- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Истина, процент или предизвикателство.
Не знам дали тук е правилното място за това, но.. ;дд такам.. предполагам, че всички знаете играта 'Истина, процент и предизвикателство' и исках да ви попитам какви неща са ви питали и какви предизвикателства са ви давали ;дд
Попринцип за да играем тая игра, трябва да ни е бая тъпо и да няма за какво да си говорим ;D Иначе често като кажа истина ме питат кой харесвам, като кажа процент ме питат колко процента харесвам еди кой си, и предизвикателства... ддз различни ;D
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Ако някой каже предизвикателство, какво ще го накараш да направи и въобще откъде ще си сигурна, че ще го направи
Тъпо е![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
хит са бургаските мангалии
ляляля*
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ама не всеки ще иска да се покаже![]()
ще слагаме маски xaxa
Направо 2, като искаш![]()
Целта на темата не е да играем на "истина процент или предизвикателство", а да кажем какви предизвикателства са ни давали и какви въпроси са ни питали когато сме го играли...
Момичето просто питаше когато сме играли тая игра кво са ни питали и какви предизвикателства са ни давали ;дд