.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много противоречия нещо. Дошло ти е нормално, не е свършвал в теб, а пък бременна?
    Верно бая си противоречи. Като прочетох фактите, които лейдиди е изложила. Впрочем захаринке от къде знаеш, че при нея показателят 4, не съм забелязала да го е споменала в темата?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от ekati Виж мнението
    Отчете ми 401 IU/L
    Ето къде е посочила

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka Виж мнението
    Ето къде е посочила

Не съм погледнала значи. Мерси че ми го копна

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може да е била в овулация, нищо че не е било 14 ден преди цикъла - това не значи, че овулацията не може да се измести.
    Може да е от тези, които "хващат от нищото"
    За измененията в менструацията и аз знам, че е по-оскъдна и кратка, но има жени, които до 3-4 месец не разбират, че са бременни, та си мисля, че може би има изключения, а съсиреците могат да са от друго...

Иначе сте прави, трябва да си много голям карък, че всички тези неща да са на лице...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    За измененията в менструацията и аз знам, че е по-оскъдна и кратка, но има жени, които до 3-4 месец не разбират, че са бременни, та си мисля, че може би има изключения, а съсиреците могат да са от друго.
    Това обикновено се дължи на слаба осведоменост.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По принцип над 5 се приема за бременна стойност...твоето е 4.Може да имаш задържан фоликул
    Над 4? Над 5? Ама видя ли мерните единици? М? Видя ли стойността, която тя е посочила и че никъде не даде референтните за лабораторията стойности?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Kalpzanke,винаги се заяждаш с мен...
    • 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
    • 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
    • 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
    • 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
    • 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
    • 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
    • 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
    • 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
    • 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
    • не бременни: <5.0 mIU/ml
    • След менопауза: <9.5 mIU/ml
    401 IU/L- e около 4.01mIU/ml

Град
    Варна
    баси странните стойности
    аз ли не го разбирам или няма как да разбереш точно в коя седмица си от кръвния тест?

Град
    пространството на Дисе
    Kalpzanke,винаги се заяждаш с мен...
    • 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
    • 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
    • 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
    • 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
    • 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
    • 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
    • 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
    • 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
    • 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
    • не бременни: <5.0 mIU/ml
    • След менопауза: <9.5 mIU/ml
    401 IU/L- e около 4.01mIU/ml
    Не се заяждам, просто искам да ми преизчислиш нейните стойности, щото аз съм ги учила в много по-малки подразделения и освен холестерол и кръвна захар, нещо друго на литър не съм виждала.

Д*ба, тия кратуни само за тежест ги носите.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    баси странните стойности
    аз ли не го разбирам или няма как да разбереш точно в коя седмица си от кръвния тест?
    Да не забравяме, че и при мола хидатидоза стойностите хвърчат, при герминативно-клетъчни тумори- също.
    С две думи стана манджа с грозде.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна
    аз няма как да го забравя, като никога не съм го знаела
    това е един друг въпрос
    питах защо така странно са дадени референтните стойности, но е напълно възможно и аз да не умея да ги чета
    но (както аз ги чета) излиза, че ако ми покаже примерно 27 000, трябва да съм някъде между 6-та и 40-та седмица...
    явно не го разчитам както трябва...

Град
    пространството на Дисе
    LadyDi, просто такава е приказката. ЧХГ може да мръдне не само заради бременност.

Всяка лаборатория си има нейни си реф. стойности в зависимост от метода и китовете, с които се работи. В някои лаборатории ЧХГ е до 2,9.

Забелязвате ли, обаче, как авторката предвидливо се покри?!

И все пак не е свършвал в нея..менструацията и е дошла и то обилна със съсиреци,което значи,че лигавицата се е излющила(къде се е закрепил ембриона един Бог знае...),ако беше извънматочна нямаше да е обилен цикъл..А ако приемем,че ЧХГ-то и е 401 т.е. около 4г.с. това реално няма как да се случи,според мен авторката е едно чудо на медицината

Град
    Варна
    И все пак не е свършвал в нея..менструацията и е дошла и то обилна със съсиреци,което значи,че лигавицата се е излющила(къде се е закрепил ембриона един Бог знае...),ако беше извънматочна нямаше да е обилен цикъл..А ако приемем,че ЧХГ-то и е 401 т.е. около 4г.с. това реално няма как да се случи,според мен авторката е едно чудо на медицината
    a според мен е неуспешен трол
    между другото, наистина, тя къде се запиля, за да ни опровергае и да ни покаже снимки от видеозон?

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Стига депресирайте момичето с компетенциите си ...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Стига депресирайте момичето с компетенциите си ...
    Мда, тя ви направи на смешни с глупости в две страници /даже и прототипа на темата намерих от далечната 2008-ма в един друг форум!/, а ти я защитаваш.

