- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към хетеросексуалните
познавам един гей, на масата като си пием е голям пичага, не се дистанцирам от него
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пиши на кирилица.
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 08-25-2012 на 17:19
Реакцията ми би била
Now i can beat the crap out of him!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хммм...Не разбрах смисъла на темата ти?Отначало тонът ти е супер рязък и ПОДсказва как очакваш негативни отговори,за да успокоиш съвестта си,че не си отрязал стария авер "безпричинно".А при първия случай,когато получиш такива,се нахвърляш да го защитаваш като разярен питбул...Явно още се бориш със съвестта си.Няма как да получиш еднозначен отговор кое е правилно и кое не.Това ти сам за себе си си го решаваш.Сам трябва да прецениш докъде са границите,търпимостта и толерантността ти към различните и дали би могъл да контактуваш нормално с такива хора в обкръжението си...
ПС:Женско съм...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
За щастие педали не познавам. Не знам, ако ми е супер близък приятел вероятно никак няма да съм наясно как да действам. В момента, в който евентуално поиска нещо повече ще отнесе бая шутове.
Дизел, айде признавай си, че си обърнал резбата и не пълни форума с тъпи теми.
Aко ти е истински приятел не го изолирай. Обаче пък ако иска да те напоре му ритай шута![]()
Относно до твоят приятел, внимавай да не останеш сам с него![]()
Dont FEED the TROLL !!!!![]()