- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !@№!@$@№$
Вчера се опитах да уточня, че коментари който не са свързани с темата не ме интересуват...обаче някой хора се засегнаха прекалено много и от там тръгна целия спор.
Не мога да разбера за кое съм неблагодарен ? за това, че сте написали коментари свързани с нещо което не съм ви питал ли ? Аз на хората който са ми помогнали им благодарих ...
Копеле ти си малоумен... Русокоска ти обясни много точно и мило, защо и онези коментари са ти от полза. Ма ти си просто... я ходи се прегледай!
Едит: Аре престани с тия повтаряници, всички разбрахме! Върни се и прочети мнениеот на Русокоска... и тогава коментирай!
И да, от непознати не вдявам мнения за който не съм питал ...![]()
Ако ме мотивираш достатъчно,ще ти изкарам по не едно или две неща във всеки коментар,които пряко засягат темата и въпроса ти...Прочети ми предишното мнение и имай предвид,че мога да ти направя такъв "анализ" на почти всяко предишно мнение.Ама очевидно няма да има смисъл и ще е само губене на време...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Маценцето :д е много по-красиво от тая на тоя клип и не е с много грим на клипа,пфффф а тая на клипа дето даде линк е ужас.Само знаете да казвате неща от сорта:ти си гей,много си смешен,много си тъп.Вие "величията" понеже сте много умни,което си личи и от постовете ви,чак ще се подиграват.Абе ей недоразвити мозъци,вие сте смешни.Пич красива е,но все някога ще я забаравиш особено като тръгнеш на училище![]()
Това дали ще са ми от полза или не мога да го определя само АЗ ! Ако нещо от този род ми беше от полза щях да попитам.Щом не съм попитал значи не искам мнения по този или други въпроси. ИСКАМ И ПРИЕМАМ МНЕНИЯ САМО ПО ВЪПРОСА КОЙТО СЪМ ПОПИТАЛ !!! НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО.
SexWithKillers отговора ти към Incadeptus показва колко плиткоумна всъщност си тиИ това дали ще се прегледам или не си е само моя работа
![]()
Русокоске защо не дадеш пример с това което написа SexWithKillers което би ми помогнало ... свързано с въпроса който попитах в темата ? За да ми покажеш с какво може да ми бъде полезна защото аз нищо не видях
Аз не мисля че имам такъв проблем ... ако мислех че имам може би щях да се прегледамЩом ни мислиш за кретени аз мисля същото за теб защото не се аргументираш с нищо
![]()
Щом мислиш, че сме кретени недей да пишеш с нас![]()
Никой не те задържа.
Наах искам да видя до къде ще стигне малоумщината ти...
Щом се интересуваш от коментари които ги е написал малоумен човек значи може би и ти си такава ?
Щом ме смяташ за малоумен защо се занимаваш с мен ?
Развлечение...това сега какво общо има с темата,а ,а ,а! Хайде сега пак ни дръпни лекция как искаш мнения само за зададения въпрос! Моля те! Моля те! Моля теее!!!!!!