В раздел А цените са по-високи, защото това са нещата от новото зареждане, а в раздел Б отиват останалите неща от миналото раздежане.
    На последният въпрос не мога да ти отговоря и се надявам да съм била полезна

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Ето го и резултата от посещението ми в Мания-та.. <33

Тази блузка не е мой размер, ама много се харесах с нея и си я взех:

Orsay:

SisterS Poing:

Ииии ето я най-любимата ми ''находка'' - перфектна чанта за училище, French Connection е, за съжаление презрамките малко са сдали багажа, ама ги видях чак като се прибрах вкъщи, но както се казва имат още живот
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    супер, за колко парички си взе чантата
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    albi951 ,определено ми помогна,мерси много!

А в Манията има ли портмонета или са само чанти?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Това са любимите ми попадения от втора употреба. Позволяват ми да си правя много оригинални комбинации на тоалетите.

http://prikachi.com/images/657/5226657k.jpg
    http://prikachi.com/images/663/5226663O.jpg

http://prikachi.com/images/665/5226665J.jpg
    http://prikachi.com/images/671/5226671B.jpg

Супер фен Аватара на nymphadora
    днес си взех дънки за 80 ст от Манията! това,ако не е късмет-здраве му кажи

И аз имам доста хубави дрехи от втора употреба и то за по 2-3 лв,но сега не мога да кача снимки.
    Някой да знае хубав магазин за втора употреба освен Мания в Ямбол ? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си