- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разговор ?
С уста?
И с увереност. "Здрасти, как е" върши работа.
"Абе, този парцал не ти ли мирише на хлороформ?"
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
С увереност и ясна мисъл какво ще говориш.Темата може да е най-простото нещо,което ти хрумне.Но не и да идеш и да си гледаш обувките и да ъкаш като разгонено магаре![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ами с уста, както ти казахa. Ти ако не можеш да я заговориш кво остава за друго.![]()
Ако ще е на живо - просто отиваш и говориш с нея. Здрасти, хубава коса/цвят на очи/тениска/дреха нещо от този сорт. По социални мрежи всички знаем метода, hi/здрасти/кво прайш и така![]()
http://www.youtube.com/watch?v=X_FMe...eature=related
при мен би проработило.
Но само,ако Джоуи ми го каже.
Хващаш я за сливата и казваш, че не си фен на любовната игра.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това една вечер като ни беше тъпо с колеги го пробвахме на Златните...обаче въпреки героичните ни усилия,така и не можахме да го докараме...![]()
По темата:Половината подходи ти се струват недодялани само и единствено защото прекално много мислиш.Просто си избираш тема,по някакъв начин свързана със ситуацията около вас и говориш.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Как така да я заговориш?!
Отиваш и й казваш "Здравей! Как се казваш? Как си?"
Завържи някакъв разговор
Ако се притесняваш дали може да те изяде, не, няма такава възможност![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...