Цитирай Първоначално написано от ekati Виж мнението
    Направих си пак теста и беше положителен. : ((
    Ами полужителен е. Аз, когато забременях отидох до аптеката и попитах, ако е полужителен има ли шанс да лъже и тя ми каза няма, понеже резултатът се определя според нивата на хормоните. Ако хормонът на бременността е над 5 си бременна и това е. Нямакак да се е качил този хормон, ако не си бременна. Преди да минат поне 2 месеца на видеозон нищо няма да се види. Трябва нивата на хормона да са над 1000, за да се види. Единствено може да отидеш на кръвни иследвания. Май само 1 ще ти ги направят, но за да е сигурно на къде се развиват нещата след 48 часа може да те накарат да ги повториш. Струват към 20лв.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Ами полужителен е. Аз, когато забременях отидох до аптеката и попитах, ако е полужителен има ли шанс да лъже и тя ми каза няма, понеже резултатът се определя според нивата на хормоните. Ако хормонът на бременността е над 5 си бременна и това е. Нямакак да се е качил този хормон, ако не си бременна. Преди да минат поне 2 месеца на видеозон нищо няма да се види. Трябва нивата на хормона да са над 1000, за да се види. Единствено може да отидеш на кръвни иследвания. Май само 1 ще ти ги направят, но за да е сигурно на къде се развиват нещата след 48 часа може да те накарат да ги повториш. Струват към 20лв.

Някъде прочетох за съсиреци, но нз дали е така. Ако прокървиш и имаш съсиреци има опастност да си направила спонтанен аборт. Една моя приятелка беше бременна и така прокървя и изхвърли бебето, а беше малко като бобче. Аз също така прокървях, понеже не знаех, че съм бременна и ми бяха предписали много силни антибиотици и изхвърлих детето, което вече беше колкото полувината ми длан, но и при 2те детето си преличаше на съсирек и лесно може да се сбърка. Такаче, ако ти е давало, че си бременна, а после си прокървяла със сисиреци може да си направила аборт и в такова полужение се ходи на кръвни иследвания пак този път 2пъти през 48 часа да видят дали няма останки. Ако има и не се махнат може да получиш натравяне на кръвта. Да кажем първия път нивата на хормона са 70, а 2рия път са 30 значи, че си направила аборт и няма опастност от останки, понеже нивата бързо спадат. Ето моите бяха 176,22, а после паднаха на 62,81 за 48 часа и нямах проблеми.

Град
    Варна
    Tikche, стига си приказвала глупости, ами вземи изчети темата.
    Не да ми четеш ред през ред и да дрънкаш врели-некипели.

И се научи кога се пише О и кога се пише У, че ми бъркаш в здравето с това полУвина и полУжителен.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Tikche, стига си приказвала глупости, ами вземи изчети темата.
    Не да ми четеш ред през ред и да дрънкаш врели-некипели.

И се научи кога се пише О и кога се пише У, че ми бъркаш в здравето с това полУвина и полУжителен.
    Ееее случва се, човек да греши...не е нужно да ме изяждаш. И сега прегледах темата отново. Пише, че е имала съсиреци и кървене....кървене, когато си бременна не може да има. Може само, ако е цветна бременност, но обясни съсиреците. Аз като направих аборт майка ми ми каза, че детето ми било съсирек.....ама не беше. Съжалявам, че исках да и кажа, че ако е имало съсиреци няма да е зле да си пусне пак кръвно, понеже винаги може да е направила аборт и това да и навреди много, ако има останки.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    Ееее случва се, човек да греши...не е нужно да ме изяждаш. И сега прегледах темата отново. Пише, че е имала съсиреци и кървене....кървене, когато си бременна не може да има. Може само, ако е цветна бременност, но обясни съсиреците. Аз като направих аборт майка ми ми каза, че детето ми било съсирек.....ама не беше. Съжалявам, че исках да и кажа, че ако е имало съсиреци няма да е зле да си пусне пак кръвно, понеже винаги може да е направила аборт и това да и навреди много, ако има останки.
    Имала е кървене 2 ДНИ СЛЕД РИСКОВИЯ АКТ!
    Казах ти да не четеш ред през ред. Дори да е била бременна (във втория ден)... мили Боже... няма как да изхвърли "детето" като съсирек.
    Съсиреците, мили дами, представляват олющената стена на матката (най-грубо казано, калпазанка ще ви го обясни по-добре).
    Майка ти едва ли разбира по-добре от теб, така като гледам.

Кървене, когато си бременна, може да има по 100 причини и то не само цветна бременност.

Тя не е била бременна изобщо. Събери 2+2 и отивай да спиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си