- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Pretty Little Liars <3
Малките сладки лъжкини никога не са знаели, че Али е имала близначка на име Кортни, която е била луда. Един ден Кортни успява да смени мястото си с Али. Алисън, която момичетата са познавали е всъщност Кортни! Когато истинската Али най-накрая се е върнала, е убила Кортни.
Въпрос: Кой е А.?
В началото А. е Мона. Тя намира дневника на Али, който е изхвърлен от къщата с други вещи на Алисън в деня когато семейството на Мая се мести да живее там. След като Мона влиза в лудница , истинската Али заема нейното място и се превръща в А.![]()
Искам да помоля хората,които са чели книгите и ако там вече пише кой е А ,нека да не разгласяват истината,защото не е честно.
Между другото не ви ли е направило впечатление как всеки път като си поръчват нещо за ядене и после си тръгнат ,чинията винаги им е почти пълна?Или пък си поръчват китайско етц и ядат 2 хапки и го изхвърлят в кофата. Това суууууууупер много ме дразни![]()
Егати като не искат да ядат ,да дадат на нас...скръндзи ;д
Аз също ще помоля който е чел книгите да не разказва как се развиват, защото незнаем дали е сигурно, че и сериалът ще се развие по този начин .. А ако случайно се развие така ... е все пак е по - добре края да ни изненада нали, да отгатваме кой е -А а не вече да знаем кой е ...
Бях прочела, че всъщност Алисън, която познават всъщност не е Алисън, а нейната близначка.. мисля, че се казваше Кортни (не съм сигурна) В епизода с Хелуин (където се връщат назад във времето) Кортни разказвa именно за близначки. Всъщност май тя е убита от Алисън, и когато разбират, че Мона е "А", Алисън я замества...Освен това, забравяте, че "А" каза на майката на Ария, че баща и изневерява и едва не разкри, че излиза с Езра тайно.. така че не съм сигурна, че Ария е "А"
Последно редактирано от arnela98 : 08-27-2012 на 20:52
Кога ще можем да видим серията в интернет?
Убедена съм, че Нейт е убиецът на Мая. Ще ме изненадат, ако не е той. Суууперсъмнителен е. Той е преследвачът на Мая, не неин братовчед, а и начинът, по който каза "I know you saw me"... И е някакъв много настоятелен. Но от друга страна (пак се връщам на думите на Мона) MAYA KNEW - това трябва да е свързано с А. Мая е знаела нещо и затова е била убита. Много възможности и теории. И все пак се придървам към Нейт.
А за предателя няма да се откажа от Езра.Преди той ми беше любимец, но много почна да лъже. И каква е тая мания по ученички... Pedo much?
Утре ли ще качат епизода в замунда? Нямам търпение!
Btw, в Америка след The Lady Killer започват Pretty Dirty Secrets web series на сайта им. Ще са 8 епизода и щ се излъчват във вторник, докато дойде време за Хелоуинския епизод. Ще проследяват времето от 12-ти епизод до Хелоуинския. Поне такава информация четох.![]()
Последно редактирано от black_pearl : 08-28-2012 на 11:44
miilena - момичето не злобее и не иска да те обиди. Сега би ли казала защо трябва да разваляш удоволствието от четенето на книгите? Тук не всички са чели книгите, как не го разбрахте?! Съобразявайте се малко и поне пишете: "СПОЙЛЕР".
НАИ НОГО МИ ХЪРЕСА КАТО М КАЗА НА П ЧИ ТЯ НЕ Я Е ОБИЛА ДОКАТО СИЧКИ МИСЛИХА ЧИ Е ТЯ
n00bs
За Мелиса и Пейдж ли говориш?![]()
![]()
![]()
Днес е денят.. Нямам търпение да видя кой е предателя ...
Като го изгледам веднага ще пиша а това ще е довечера ..
Приятно гледане на всички фенове на PLL![]()
Изгледах епизода. Гледайте го и вие, много е интересен!
Добре де, с риск пак да прозвучи като заяждане, нито играете някаква игра, нито нищо, а просто си обсъждате сериала. Ами, пишете във фен темата просто: http://www.teenproblem.net/forum/sho...y-Little-Liars . Затова е направена, плюс това е с около 30 страници.
Гледах серията. Бях изненадана, определено.
Colouring - разбира се, че не се заяждаш, просто изказваш мнение и даваш съвет. Нали това е смисълът на форума.Но тук мисля, че идеята е да даваме теории за това, кой е А, кой е убиецът на Мая, etc. Другата тема е като че ли за изказване на мнение дали сериалът като цяло ни харесва, дали актьорският състав е подходящ, обсъждане на епизоди. Да, тук също има обсъждане на последния епизод, но как да не го обсъждаш него, той просто е уха.
Ако обсъждаме други епизоди, то е за да опитаме да стигнем до разкриване на загадката и да разберем кой е А. Наистина няма чак толкова голяма разлика между двете теми, но едва ли пречат някому.
