.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Цитирай Първоначално написано от varna_77777 Виж мнението
    SexWithKillers НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИ НЕ СХВАЩАШ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИСАХ ДО СЕГА ?
    Не, ти не схващаш какво ти се казва на теб! Супер неблагодарен си! Не знам как на Русокоска още и се занимава да ти помага и да ти дава съвети, като малкият ти плитък мозък нищо не вдява!

Вчера се опитах да уточня, че коментари който не са свързани с темата не ме интересуват...обаче някой хора се засегнаха прекалено много и от там тръгна целия спор.

Не мога да разбера за кое съм неблагодарен ? за това, че сте написали коментари свързани с нещо което не съм ви питал ли ? Аз на хората който са ми помогнали им благодарих ...

Копеле ти си малоумен... Русокоска ти обясни много точно и мило, защо и онези коментари са ти от полза. Ма ти си просто... я ходи се прегледай!
    Едит: Аре престани с тия повтаряници, всички разбрахме! Върни се и прочети мнениеот на Русокоска... и тогава коментирай!

И да, от непознати не вдявам мнения за който не съм питал ...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ако ме мотивираш достатъчно,ще ти изкарам по не едно или две неща във всеки коментар,които пряко засягат темата и въпроса ти...Прочети ми предишното мнение и имай предвид,че мога да ти направя такъв "анализ" на почти всяко предишно мнение.Ама очевидно няма да има смисъл и ще е само губене на време...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Като за начало спри да се връзваш на злобарски коментари,които,всъщност, донякъде са си самата истина.От една страна,съм съгласна,че е смешно,жалко и пр.,но да съдиш другите е най-лесно.А и с коментари от този тип не се стига до разрешаване на проблема,а само до констатирането му.Това,което аз бих те посъветвала,е да заложиш повече на реалните,вместо на виртуалните контакти,да правиш любимите си неща,да излизаш с приятели и лека-полека да се настройваш и на училищна вълна.Ангажирай си вниманието и интересите в по-подходяща насока и от самосебе си ще се почувстваш по-добре и след известно време ще се смееш над сегашния си проблем.

ПС:А,ако мацката е била от това клипче / http://vbox7.com/play:fb3892c0b4 / ,изобщо недей да съжаляваш.Като махне петте тона фон дьо тен,тъмните сенки и изкуствените мигли,поне половината от красотата и мигновенно ще изчезне
    Маценцето :д е много по-красиво от тая на тоя клип и не е с много грим на клипа,пфффф а тая на клипа дето даде линк е ужас.Само знаете да казвате неща от сорта:ти си гей,много си смешен,много си тъп.Вие "величията" понеже сте много умни,което си личи и от постовете ви,чак ще се подиграват.Абе ей недоразвити мозъци,вие сте смешни.Пич красива е,но все някога ще я забаравиш особено като тръгнеш на училище

Това дали ще са ми от полза или не мога да го определя само АЗ ! Ако нещо от този род ми беше от полза щях да попитам.Щом не съм попитал значи не искам мнения по този или други въпроси. ИСКАМ И ПРИЕМАМ МНЕНИЯ САМО ПО ВЪПРОСА КОЙТО СЪМ ПОПИТАЛ !!! НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО.

Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Не, ти не схващаш какво ти се казва на теб! Супер неблагодарен си! Не знам как на Русокоска още и се занимава да ти помага и да ти дава съвети, като малкият ти плитък мозък нищо не вдява!
    Оооооооооооо master,МОЗЪКО ОГРОМЕН,НЕДЕЙ ТАКА.Не се занимавай с по-нисши същества от теб :Д

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Оооооооооооо master,МОЗЪКО ОГРОМЕН,НЕДЕЙ ТАКА.Не се занимавай с по-нисши същества от теб :Д
    Абе тролче, ходи си почисти скротума и трай.
    Едит: Авторе помоли ваще да те заведат на психиатър - имаш отчайваща нужда от такъв!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Това дали ще са ми от полза или не мога да го определя само АЗ ! Ако нещо от този род ми беше от полза щях да попитам.Щом не съм попитал значи не искам мнения по този или други въпроси. ИСКАМ И ПРИЕМАМ МНЕНИЯ САМО ПО ВЪПРОСА КОЙТО СЪМ ПОПИТАЛ !!! НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО.
    Посочи ми ВСИЧКИ коментари,които ти бяха от полза дотук.Не знам вече какво толкова очакваш да чуеш от нас...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Фен Аватара на Girlicious
    Град
    Пловдив
    Здравейте, от 2 дена мисля само за едно момиче което ми харесва страшно много това щеше да е добре ...но тя дори не е от България (Видях я на 1 клип където пее, има невероятен глас и е страшно красива ) бих поискал съвет какво да направя за да не мисля за нея и да я забравя ?
    Ами като за начало спри да гледаш неини клипчета и си намери някое реално момиче (от твоя град или училище...). Бързо ще ти мине.

SexWithKillers отговора ти към Incadeptus показва колко плиткоумна всъщност си ти И това дали ще се прегледам или не си е само моя работа

Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Абе тролче, ходи си почисти скротума и трай.
    Едит: Авторе помоли ваще да те заведат на психиатър - имаш отчайваща нужда от такъв!
    Не си ми на нивотооооо(ИМАМ МНОГО МАЛКО САМОЧУВСТВИЕ) хайде сега якенцето,обувчиците и чаооооооооооо

SexWithKillers отговора ти към Incadeptus показва колко плиткоумна всъщност си ти И това дали ще се прегледам или не си е само моя работа
    Ми като си е твоя работа, като никой не ти помага за скапаният ти проблем, като си такъв малоумен идиот, че даже не може да се опише - за к'во я пусна тая тема? Моли да се заключва и т'ва е. Събрали се двама кретени да си подкрепят увехналите патлаци...

Русокоске защо не дадеш пример с това което написа SexWithKillers което би ми помогнало ... свързано с въпроса който попитах в темата ? За да ми покажеш с какво може да ми бъде полезна защото аз нищо не видях

Аз не мисля че имам такъв проблем ... ако мислех че имам може би щях да се прегледам Щом ни мислиш за кретени аз мисля същото за теб защото не се аргументираш с нищо

Щом мислиш, че сме кретени недей да пишеш с нас

Аз не мисля че имам такъв проблем ... ако мислех че имам може би щях да се прегледам Щом ни мислиш за кретени аз мисля същото за теб защото не се аргументираш с нищо
    Пич ти четеш ли к'во пишеш? За какво са ми аргументи при наличието на писаниците ти? И дъъъ имаш проблем и то сериозен.

Никой не те задържа.

Наах искам да видя до къде ще стигне малоумщината ти...

Щом се интересуваш от коментари които ги е написал малоумен човек значи може би и ти си такава ?

Щом ме смяташ за малоумен защо се занимаваш с мен ?

Развлечение...това сега какво общо има с темата,а ,а ,а! Хайде сега пак ни дръпни лекция как искаш мнения само за зададения въпрос! Моля те! Моля те! Моля теее!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си