- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и аз трябва да споделя..
здравейте...
едва ли някой ще има желанието да прочете всичките тези глупости, които следва да напиша, но ако има мераклии поне да се опитате да ми влезнете в положението и да кажете какво мислите..
чашата преля вчера, когато реших да пиша на симпатично момиче, която не съм я виждал все още. Така, започнах, разбира се, с комплименти от типа на ''хубава си'' и т.н... добре беше в началото, малко шегички имаше естествено, но тъпото, което забелязах по едно време е че сам започвам да си пиша.. или момичето нямаше никакъв интерес към мен или я е супер срамежлива ( да пише ?!?!? ). Та по едно време гледам сам си пиша въпросите и тя само отговаря от типа на ";d" ; "da" ; "estestveno" ; "ne" .. аз буквално и теглих думите от устата да каже нещо за себе си, така и не разбрах почти нищо за нея, всъщност.. а малко по-късно й задавам въпрос и мълчи като пукел 10 мин. накрая аз и написах просто едно "ясно" и изведнъж тя се събуди и ми написа познайте какво.... ";d" какво по дяволите значи това на всеки отговор ?! малко по малко започнах да се изнервям и й написах просто "питай ме мене нещо, аз ти зададох куп въпроси" а тя просто ми отговори отново със това смеещо се човече и направо й го казах " от мене имаш чао, като измислиш поне 1 въпрос или няколко думи в едно изречение ми пиши" а тя пък ми вика " лека нощ". Та сега от цялата тази "драма" започнах да си мисля, какво по дяволите се случва с мен, нямам една сериозна връзка, нито пък съм имал каквато и да е с момиче.. винаги започвам добре, но после или те се отказват от мен, или аз оплесквам нещата.. и внезапно се пренесох в новото ми училище, в което имам максимум двама наистина добри приятели, един от които е най-добрия ми приятел.. всичките момчета от моя клас или са супер дупер пушачи и готЕни, които ходят с корема напред, гърба им увиснал отзад, или са мега прости и дразнещи келеши, които само търсят начин да те подразнят и да се почувстваш подтиснат.. да прескочим малко напред и да ви разкажа за един мой приятел от училището ми или нека просто го наречем познат и да го кръстим Ф. та тоя Ф за който ви разправям първо ходи с една яка мацка, после пък я заряза и тръгна с друго момиче от същия клас на "бившата" му, след няколко месеца и тази я заряза и сега е със ОЩЕ едно момиче от абсолютно един и същ клас ги върти три девойки.. е добре мама му стара, някой може ли да ми обясни как точно този грозник със сплескано лице и квадратна гола глава, по-тънки крака от на момичето, му се хващат изобщо ? аз пък каквото и да правя, какво и да пробвам пак си оставам с началото и си продължаваме по "пътя" и всички момичета ме приемат просто като приятел..и преди да ми напишете съвета "излизай по-често навън, запознай се с други хора" искам само да ви кажа, че не съм чак такъв луузър, който цял ден забозва на компютъра и си вика са да се почеша ли там или да не се почеша..излизам си редовно и ако може някой да ми обясни как точно да се запозная с други хора... да отида в парка и да седна до някой, да му кажа "кво стаа браат, аре ме запознаеш с некое яко момиче" тоя най-много да ми скочи или да избега и да си помисли "къв е тоя жалкар смотан"
и бай дъ уей забравих да спомена, че съм на 16 години ..
Явно не умееш да поддържаш интереса на момичетата. Може би прекаляваш с комплиментите и си личи от километър, че ги сваляш. Това убива всякакъв кеф от флирта. Давай първо по-приятелски, с леки намеци, побъзикни я с нещо, разсмей я. Накарай я да иска да знае нещо повече за теб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бих ти казала, че е адски досадно от първия чат да започнат да те заливат с комплименти и да не знаеш кво да кажеш .. освен мерси.. Просто пиши съвсем нормално и не започвай зарибявките от начало...
Пък и явно не си спечелил интереса на това момиче. Не е болка за умиране. Има и други.. просто бъди маалко по-тактичен и недей да и досаждаш веднага. Щом не иска да ти пише ти нямаш право да и държиш сметка за това..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Какво очакваш от момиче с което си се запознал в `аска` и ти отговаря на всичко с ;д . Сериозно?