![]()
Последно редактирано от black_pearl : 08-29-2012 на 17:26
Благодаря много за коментара black_pearlТова е целта на темата, но или явно не съм могла да обясня правилно или Colouring не ме е разбрала правилно. Точно за това направих темата, защото прочетох 4-5 страници от другата тема, много е хубава, но повечето коментари, които прочетох бяха от сорта " Гледам сериала и много ми харесва ". А в тази искаме да се обсъжда повече от последния епизод и всеки да изказва своите теории за това кой е -А или кой би могъл да е от -А отбора .. Точно това, което написа black_pearl
А сега по темата >> епизодът беше много вълнуващ
Грешах за Кейлъб, че той ще предаде момичетата, но има нещо, което ме безпокои ..
Как за Бога той успя да вземе пистолета от къщата на Хана ?? И защо го остави, когато прегръщаше Емили ??
Тоби беше казал на Спенсър " I'm not gonna ask you to explain anything, because you won't. I'll find out for myself. "
за това едва ли наистина е от -А отбора. Мисля, че се е присъединил за да разбере кой е лидера им и кой тормози момичетата ..
Сигурно сте забелязали, че никой от плановете на -А не се е провалял. Защо точно сега се провали?
Говоря за този план, в който Тоби и Мона са щели да звъннат на Емили и да кажат " What's Paige doing with Maya's cellphone? OMG she must be the killer. "
Да, планът не се състои вероятно, защото Тоби го провали ..
Преди да разберем, че " предателят " е Тоби, -А звънна на Емили, когато бяха в хижата и й каза " You have one minute to get out! " - Опитваше се да и помогне ..
Гарет може би също е в -А отбора .. Подозирам го, защото Емили разкри, че Мая е била убита от Нейт, заради това освободиха Гарет и -А й каза, че й е длъжник/ца .. Мисля, че ако това е бил Тоби, го е казал, защото ако Гарет се върне в -А отбора на Тоби ще му е още по - лесно да разкрие кой всъщност е -А.
Но има едно нещо, за което се чудя .. преди Спенсър да види Тоби тя гледаше плакат за " Halloween Ghost Train Party " и накрая на епизода той поръча 2 билета за това парти ..
Епизода беше уникален, много си поплаках заедно с Хана ..![]()
Последно редактирано от stephaniie : 08-29-2012 на 18:22
Хей видяхте ли това промо >> http://www.youtube.com/watch?v=QII1r4XZxNM
Ще бъде много вълнуващо..
Промото за 13 епизод >> http://www.youtube.com/watch?v=zsrLvz-GfLI
А ето я и песента, която звучи на сцената с Тоби и Спенсър >> http://www.youtube.com/watch?v=Ur-WLQ5j2hk .. невероятна песен
Последно редактирано от stephaniie : 08-30-2012 на 10:14
Хаха да ,ще бъде много вълнуващо за хората,живеещи в САЩ! Ние останалите нямаме право да го гледаме. Дано все пак намерим от къде да си сваляме сериите....
А колкото до това как Кейлъб е успял да вземе пистолета-ами той сам го остави там.Ако си спомняш по-рано същата серия сам си влезе в къщата на Хана така,че не виждам какъв е проблема просто да е влязъл и да е взел пистолета. Освен това...ти ако беше на мястото на Кейлъб нямаше ли да оставиш също пистолета?В смисъл...логично е ,но и до някъде глупаво ,защото не знаеш дали Нейт все още е жив. Не мисля,че точно ,което ти е направило впечатление относно Кейлъб има някакво много важно значение.
Та...МОЖЕ БИ се разбра кой е мъжа от предния епизод с музиката,но коя е жената? Някой беше написал,че хората в -А отбора са четирима заради серията на Хелоуин ,когато имаше 4 души с еднакви маски...Но от тогава може да са се променили нещата и да са станали повече.
Не знам,но мен лично Ария започва да ме дразни все повече![]()
Интересно ,обаче Пейдж не ми изглеждаше в кой знае какъв шок от случилото се...Може би тези нови епизоди ,които впрочем вече са започнали ще разкрият тайни,които няма как да знаем от главния сериал. Второстепенните герои ,както се разбра също са от голямо значение.
Да,но когато Кейлъб влезна в къщата и уплаши момичетата ( без да иска ), тогава те бяха в къщата.
Но когато се е върнал е нямало никой, помните ли, че Спенсър ( мисля че беше тя ), попита Хана дали е възможно майка й да се е прибрала по рано .. предполагам е извън града .. Но знам ли
И на мен Пейдж не ми изглеждаше много уплашена ...
В това промо за 13 епизод, ако сложите пауза на 0:06 - думата прилича на ARIA .. много започнах да я подозирам нея, макар, че виждам, че е затворена някъде ...
Това ми направи впечатление .. Може и да не е правилно а само аз да си внушавам, но вижте >>
-А - Алисън
T - Тоби
E - Езра
A - Ариа
M - Мона
Относно епизодите .. Едно момиче ще ги качва заради всички нас, които не сме в USA, така, че ще можем да гледаме сериите..
Аз ще пускам клип всяка седмица на всеки нов епизод за да не се налага да търсите
Ето и 1 епизод >> http://www.youtube.com/watch?v=t6wTaKSIhSo