.
Отговор в тема
Страница 44 от 141 ПървиПърви ... 344041424344454647485494 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 3520
    Здравейте попринцип имам доста чиста кожа,ползвала съм сякакъв вид фондьо тени,коректори и тн. и кожата ми винаги е била гладка.Слагам ги единственно,защото имам малко синьо под очите,което не ме кефи и едно малко червено петънце от лявата страна на лицето... и така де наскоро си купих един нов фон-дьо тен и слагам почти всеки ден от него преди да изляза.В началото всичко беше 0к,докато веднъж докато не го нанасях не усетих неравности по кожата.На вечерта,когато го премахвах усетих че имам сякаш стотици малки пъпчици една до друга по цялото лице,които обаче не се виждат.Помогнете ми...дали това е от фон дьо тена или е от честото нанасяне ??

Супер фен Аватара на lqlq89
    Как да постигна този ефект? https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...93633249_n.jpg
    Какво има по лицето според вас това момиче?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз виждам пудра,но с по-голямо покритие и светло-черешов руж.

http://www.dermahelp.bg/Purritin_Iwostin_75ml
    Този крем може ли да се използва като основа?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз пък виждам фон-дьо-тен, руж, за хайлайтър не съм сигурна.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от Mimziinka Виж мнението
    http://www.dermahelp.bg/Purritin_Iwostin_75ml
    Този крем може ли да се използва като основа?
    Да,може.То си пише:
    Показания
    • матиране и хидратиране на мазна кожа
    • благодарение на съдържанието на матиращи съставки, е отлична основа за грим
    • препоръчва се и приложението й при кожа от смесен тип

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Купих си пудрата на Rimmel Stay Matte и съм много доволна. Не стой набрашено и покритието и издържа за дълго през деня. Поне при мен,де.
    Женско съм ;]

Цитирай Първоначално написано от summerxtime Виж мнението
    Купих си пудрата на Rimmel Stay Matte и съм много доволна. Не стой набрашено и покритието и издържа за дълго през деня. Поне при мен,де.
    Хихихи,струват си всички положителни оценки тук и в Ютуб

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Ee,убеди ме!
    Но първо искам да си купя коректор.Този покривен ли е?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    ^Ee,убеди ме!
    Но първо искам да си купя коректор.Този покривен ли е?
    Гледах скоро с него един клип,но а сега да помня дали беше покривен или и друг в/у него е бил използван.. Ако се сетя кое видео беше ще пиша да го видиш.

А за пудрата съм пред голяма дилема-тази на Римел или Крем Пуф на МФ. Защото като ми трябва по-голямо покритие,крем пуф би ми свършила работа и без да мацам фдт,гледах ревю на нея-издръжлива,матира и има покритие,което също можа да се наслагва да е по-покривна.
    Тази на Римел също матира,издръжлива и още много плюсове,но като искам добро покритие няма да ми свърши работа,макар че мноооого рядко си търся покритие аз..

Коя да си взема?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Как да постигна този ефект? https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...93633249_n.jpg
    Какво има по лицето според вас това момиче?
    Като се препотиш... Само фдт и руж/перли на скулите има като грим иначе.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    мацки,какво мислите за този фдт,не е нов клипа,но има много положителни отзиви,малко обаче ме притеснява покривността на фдт-на,какво мислите?
    Принципно следя клипчетата на това момиче и наистина си е разбирачка на тема козметика,но все пак този фдт струва над 80лв и ми трябва второ мнение преди да го взема.

http://www.youtube.com/watch?v=eYTsS...ure=plpp_video
    |

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Доколкото виждам от ревютата е лек фон дьо тен, подходящ за лятото, който озарява кожата. Предполагам също, че е за по-суха кожа, защото го описват като "shiny", а и съдържа вода. Ако имаш сериозни неща за прикриване - не е за теб.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Доколкото виждам от ревютата е лек фон дьо тен, подходящ за лятото, който озарява кожата. Предполагам също, че е за по-суха кожа, защото го описват като "shiny", а и съдържа вода. Ако имаш сериозни неща за прикриване - не е за теб.
    мерси за отзива
    |

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Гледах скоро с него един клип,но а сега да помня дали беше покривен или и друг в/у него е бил използван.. Ако се сетя кое видео беше ще пиша да го видиш.

А за пудрата съм пред голяма дилема-тази на Римел или Крем Пуф на МФ. Защото като ми трябва по-голямо покритие,крем пуф би ми свършила работа и без да мацам фдт,гледах ревю на нея-издръжлива,матира и има покритие,което също можа да се наслагва да е по-покривна.
    Тази на Римел също матира,издръжлива и още много плюсове,но като искам добро покритие няма да ми свърши работа,макар че мноооого рядко си търся покритие аз..

Коя да си взема?
    Според мен на Римел,защото май има повече положителни отзиви за нея.А и щом не ти трябва покритие е идеална.

Според мен на Римел,защото май има повече положителни отзиви за нея.А и щом не ти трябва покритие е идеална.
    И аз май нещо такова си мисля
    Edit: Ягодке,намерих видеото с коректора на Лореал! :Д http://www.youtube.com/watch?v=HSccgm0Di_A&feature=plcp
    Гледай към минута и 40сек.
    Последно редактирано от fizzyg : 08-24-2012 на 10:44

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз май нещо такова си мисля
    Edit: Ягодке,намерих видеото с коректора на Лореал! :Д http://www.youtube.com/watch?v=HSccgm0Di_A&feature=plcp
    Гледай към минута и 40сек.
    А,да.Гледала съм го.Мерси.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Момичета, взех си на Римел пудрата с огледалото и си струва паричките. Няма да съжалявате!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Момичета, взех си на Римел пудрата с огледалото и си струва паричките. Няма да съжалявате!
    Тази с огледалото май не я знам.Може ли снимчица?

Град
    Ето:
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

^Колко струва?

На мен снимката не ми излиза,но ако е Renew&Lift,значи е около 17лв.Има ли някаква покривност,наслагва ли се,стои ли набрашнено?

ох и аз си търся коректор и съм се спряла на l'oreal true match super blendable concealer http://pics1.drugstore.com/prodimg/179705/300.JPG,този за който се чуди и strawberry88. Ти взе ли си го,харесва ли ти?Видях на клипа, че момичето го използва и за прикриване на пъпки,добър ли е за това?

Град
    ^Колко струва?
    В ДМ за около 15 лв я взех.

fizzyg, казва се Rimmel London true match perfection ultra creamy compact powder. Не знам защо не ти излиза снимката. След като я препоръчвам е супер. Покривна е. Никоя пудра няма да седи като брашно, ако не сложиш основа или кожата ти е супер изсушена.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    В ДМ за около 15 лв я взех.

fizzyg, казва се Rimmel London true match perfection ultra creamy compact powder. Не знам защо не ти излиза снимката. След като я препоръчвам е супер. Покривна е. Никоя пудра няма да седи като брашно, ако не сложиш основа или кожата ти е супер изсушена.
    Като чета отзиви,май всички пудри на Римел са хубави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си