И това за Ф. - За някой хора не всичко е външен вид. |(
<3 d(ˆˆ)b
добре явно не съм се изразил правилно, имах предвид, че наистина започвам да си говорим като хора, пример: " имаш ли брат, сестра... да и аз имам сестра и тя еди кво си, еди що си" и разговора се завързва, чак после й давам един комплимент максимум
Като съдя по това как си говориш за приятелите и познатите зад гърба им...Явно се изкарваш за нещо повече от това,което си и не можеш да им предложиш нещо,с което да им задържиш интереса.А няма да коментирам какво "качество" са тея мадамите на Ф.,щом 3 от един клас се хвърлят на някакъв пикльо,дето 100% не знае къде го боли и къде го сърби...И да,милионните въпроси като на разпит са адски досадни като за първи разговор.И вадиш ли на някой думите с ченгел от устата,значи не си му приятна компания,ама не му стиска да ти го каже направо.Извод:преориентира й се относно качеството на хората,с които контактуваш и направи нещо повече за себе си в личностен план,за да попадаш на нещо по-добро от пубертет,който си чеше пръстите по клавиатурата и си гълта езика при комуникация фейс ту фейс...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Подхождаш яко жалко и резултата винаги ще е такъв .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Прочетох само първите изречения , братче.Как може да започнеш с комплимент към някое момиче , най-вероятно дебело и грозно.Всичко трябва да е игра на думи и жестове и по-добрият печели
Като за начало спри да се оплакваш.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Я,дай пак...К'ви жестове по скайп?И с кой ще се мери,че да я "спечели",все едно е медал?И какво имаш предвид под "игра на думи"?Тя не предполага ли точно и участието на комплименти?А щом са се питали нещо в аска и,цитирам, "ще я виждам още 3 години в даскало",значи знае как изглежда
![]()
![]()
![]()
Никога не съм харесвал онлайн играта , опитвах само колкото да се убедя , че и това го владея . Знаем те ква си мила , добра , загрижена и едновременно с това излагаща себе си през цялото време. Няма значение дали момичето е хубаво или не, комплиментите са едно от най-лошите неща , които може да направиш като начало на флирт. Особено пък онлайн. Ти едва ли получаваш по 10 съобщения всеки ден във фб , ама представи си , че си оборотна мацка , като къв ще квалицифицираш балъка , който ти лафи.Знам какво казвам аз и без да съм чел 1/10 от темата
Еми,казахме ти.Дотук в обобщение от мненията на всички:Да го раздаваш по-кротко в началото,залагайки на хумора и оставяйки по-приятелски нагласи у момичето,един вид да си изградите доверие помежду си.Не и прави комплименти в началото.Ако не е от най-разговорливите и дискусията не върви,по-добре се откажи,защото е важно да я грабнеш в началото.И не на последно място-развивай се като личност,за да можеш след време да имаш качествата,които да ти помагат ти да избираш жените.И не е лошо,ако можеш,да се запознаваш реално,а не виртуално с момичетата.![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Откъде разбра, че не е оборотна мацка?
Иначе и аз като останалите не мисля, че трябва в първите няколко чата да има кой знае колко разпитване и комплименти. По-скоро бъзици и разсмиване. Като се отпусне с теб, тогава започвай да я опознаваш. И раздавай по-леко. Като видиш, че те игнорира и не и се занимава с теб, остави я за тоя ден. Ииии не е лошо да си избираш момичета, които знаят малко повече думички или поне имат малко по-логични реакции от:
-Здравей!
- :д.
- Как си?
- :д.
- Какво си правиш?
- :Д.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^
Какво ще правиш утре ?
;дд
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Не гледай другите, а себе си. Той може да е грозен за теб, но за момичетата да е чаровен и човек, който може да ги омагьоса с думи. Не е нужно да си първия красавец, за да си намериш момиче. Проблемът най - често е в характера, така че се позамисли. Или просто не си попаднал на момичето.
А относно нейните отговори, по - скоро не проявява интерес. И отговаря, колкото да не те обиди или нещо от този род .
Да не би да е единственото момиче на света?
На 16 си,има още хляб да ядеш.Явно не си предизвикал интерес в нея,има вероятност и да е някаква куха мръвка.Варианти много.Мисля,че трябва да поддържаш разговара по друг начин и в моменти като този да не се тръшкаш и отчайваш.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ела си дай скайпа на мене,да видиш какъв разговор ще ти опъна!Иначе може да е по притеснителна или да не обича личните въпроси.Всеки индивидуално използва ";d" "mhm" "da" и така нататък.Ако тя има интерес към теб ще ти пише,остави я и виж дали ще те потърси първа.Ако не го направи или си казва "Той да ме потърси" или наистина няма интерес към теб.